Ei edes mainitsemisen arvoisia treenejä

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen
Tänään kävin veljieni kanssa salilla, vanhempi veli teki omaa ohjelmaansa ja nuorempaa tsemppasin eri aeroobisissa liikkeissä. Oli tosi kivaa tsempata ja huomata miten hyvä fiilis hänelle tuli kun onnistui ja ylitti tavoitteitaan esim. kuntopyörällä. Alkulämmittelyissä oli itselläni tosi energinen olo ja tuntui että vihdoinkin pääsen taas tekemisen makuun. Laitoin Alice Cooperin soimaan ja tein varjonykkeilyä, pyörittelin paikat auki ja lopuksi lankkupitoa kelloa vastaan.
Siitä sitten kyykkyjen kimppuun, sillä olen ollut niin paljon kipeä niin sovittiin Kallen kanssa että teen vähän takapakkia ohjelmassa, sillä muuten siinä ei ole mitään järkeä kun kuntoni ei vastaa sitä mitä pitäisi tässä vaiheessa ohjelmaa. Liikkuvuuteni puolestaan on tämän ohjelman myötä lisääntynyt huomattavasti, alkuun kyykkääminen penkille tuntui vaikealta, siis se että pääsisi edes penkin korkeuteen. Nyt huomasin että penkki on ihan liian korkea, siispä vaihdoin matalampaan penkkiin. Lämmittelynä 6x20kg, 4x30kg, 2×37,5kg, 1x45kg. Ja se siitä energiasta. Jo lämmitellessä päätä rupesi särkemään, ja tehneeni nämä sarjat olin ihan poikki. En siis fyysisesti rasittunut, vaan jostain syystä olin ihan apaattinen, teki mieli mennä vain lattialle nukkumaan. Tein silti vielä 4 sarjaa kyykkyjä ja yritin pystypunnerrusta, mutta kun tyhjän tangon (20kg) jaksoin 2 kertaa nostaa, ja kolmas yritys ei enää noussut totesin että tämä oli tässä. Tarkoitus siis ensin tehdä lämmittelytoistot ja sitten 50 x tanko. 
Olin ihan poikki ja makasin vain lattialla kunnes pikkuveljet olivat valmiit, en edes jaksanut venytellä. Nyt makaan sohvalla puoliunessa, toivottavasti tämä tila menee nopeasti ohi, ärsyttää kun ei pysty treenaamaan kunnolla. Tämä oli nimittäin jo kolmas ei-edes-mainitsemisen-arvoinen treeni joulun jälkeen. Tällaisten ”treenien” jälkeen tulee kieltämättä vähäksi aikaa sellainen olo että voisi lopettaa koko touhun ja siirtyä postimerkkien keräilyyn. 
Winners never quit, quitters never win. 
Huomenna uusi yritys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.