Vuoden viimeinen treeni ja uudenvuodenlupaus

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen
Heips rakkaat lukijat, on tullut vuoden viimeisen postauksen aika! Parhaat aiheet käsiteltäväksi lienevät olevan vuoden viimeinen treeni sekä mun (aika tylsä) uudenvuodenlupaus 🙂
Olin viime yön töissä, ja suunnittelin herääväni kello 12 päivällä, yeah right 😀 Katsoin vaan kelloa ja siirsin kelloa eteenpäin, lopulta nousin kello 15. Muthei tänään pitää valvoa nii ei mitään tsäänssiä et 6h yöunilla 😀 Vedin kananmunat naamaan ja ei muuta kuin salille, ennen kun aivot edes ehtivät tajuta mitä tapahtui. Aikaa oli hyvinkin rajatusti, mutta ihan huipputreenin sain vedettyä, tätä on odotettu! 40minuutta vietin salilla, tein herätteleevää bodytyylistä jumppaa koko kropalle, 3-5 sarjaa ja 10-15 toistoa jokaista lihasryhmää kohti. Eli aika kovalla sykkeellä mentiin, musat pauhaten korvissa.
Verisuoni näkyvissä kurkussa, mä tykkään 😀
Moroo XD tällainen fiilis treenin jälkeen
Ja uudenvuodenlupaukseeni, joka on nukkua VÄHEMMÄN 😀 Viime syksy on oikeasti mennyt siihen että tulen töistä aamu 5 jälkeen ja sitten herään 16:30. Eihän siinä, hyvä että uni maistuu, mutta en saa mitään aikaiseksi vaan kaikki aika menee nukkumiseen. Enkä ole yhtään sen pirteämpi kun noin pitkään nukun, päinvastoin. Jatkossa lasken 8 tuntia unta ja sitten herätys ja aamujumpalle! 🙂
Täällä ollaan juuri aloittamassa uudenvuoden viettoon, muutama frendi tulee kylään eli nyt äkkiä suihkuun! 

Ihanaa uuttavuotta kaikille! 🙂

4 thoughts on “Vuoden viimeinen treeni ja uudenvuodenlupaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.