Kinesioteippauksella lievitystä niskakipuihin

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Tällä viikolla olen tehostetusti pyrkinyt panostamaan kehonhuoltoon. Tiistaina kävin Indie Hair and Beautyssä sarjan ensimmäisessä radiofrekvenssihoidossa, oli niin mielenkiintoista että siitä tulen tekemään ihan erillisen postauksen. Sen lisäksi olen pitänyt kinesioteipit niskassa koko viikon, iltaisin olen makanut piikkimatolla ennen nukkumaanmenoa ja tänään menen Solanaan Tuomon hierottavaksi. Treenien jälkeen olen myös varannut vähän aikaa venyttelylle. Tehokasta, tästä pitää saada tapa!  

kinesio

Sain kinesioteipit Tritaniumstorelta ja olen nyt viikon verran niitä käyttänyt aktiivisesti niskan alueella. Kuten olen aiemmin maininnut minulle jo lapsena kerrottiin että minulla olisi niska kroonisesti jumissa. Tässä huhtikuussa aiheesta kirjoittamani teksti. Teippejä kun ei itse saa niskaan laitettua (ainakaan minä en ole niin akrobaatti 😀 ) niin olen pyytänyt pari kaveria apuun. Kumpikaan ei ollut ikinä kinesioteippejä aiemmin laittanut, mutta netistä löytyy hyviä videoita miten teipit laitetaan. Tätä videota olemme käyttäneet avuksi:

Mihin kinesioteipistä on hyötyä? Oikein käytettynä se lievittää kipua, lisää liikkuvuutta, kasvattaa lihasvoimaa, vilkastuttaa heikentynyttä verenkiertoa, pehmentää arpikudosta, parantaa nivelmekaniikkaa ja tukee niveliä. Kun minulle laitettiin teipit ensimmäistä kertaa niskani oli todella jumissa, kipua tuntui koko ajan. Hetken päästä teippauksesta hämmästelin itsekin sitä että kipu lievittyi, ei enää sattunut niskaan. Ja nyt kun viikon verran olen teippejä käyttänyt olen saanut huomata että hartia/niska -alue ei ole ollut kipeä, vaikka treeneissä ollaan tehty kaiken maailman rullauksia ja heittoja josta se normaalisti olisi ihan älyttömän kipeä. Teipitkin ovat pysyneet suht. hyvin kiinni, niillä voi käydä suihkussa ja painia yms. ilman että tarvitsee pelätä että lähtisivät irti. Ainoa kohta mikä on ollut vähän hankala on juuri hiusrajan alla niskassa, sieltä ovat parin päivän päästä vähän lähteneet irti. Eli kyseessä tosi aktiivisesti liikkuva kohta, kun teippejä koetellaan joka kerta kun liikutan päätä tai katson toiseen suntaan.

tritaniumstor

 Koodilla ”punttimimmi” myös kinesioteipit -10% alennuksessa www.tritaniumstore.fi:ssä

Millaisia kokemuksia teillä on kinesioteippauksista? 🙂

5 thoughts on “Kinesioteippauksella lievitystä niskakipuihin

  1. Miten tuota teippiä kuuluu laittaa jos on selkä jumissa juuri lapaluiden välistä?

  2. Howdy! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through
    some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking
    and checking back often!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.