”Siel on nykyään riski kehonrakentajanainen portsarina”

Posted on Posted in Duunit, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Heippa hei! Lauantaipäivä alkoi hyvin sillä että nukuin pommiin 😀 Olin suunnitellut herääväni semi ihmisten aikoihin, mutta jossain vaiheessa yötä laitoin herätyksen pois ja aamulla olin tunnin hereillä, niin tuloksena heräsin hyvin levänneenä kello 16. Moro 😀 Ei siinä muu auttanut kun juoda 3 munaa ja kupillisen kahvia ja nopeasti salille.

Treeniohjelmassani olen yli kuukauden jumittanut samalla paikalla eri sairasteluiden vuoksi, mutta nyt päätin tarttua härkää sarvista ja siirtyä treeniin numero seitsemän. Vähän pelotti kieltämättä kun katsoin ohjelmaa että muutaman viikon kyykkytauon jälkeen pitäisi saada tehtyä 5x9x40kg etukyykkyinä. Tämähän olisi minulla myös uusi ennätys eräällä tavalla, en ole koskaan enemmällä painolla pitkiä sarjoja tehnyt. Ilokseni olin yksin salilla, oli meinaan sellaiset huutotehosteet että ujompi olisi pelästynyt 😀 Mutta kaikki sarjat sain kunnialla loppuun asti tehty, niin huikee fiilis että oli pakko heittää yläfemmat itseni kanssa! 😀

riski 1

 Kyykkyjen jälkeen pystypunnerrusta 5x9x22,5kg vuorotellen ylätaljasoudun kanssa. Lopuksi vielä kahvakuulaheilautusta 3x20x20kg sekä dead bud -vatsalihasliikettä. Ihanaa saada pitkästä aikaa kunnon punttitreenin suoritettua, eikä vain takapakkia! 

riski3

Ja nyt onkin parempi treenata, olen nimittäin ovella saanut niin huikean maineen että oksat pois 😀 Se uusi portsari kun on kuulema riski kehonrakentajanainen! Kivaa että vaihteeksi näinpäin, eikä vain sitä ainaista ”mitä teet kun mun kokoinen jätkä pistää hanttiin”! Huhujen mukaan olen myös vapaapainin suomenmestari, kaikkea sitä kuulee 😀

7 thoughts on “”Siel on nykyään riski kehonrakentajanainen portsarina”

  1. Toivottavasti uskallat rohkeasti kokeilla myös isompia painoja. Olet vahvan näköinen nainen ja treeniäkin on jo takana, joten kyllä pystypunnerrustakin jaksaisit varmasti aivan hyvin nuo yhdeksän toistoa lähemmäs 30 kilon tangolla =)

    1. Katselin ohjelmaani, 3 treenin päästä sarjapainoksi tulee 30kg. Saa nähdä miten nousee, sillä nyt lämmittelyssä jo 27,5kg:lla tehty ykkönen on tosi raskas! 😀

  2. Moikka,
    oot siis ihan baarissa portsarina? 🙂 Mietin just tänään, että onko naisia portsareina? Itseä kiinnostaisi kanssa portsarin hommat, ja salilla on treenattu, et voimaa kyllä löytyy. 😀

    1. Hei, kyllä pitää paikkaansa! 🙂 Portsareina toimivia naisia on melko harvassa, itse tiedän yhden toisen joka ovihommia tekee, narikassa tosin naisia näkee vähän useammin. Tapahtumissa taas naispuoliset järjestyksenvalvojat ovat melko yleiset, itse aloitin juurikin järjestyksenvalvojana erinäköisissä tapahtumissa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.