Hyvästit selluliitille!

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yhteistyöt, Yleinen

Viime maanantaina kävin Indie Hair & Beautyssä radiofrekvenssihoidossa. Radiofrekvenssihoidossa hyödynnetään Multi-polar radiofrekvenssienergia, alipainerullausta sekä Led-valoteknologiaa vähentämään selluliittia ja tiukentamaan ihoa. Indie hair and beautyssä Bettina Takaniemi käyttää MagicPot laitetta jonka optimoidut hoito-ohjelmat takaavat dramaattisia tuloksia. Kotoa kun lähdin en oikein tiennyt mitä odottaa, olin aikaisemmin käynyt Bettinaa tapaamassa ja samalla kävimme hoidon läpi, mutta silti jännitti vähäsen. Tulisiko toimenpide sattumaan? Saisinko siitä mitään tulosta vai olisiko se vain huuhaata?

Kun tulin paikalle Bettina otti minut iloisesti vastaan ja aloitimme ottamalla reisistäni ”ennen” kuvia. Hoitaisimme takareisiäni, joten asettauduin sen jälkeen makaamaan vatsalle ja Bettina käynnisti MagicPot laitteen.

indie4

 Yllätyin siitä miten mukavalta hoito tuntui, olin nimittäin pelännyt pahinta kun tiesin että se saattaisi sattua 😀 Oli oikeastaan tosi rentouttavaa, höpöteltiin siina samalla kun Bettina liikutteli laitetta mun reidellä. Tunsin itsekin että missä kohdissa oli enemmän selluliittiä, koska ne möykyit tuntuivat kun laite liikkui niiden päällä.  Minulla selluliitti ei kuulema ollut kovin pahaa vaan aika pinnassa, eli kudos ei ollut niin tulehtunut joten siksi ei sattunutkaan. Kipuhan on tietty kovin yksilöllistä, riippuu ihmisen kipukynnyksestä ja juuri siitä että kuinka syvällä ja kuinka pahassa tulehdustilassa selluliitti on.

 Tässä kuvassa kuvan vasemmanpuoleista jalkaa on hoidettu, hämmästelin että miten se jo heti hoidon jälkeen voi näyttää ihan silmin nähden pienemmältä kuin toinen. En suoraan hoidon jälkeen viitsinyt kuvia takaredestä ottaa, koska silloin jalka oli vähän turvoksissa ja punoitti, joten selluliitti näytti melkein pahemmalta kuin ennen. Nyt viikko hoidon jälkeen olen jatkuvasti hämmästellyt että miten sileältä reiteni tuntuvat aikaisempaan verrattuna, eikä selluliittiakaan näy niin paljon aikaisempaan verrattuna. Maksimaaliset tulokset saadaan kun hoidot tehdään sarjoina. Radikaalit muutokset alkavat näkymään vasta kolmannen hoitokerran jälkeen, joten silloin laitan myös muutoskuvia blogin puolelle! Minulla on seuraava aika varattuna tulevalle perjantaille, tuskin maltan odottaa millaisia tuloksia saadaan aikaiseksi, kun ero mielestäni on jo ensimmäisen kerran jälkeen huomattava! 🙂

Tuloksiin vaikuttavat tietenkin omat elämäntavat, liikunta, ruoka, geenit ja aineenvaihdunta. Selluliitti on ihon epätasaisuutena näkyvä, aineenvaihdunnan hidastuksen seurauksena oleva rasvakertymä joka on tavallisempi naisilla kuin miehillä. Lääketieteessä selluliitti tarkoittaa ihon sidekudoskerroksen tulehdusta. Käytännössä selluliitti ei siis ole vain lihavien ihmisten ongelma. Sitä voi esiintyä kehon painosta ja mallista riippumatta, eli myös hyvin hoikilla/kevyilläkin ihmisillä. On myös hyvä muistaa, ettei selluliitti ole vain rasvaa. Se koostuu myös ylimääräisestä sokerista, joka on myöhemmin muodostunut rasvaksi jo ”tukkeutuneille” alueille.

indie6

Hoidossa hyödynnetään MagicPot radiofrekvenssienergia joka on voimakasta ja tasalaatuista lämpöenergiaa (0,8MhZ) jonka avulla saadaan kiristettyä löystyneitä kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Lämpöenergia ulottuu ihan verinahalle asti aktivoiden tätä. Samalla se vaikuttaa myös syvälle rasvakerrokseen vaikuttaen näin paikalliseen selluliittiin ja rasvakertymiin. Alipainerullauksen voimakasta ja tasaista imua hyödynnetään yhdessä lämpöenergian kanssa tehostaen rasvan vähenemistä ja selluliitin hajoamista.

indielogo

 Indie Hair & beauty haluaa nyt tarjota teille lukijoille mahdollisuuden käydä radiofrekvenssihoidoissa antamalla -15% alennuksen hoidoista ja sarjoista jotka varataan helmikuun loppuun mennessä. Muistathan käyttää koodia ”Punttimimmi” varatessasi! 🙂 Indie Hair & beautyn toimipiste sijaitsee ihan Helsingin sydämmessä Etu-Töölössä osoitteessa Aurorankatu 11.  Aikoja voi tiedustella ja varata numerosta 09 630 303 tai netissä sähköisellä ajanvarauksella täällä.

10 thoughts on “Hyvästit selluliitille!

    1. Haha, kiitos 😀 kyllä sitä vain on sinne takareisiin jotenkin eksynyt… Eipä kohta ole enään 🙂

  1. Kivan pyöreä kyllä on 😉 Hahahha bloggisi seuranta määrä taisi juuri hipua kattoonXD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.