Winterfight ulkoilmapaini -kuvia

Posted on Posted in Kamppailulajit, Kisat, Kuvaukset, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Myyrmäen urheilutalon aukiolla käytiin tänään MMA Vantaan järjestämä Winterfight-lukkopainikilpailu, johon lähdimme Evan kanssa kannustamaan Paimion poikia. Tiedossa oli että kisat käytäisiin ulkona säästä riippumatta, joten kuulosti niin hauskalta että ehdottomasti oli päästävä paikanpäälle seuraamaan. Missattiin valitettavasti molempien ensimmäinen matsi, kun luulimme etteivät ennen kello kahtatoista ehtisivät otella, mutta ehdimme juuri sopivasti Kallen bronssimatsiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvat +90kg sarjan mitalimatseista.

Olipa kivaa olla pitkästä aikaa tapahtumassa kamera kädessä, ennen kiersin lähes viikottain jotain tapahtumaa kuvaamassa. Aamun kiireestä ja väsymyksestä johtuen nappasin tosin kameran mukaan tarkistamatta mikä objektiivi siinä oli kiinni ja liian myöhään tajusin että väärä putki, joten kuvat otettu 14-42mm objektiivillä. Sellaista sattuu, mutta yllättävän hyvin tälläkin sain kuvia otettua! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERABronssimitalistit Juha ja Kalle

 Tosi kiva tapahtuma oli, toivottavasti järjestetään uudestaan! Hyvä meininki, pakko nostaa hattua kaikille jotka sielä painivat vähissä vaatteissa kylmyydestä huolimatta! Ehkä ensi vuonna uskaltaisin itsekin mukaan? 😉 

w1 w2

Matsien jälkeen viereinen kahvila Luna tarjosi meille kahvit! 🙂

76 thoughts on “Winterfight ulkoilmapaini -kuvia

  1. Paluuviite: orange volt adidas
  2. Paluuviite: skechers game
  3. Paluuviite: 12 fisher price baby

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.