Tältä näytän todellisuudessa salilla

Posted on Posted in Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Nyt olen käynyt vastaamassa kommentteihin edelliseen postaukseen, olipa kiva huomata että herätti teissä paljon ajatuksia. Ja se että niin moni pystyi samaistumaan ajatuksiini, kun julkaisin tekstin pelkäsin jopa vähän että saisin vain kritiikkiä siitä! Ihanaa etten ole yksin ajatusteni kanssa! 🙂

Koko viikon olen viettänyt flunssassa enemmän tai vähemmän sängynpohjalla, poikkeuksena loppuviikko äidin sohvalla. Eilen heräsin siihen että soitettiin aamulla ovikelloa, ensimmäinen ajatus oli vetää peitto pään yli ja ”go away”. Haha, no ryhdistäydyin kumminkin ja menin höpöttelemään vanhempieni kanssa. Vaikka oli ihan yliväsynyt olo, niin koin ihmeheräämisen ja päätinkin lähteä mun iskän, isoäidin ja pikkuveljen kanssa kaupungille. Käytiin kaupoissa ja syömässä, sieltä junalla takaisin Helsinkiin. Ja kun virtaa näytti riittävän niin suuntasin puntille, eka treeni viikkoon.

Ai että tuntui hyvältä saada vähän pumppia taas, viikko kun on mennyt levossa enkä ole kunnolla syönytkään. Päätin tehdä ihan ohjelmanmukaisen treenin, ensimmäisenä etukyykky. Tässä sain huomata ettei voimat olleet ihan sitä luokkaa mitä olisin toivonut, en nimittäin saanut tehtyä 3x7x50kg loppuun. Sarjat jäivät vajaiksi, tein kumminkin niin täysillä kun pystyin. Mutta ei mitään järkeä enää lähteä seuraavaa toistoa kokeilemaan, jos tekniikka pettää täysin edeltävässä ja selkä pyöreänä saa tangon jotenkin liikutettua ylös asti.

433En tiedä mikä on teidän expectation minusta salilla, mutta tässä on ainakin reality! Sielä puuskutan hikisenä ilman meikkiä, nämä kuvat otettu kyykkysarjojen välissä kun otin vähän happea. Vietän oikeasti varmaan 90% ajasta tämän näköisenä, promoihin meikkaan, ovelle jos ehdin ja jaksan sekä satunnaisesti tilaisuuksiin jossa en kuitenkaan ihan tältä halua näyttää 😀

Pystypunnerruksissa sain uudet ennätyssarjat tehtyä, 5x7x27,5kg vuorotellen kapean ylätaljasoudun kanssa, 5x6x40-45kg. Jihuu 🙂 Siinäkin mentiin kyllä ihan äärirajoilla, kroppa tärisi ja viime toistot tulivat just ja just. Lopuksi tein vielä hausikääntöjä 5kg:lla kolme sarjaa, 20-15-15 toistoa. 

432

 Eilen illalla sovittiin myös muutamasta uudesta kuviosta, olen ihan yli-innoissani! Näistä kerron teille lisää myöhemmin! Nyt on kyllä jalat hapoilla eilisen jälkeen, eikä ole vielä vuorokautta mennyt, apua! Huomista siis odotellen 😀

3 thoughts on “Tältä näytän todellisuudessa salilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.