Punttitreffit ja nyrkkeilytreenit

Posted on Posted in Kamppailulajit, Kuntokuvia, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Nyt on ilmeisesti kallo ottanut osumaa kun en tuota parempaa otsikkoa keksi 😀 No, on ainakin informatiivinen… Treeniviikon aloitin eilen punttitreffeillä Rosan kanssa. Nostan kyllä hattua kaikille jotka osaavat käydä treenaamassa yhdessä kaverin kanssa, jonka kanssa ei ole päässyt juoruilemaan ennen treeniä. Siis heille jotka tästä huolimasta osaavat olla juttelematta salilla! Meillä menee yleensä niin että Rosa menee salille ennen mua ja aloittaa tehokkaasti, sitten minä tulen salille ja sillä välin kun lämmittelen niin juoruillaan. Kohta Rosan treeni alkaakin olla pulkassa ja hän lähtee jatkamaan ja jään itse tekemään varsinaisen treenin vasta sen jälkeen. Eilinen ei ollut mikään poikkeus!

Ohjelmassa mentiin 9. treeni kierroksessa ja päivän treeniin kuului: reversekone, tuettu kulmasoutu sekä penkkipunnerrus käsipainoilla. Meni flunssan jälkeen yllättävän hyvin, tuntui oikeastaan oudon kevyeeltä. Lopuksi tein muutaman sarjan selälle ja harjoittelin vähän maastavetotekniikkaa. Sitä en ole ikinä oppinut kunnolla tekemään, mutta nyt näytti ainakin peilin mukaan selkeästi paremmalta kuin viimeeksi kun kokeilin! 🙂

ryyg

 Vähän tahattomasti olen onnistunut kääntämään vuorokausirytmini väärinpäin, eilen ajattelin että katson yhden jakson jotain sarjaa. Löysin Helsink-sarjan ja katsoinkin sitä 4:30 asti… Ei näin 😀 Tänään kävin illasta kamppailusalilla ensimmäistä kertaa yli viikkoon, ilahduin kun valmentaja heti tuli ihmettelemään että missä ihmeessä olen ollut. Tulee aina tervetullut olo kun joku huomaa poissaolon! 🙂 Tänään oli nyrkkeilytreenit, minun parina oli mies jonka kanssa ollaan aika samalla tasolla. Ilokseni huomasin että flunssa taitaa olla menneisyyttä sillä hyvin jaksoin koko treenin vetää eikä tuntunut missään vaiheesa pahalta 🙂

Nyt vähän ärsyttää, treenin jälkeen odotin että olin yksin pukkarissa ja nappasin muutaman kuvan, mutta jostain syystä mun puhelin ei ole tallentanut niitä???? Eli pahoittelut vähäkuvaisesta postauksesta, yritin kyllä. 

Huomenna on kiva päivä, minulla on heti aamusta tapaaminen Indie Hair & Beautyssa, ei olla vielä sovittu varmuudella että mitä tehdään eli se selviää sitten. Illasta menen Easyfit Kalasatamaan kokeilemaan Akun vetämää pepputreeniä, jännää! 🙂

One thought on “Punttitreffit ja nyrkkeilytreenit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.