Upeat ripsienpidennykset raikkaampaan olemukseen

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yhteistyöt, Yleinen

ripsi1Huomaatteko te kuvasta jotain uutta? 😉

Olen varmaan puolen vuoden ajan pyöritellyt ajatusta ripsienpidennyksistä mielestäni. Aina kun olen nähnyt jonkun jolla on ripsienpidennykset olen kysellyt mielipiteitä, ollaanko oltu tyytyväisiä ripsiin yms. Mielipiteet ovat olleet hyvin vaihtelevat, sillä toisilla on huonompia kokemuksia, toisilla parempia. Siksi päätin heti että kun joskus ripset käyn ottamassa ne on oltava ammattilaisen tekemät ja laadukkaat. 

Tänään kävin vihdoinkin ottamassa ripsienpidennykset yhteistyökumppanillani Indie Hair & Beautylla. Vähän jännitti alkuun kun en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta Bettina on niin ammattitaitoinen että luotin siihen että hän osaa hoitaa homman. Hän valitsi minulle sopivimmat ripset ja aloitti työn. 

ripsi6

Ripsien laitossa meni n. 2 tuntia, ripsiä liimataan yksi kerrallaan kiinni omaan ripseen. Pisimmät ripset mitä käytettiin ovat 12mm pitkät ja 0,20mm paksuja. Olen yllättynyt miten luonnollisilta ripset tuntuvat silmille, ihan kun niitä ei olisikaan!

ripsi2RIpsipidennykset antavat eloa meikittömille kasvoille

Suurin syy miksi päätin ottaa ripsipidennykset on se että nykyään vietän suurimman osan ajastani ilman meikkiä. Salille en meikeissä lähde, niin tuntuu aika turhalta arkisin laittaa aikaa meikkaamiseen kun ne joutuu kuitenkin putsaamaan pois ennen treenejä. Ripsienpidennyksillä saa paljon pirteämmän ilmeen myös meikittömille kasvoille, eikä siihen meikkaamiseen mene aamulla aikaa. Niin, ja myös salilla näyttää freessiltä ilman että ripsaria valuu poskilla! 🙂

6 thoughts on “Upeat ripsienpidennykset raikkaampaan olemukseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.