Koekaniinina Bootycampilla

Posted on Posted in Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

ef5

Eilen kävin FitnessAkun koekaniinina hänen lanseeraamaansa Morning bootycamp -konseptiin. Meidän treenit pidettiin tosin illalla, mutta idea oli sama. Kello 19 neljän hengen porukka kokoontui Kalasataman Easyfitille valmiina treenaamaan! Aku pisti meidät heti ensimmäisenä koville, kun alkulämpönä oli rappujuoksua. Taitaa olla kunto rapistunut tällä tytöllä viime viikon sairastelujen myötä, ai että hapotti etureisiä. Niin, ja juostiin me kuitenkin alas-ylös-alas-ylös joku 8 kerrosta. Vai oisko ollut 6? En ole varma, menin laskuissa sekaisin, tarpeeksi niitä oli kumminkin 😀 

ef4Alas ja ylös, tästä vielä jatkettiin muutama kerros ylöspäin ja pohjakerrokselle saakka..

Tehtiin ”normaalien” liikkeiden lisäksi muutamaa ihme liikettä mitä en ole koskaan nähnyt kenenkään tekevän. Esim. reversekoneen tapainen liike ilman itse konetta, menihän se melkein yhtä hyvin tukevan salipenkin yli nojaten tehdä samaa liikerataa! Pitkästä aikaa pääsin myös tekemään takakyykkyä smithissä. Nauratti kun tangossa oli Lassen painot ja kyselin että löytyisikö 5kg kiekot ettei ihan niin isoilla tartteis tehdä, Aku totesi ettei mitään sellaisia käytetä nyt vaan säilytti kympit molemmissa päissä. Ihan hyvä niin koska hyvin kulki, ja lopulta olikin 20kg molemmissa päissä. Sarjojen pituudeksi luvattiin 8-15, todellisuudessa tein melkein 20 joka kerta kun en saanutkaan lopettaa ennen kun sain luvan 😀

Lopputreenistä kun tein takareisikonetta havahduin siihen että viereisissä laitteissa olevat naiset olivat lopettaneet oman tekemisensä ja istuivat tuijottamassa mua! Mitä ihmettä? 😀 Treenin jälkeen käytiin läpi mielipiteitämme treenistä, mikä oli hyvä ja mitä olisi voinut parantaa. Oli tosi kiva treeni, tai oikeastaan kiva tuntuu väärältä sanalta kun jalat tärisi, mutta hyvä fiilis siis jäi! Ja kivaa vaihtelua omaan voimaohjelmaan, siitä onkin lähemmäs 4kk kun olen viimeeksi tehnyt bodytreeniä! 

ef6J & Aku treenin jälkeen

 Ohjatun treenin päätteeksi oli vielä sen verran energiaa että jäin tekemään pienen oman treenin yläkropalle. Vapaiden painojen sijaintilogiikka jäi kyllä hämmentämään mua, niiden edessä kun oli vatsakone ja kaksi penkkiä eli jäi aika vähän tilaa tehdä liikkeitä seisten. Ei siis mitään vikaa että ne penkit olivat siinä, mutta harmitti vähän että niitä löytyi vain kaksi suhteessa ihmismäärään, varsinkin kun jengi niilläkin teki niitä vatsoja ja oli jono ainoaan penkkiin missä henkilö käytti vapaita painoja. Olen Sakun blogissa nähnyt kuvia salilta aikaisemmin, mutta silti taljojen kilomäärät hämmensivät paljon:

ef7WTF? 😀

Näillä kyllä tämän treenin pärjäsin ihan hyvin, en tarvitse hauiskääntösarjoihin isompia painoja. Ja se valaistus salilla, varsinkin vapaiden painojen kohdalla!! Siinä oli aika gutaa tehdä hauiskääntöjä 😀

ef9Huono kuva, mutta kuvitelkaa tosta miten ne varjot osuvat yläkroppaan!

Eli ihan huippu sali jos haluaa tuntea itsensä isoksi ja vahvaksi, jos ei tälla valaistuksella ja näillä pakoilla onnistu, niin ei sitten koskaan 😀

Seuraavanlaisen treenin tein omatoimisesti:

*Hauiskääntö alataljasta 15×17,5kg-15kg-12,5kg
*Olkapäät alataljasta, muistaakseni samat painot ja toistot
Ojentajapunnerrus ylätaljasta, 15x15kg-17,5kg-20kg
Hammerkone 4x15x20kg/puoli
Viparit sivuille, jokunen sarja, en muista painoja
Hauiskääntö käsipainoilla istuen, 3x15x6kg

 Meni ihan ok, vähän turhan pitkät tauot kun joutui miettimään että missä välineet ovat, ja niiden löytyessä sai jonottaa laitteen vapautumista tai keksiä muuta tekemistä. Siksi rakastan tota meidän kellarisalia, ei tarvitse jonottaa <3 Hyvän pumppitreenin sain kumminkin päätteeksi, mikä oli tarkoituskin!

ef11ef2

 Kotimatkalla törmäsin Tiiaan, olin niin ajatuksissani etten alkuun edes tajunnut hänen moikkaavan mua 😀 Olipa kiva saada positiivista palautetta blogista, tämä kuulema antaa treenimotivaatiota! Jee, ihan huippua 🙂 

13 thoughts on “Koekaniinina Bootycampilla

  1. Ihan offtopic, mutta piti lukea otsikko muutamaan kertaan, kun olin aivan varma, että se oli ”kokaiinia bootycampilla”.. Nyt nukkumaan 😀

  2. Uppee sali! Jos joku kysyy, paljonko laitoit painoja, sanot vaan et laitoin kaikki mitä oli! Haha! Onnex Punttixella ei tule heti pulaa.
    Olen jäänyt vähän koukkuun blogiisi. Varmaan siksi, että se on niin elämän makuinen. Tuot vapaasti oman persoonasi esille yrittämättä suodattaa tai värittää sitä.

    1. Haha, kuulostaa ainakin huikean vahvalta 😀 Kiitos, kiva kuulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.