Inbody-mittaus Helsingissä lauantaina

Posted on Posted in Motivaatio, Punttimimmi, Ruokavalio, Terveys, Yhteistyöt, Yleinen

Print

Vihdoinkin ajattelin paljastaa teille uuden yhteistyökumppanini, Easyway Finlandin! Easyway on maamme johtava toimija liikunta-alan erikoisosaamispalveluissa, he tuottavat mm. monelle tutun Inbody-720 -kehonkoostumusmittauksen. Itse tutustuin Easywayn Inbody-mittaukseen ensimmäistä kertaa Fitness Expossa 2012. Mittaus antaa kokonaisvaltaista tietoa omasta kunnosta, siinä ilmeenee mm. rasvaprosentti, lihasmassan määrä, lihastasapaino, visceral fat sekä liikutaanko eri mittaustuloksissa normaalialueella. Minähän olin heti ihan liekeissä kun tulos näytti että lihasmassaa olisi vähän yli normaalin 😀

Mittaus antaa tosi hyvää tietoa kehityksestä ja siitä mitä täytyy vielä kehittää ja toimii myös hyvänä motivaattorina, kuka nyt haluaisi seuraavassa mittauksessa saada huonommat tulokset? Mittauksen ideana on tosiaan kartoittaa harjoitusjakson lähtötilanne ja  säännöllisesti toistettavan seurannan kautta tukea sinua harjoittelussasi. Tarkan mittauksen kanssa tiedät eteneväsi fiksusti kohti tavoitettasi.

 Nyt tulevana lauantaina 8.3 järjestetään Inbody-mittaustilaisuus Pasilan EasyFit-salilla osoitteessa SOKOS Hotel Pasila, Maistraatinportti 3 Helsinki. Tapahtuma on avoin kaikille ja mittauksia tehdään kello 12-16 välisenä aikana! Mittauksen hinta on 25 euroa. Tulen itsekin paikalle iltapäivästä tekemään mittauksen kunhan saan tämän kuumeen pois, vähän jännittää miltä tulokset tulevat näyttämään. 

1278416_651256458225435_1044294915_nViimeeksi kun kävin Inbody-mittauksessa, luulisi että tästä jotain kehitystä on tapahtunut!

Viimeeksi olen käynyt mittauksessa samana päivänä kun lopetin kesän dieetin. Painoa on tullut n. 3kg lisää ja toivottavasti ainakin osa siitä olisi lihasta! Tässähän se selviää, mihin suuntaan kehitykseni on mennyt! 🙂

Easyway Finlandin facebooksivuilla ilmoitetaan aina tulevat mittaustapahtumat, joten sieltä pääsee helposti seuraamaan milloin mittauksia tehdään lähellä sinua!

96 thoughts on “Inbody-mittaus Helsingissä lauantaina

  1. He keskittyvät tiettyihin messuihin ja tänä vuonna GoExpo ei ole kalenterissa. Onneksi Pasilan Easyfitiin ei ole pitkä matka Messukeskuksesta tulla! 🙂

 1. Voi hiisi!! Voi kun tuo mittaus tosiaan olisi ollut GO Expon yhteydessä!! Inbody kiinnostaisi, mutta lauantain aikatauluun tuo Easyfit ei enää mahdu:( Mahtaisiko joku muuten tietää, onko GoExpossa mahdollisuus inbody -mittaukseen jonkun toisen yrittäjän toimesta / onko ollut aikaisempina vuosina?

  1. Voi harmi, mutta onneksi ei ole pitkä matka jos vähän luppoaikaa sattuisi olemaan, Pasilassa kun kumminkin on 🙂

  1. Lihasmassaa oli 32,0 kg pituuteen 177cm, eli juuri ja juuri ylitti rajan! 😀

 2. Paluuviite: nike hyperdunk
 3. Paluuviite: heathered shirt
 4. Paluuviite: nike roshe run
 5. Paluuviite: air jordan court ac
 6. Paluuviite: finless shoes
 7. Paluuviite: nike shoes the 6
 8. Paluuviite: s vans tnt sg maize
 9. Paluuviite: gucci flower sandals

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.