Freddyt – hyvät vai huonot? Kokemuksia?

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi

freddy3Kuva lainattu täältä.

Olen tässä jo vähän aikaa harkinnut Freddy-merkkisten ”peppuhousujen” ostamista, mutta jotenkin en ole vielä päässyt tuumasta toimeen. Viimeaikoina olen kuitenkin törmännyt negatiivisiin kommentteihin housujen laadusta, joten siksi haluaisinkin teiltä kysyä kokemuksia! Mitä mielä olette olleet housuista? Ovatko hintansa väärti?

freddy2Kuva lainattu täältä.

EDIT: Käy lukemassa kokemukseni perustuen kahteen Freddy pariin ja kolmeen pariin feikkifreddyjä oheisesta linkistä: Feikki Freddyt vs. aidot Freddy wr.up peppuhousut. Hyvät vai huonot?

Katso myös: Freddyt – in vai out?

74 thoughts on “Freddyt – hyvät vai huonot? Kokemuksia?

 1. Mulla tuli samantien reikä johonki saumaan, ja sitten sopivasti samat housut jalassa vedin turvalleni jäällä = 2 reikä sekä kävelin rikkinäisen tuolin ohi = 3 reikä haha. Mutta korjauksen jälkeen ei ongelmia. Mut eihän nyt paljon tietenkään voi odottaa tollasilta pöksyiltä, ohutta se kangas on eniwei mutta hintaansa nähden aika surkeeta laatua 🙂 Mun makuun noi on ihan liian matalavyötäröiset mutta ihan tietty riippuu mistä tykkää. Mutta onhan nuo tietty ihan eri asia jalassa kun jotku henkkamaukan legginsit, ja tykkään kuitenkin niiden vyötärön silikoninauhasta = ei tartte repiä ylös ollenkaan ku pysyy nätisti jalassa 😉 toiset mitkä ostin on pysyny kyllä hyvänä, ehkä niissä on vaan jotain maanantaikappaleita.

  1. Apua, luulisi kyllä että tohon hintaan voisi odottaa vähän enemmän 😀 hyvä että toiset sentään pysyneet!

 2. Mulla on kahdet näitä, ja toisten kanssa ei ole ollut mitään ongelmia eli ovat aivan kuin uudet edelleen 🙂 Toisista kuitenkin sauma repesi haaroista heti parin käytön jälkeen.. Mutta siitä nämä housut ovat hyvät, että käytössä matsku ei veny yhtään tai kulahda! Mutta en silti tiedä ovatko hintansa väärti laadun puolesta 🙂 Ihanat ovat päällä tosin!

  1. Ihanilta näyttääkin, mutta harmittava tietty jos heti hajoaa kun ihanat housut hankkii :/ Haaroista jos hajoaa saa vissiin kuitenkin suht helposti korjattua, siis jos on sauma mikä hajoaa 🙂

 3. Ite tilasin ja miettisin kyllä uusiksi jos voisin. Makso ihan sairaasti laatuun verrattuna. Saumat retkeilee ja nappi lähti tokalla kerralla irti (ja ei, ei johdu siitä ettenkö ois mahtunu niihin:D) onhan ne ihan kivat kyllä, mut jos yhtään tiukka budjetti, kuten opiskelijalla ni käyttäisin johonkin laadukkaampaan:)

  1. No johan 😀 Ei varmaan kenenkään budjeetti mistään kertakäyttöhousuista pidä, oli sitten rikas tai vähemmän rikas. Mutta toivottavasti uudistuneempi malli olisi parempi! 🙂

 4. Itse en ole freddyjen ulkonäöstä kovin lämmennyt, mutta minullakin alkaa sopivien housujen löytäminen olla todella hankalaa. Koko tahtoo seilata niin paljon ja jalat on muutenkin eriparia. Ostankin nykyään aina vain parit housut kerrallaan ja sinnittelen niillä. Edelliset lempihousuni olivat h&m:n divided osaltolta superstrech-housut. Hintaa housuilla oli muistaakseni 20 euroa ja ne keskitivät nelisen kuukautta jokapäiväisessä käytössä, ennen kuin hiutivat reisien välistä. Lähdin etsimään seuraajaa noille, mutta hieman laadukkaampaa ja ajattelin, että sijoitan Dr. Demineihin, mutta sitä ennen eteeni sattui kävelemään BikBokin superstrech housut. Hintaa 55 euroa, mutta näytyy sanoa, että hinta ja laatu kohtaa näissä oikein hyvin. Päällä tuntuvat kalsareilta, eivät purista mistään, ei tule polvipusseja ja mikä tärkeintä, ne ovat yhtä aikaa vyötäröstä ja reisistä sopivat!

  1. Pitääpi niihin tutustua, viime kesänä kun kävin Bikbokissa en mahtunut mihinkään housuihin, joten en ole sen jälkeen käynyt 😀

 5. Kolme kertaa jalassa ja reikä haaroissa, en suosittele! Vaikka tosin hemmetin hyvältä boody näyttääkin 😉

  1. Eivät ole ehkä ihan vain sen 3 käyttökerran arvoiset kumminkaan 😀

 6. Tilasin ja totesin etteivät olleet hintansa väärti. Pystyä brassipeppua ei pysty edes housujen hienolla mallilla taikomaan, vaikkakin ihan kivalta näytti. Palautin ne mutta olisin pitänyt mikäli olisivat maksaneet puolet vähemmän 😀

  http://jannanblogi.fitfashion.fi/

 7. Mun mieleen on enemmän Bia brazil-housut, niissäkin on malleja vaikka kuinka ja myös vapaa-aikaan. En ole edes käynyt sovittelemassa Freddyjä mutta niiden ulkonäkö ei miellytä joten en edes käy.

 8. Oon omistanut 3 Freddyt ja kahdet ensimmäiset meni kuukaudessa rikki. Ensimmäisistä valitin ja sain puolet rahat takaisin, toisista en jaksanut. Nyt ostin Body Actionilta kuitenkin mustat Freddyt, jotka on paksumpaa kangasta ja kestäneet käyttöä nyt jo pidempään. Nyt on tullut tosiaan uusia kestävämpiä, että niitä suosittelen! Mutta esim nuo mitkä noissa kuvissa on, niin menee rikki valitettavan nopsakkaan… Mutta siis hyvän näköset housut on silti 🙂

  http://www.sonjakorpela.fitfashion.fi

  1. Hmm, huippua että ovat parantaneet, ehkä niitä uskaltaisi lähteä kokeilemaan? 🙂

   1. Itse tilasin mustat freddyt (koossa L, joten ei pienemmästä koostakaan johtuen), jotka ensimmäisen käyttökerran jälkeen (yö baarissa tiskin takana) haarasaumasta ratkeili. Lähetin reklana takaisin ja sain uudet.
    Näihin jo olin jo aika tyytyväinen KUNNES väri alkoi käytössä (pesussa, jota yritin harvemmin tehdä) haalistumaan ja saumat ratkeilivat ns ”etutaskuista” ja ”takataskuista”, josta johtue ”takataskun” kulmassa reikä. Trikoo siis todella heikkoa!
    Farkkujäljitelmät houkuttelevat, mutta freddyjä on jo kaikilla. Eivätkä kyllä hintansa väärtit! Ehkä tämä ”villitys” on menossa ohi 😉 Ja nämähän ovat ns ”fitnesspimuille”, joille ei normihousut istu mitenkään päin – sillä olen nähnyt niitäkin luihuja joilla freddyt jalassa ja täytyy sanoa, että AIKA JÄRKYTTÄVÄT tikkujaloissa 😀 Eli KOROSTAKAAMME!
    Freddy-housuilla ei saa persesttä, jossei sinulla sellaista ole 😉 ;D 😛

 9. Itselläni on kolmet Freddyt ja oon ollut kyllä ihan tyytyväinen. Mulla on semmoset perus vaaleet ”farkut” ja sit semmoset tummat ”farkut” joissa on vetskat punteissa. Lisäksi mulla on normaalivyötäröiset harmaat Freddyt.

  Tummat farkkufreddyt oli ehkä just näitä huonompilaatusia pöksyjä. Ne ei kyl kauheen hyvin istunut päällekään, vaikka olivat näistä kolmesta housuvaihtoehdosta kalleimmat. Niihin tuli ulkoreiteen outo reikä sauman viereen ja pikkuhiljaa kului reikiä saumoihin myös haaroväliin, mikä on erityisen kettumaista. Liimasin pöksyihin ”haarakiilan” sisäpuolelle niin nyt taas toimii, eikä tuuleta liikaa :p

  Harmaat ja vaaleat pöksyt olivat molemmat ”halpiksia” eli jotain 80-90 euron luokkaa, ja oon niihin ollut tosi tyytyväinen. Vaaleet farkut varsinkin on ollut helkkarin hyvät ja pysyneet napakkana. Jos olis varaa niin ostelisin kyllä lisääkin Freddyjä.

 10. Paluuviite: tubular doom sock pk
 11. Paluuviite: soldier 10 gold
 12. Paluuviite: air max 98 snake
 13. Paluuviite: sofa pillows for sale
 14. Paluuviite: nba shoes kd 11
 15. Paluuviite: vapor 11 cleats
 16. Paluuviite: tama superstar custom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.