Risteily, viimeinen ehtoollinen ja dieetin alku

Posted on Posted in Dieetti, Punttimimmi, Reissut, Ruokavalio, Terveys, Yleinen

Heippahei! Keskiviikkona lähdin äitini ja pikkuveljieni kanssa Ruotsin risteilylle! Kiva lähteä pitkästä aikaa, viimeeksi risteillessä olin juuri täyttänyt 17 vuotta. 

unnamed (93)Ensimmäisenä iltana käytiin laivan buffetissa syömässä! Tuli syötyä koko rahan edestä, kaikki olivat ihan ähkyssä kun lähdettiin pöydästä pois.

unnamed (95)Mun lemppariannos, toi kastike oli NIIIIN hyvää!

Torstaina vietimme päivän Tukholmassa shoppailen. Vajaa 5 tuntia mitä oli aikaa olla maissa tuntui yllättävän lyhyeltä, oli niin monta kauppaa missä olisin halunnut käydä. Pitää joskus lähteä niin että on vähän enemmän aikaa! Löysin mm. pari anatomiakirjaa joissa paljon treeniliikkeitä ja niiden suoritustavat yms. Suurin osa tuttuja juttuja mutta hyvä niitä on kerrata ja löytää jatkossa yhdestä paikasta. Hassua kun kaikki liikkeet ovat ruotsiksi, vaikka olen suomenruotsalainen niin ei ole kyllä montaakaan punttiliikettä mitä osaisin ruotsiksi nimetä 😀

Illasta käytiin ostamassa hirveä läjä suklaata, perjantaiaamuna kun dieetti alkaisi niin nyt piti sitten viimeiset herkut syödä. Tuntui että lihoin 100 kg tän reissun aikana, kroppa keräsi nestettä niin paljon että olin oikeasti aika pyöreä 😀 Suklaat syötyä lähdettiin katsomaan laivan discoja.

unnamed (97)unnamed (96) Laiva keinui ihan kamalasti, kun palattii hyttiin oli ihan tajuttoman huono olo. Suklaata + keinuva laiva  = yök yök yök. Meidän sängyt oli vielä sijoitettu niin että vuorotellen nousi jalkapääty ja vuorotellen pää, vähän kuin viikinkilaivassa Linnanmäellä.

Seuraavana päivänä nukuttiin pitkään, herättiin vasta 10 min ennen kuin laiva tuli maihin, joten aamupalaa ei enää laivalla ehditty syömään. Mulla oli oikein hyvä fiilis vihdoinkin saada dieettiä aloitettua. Käytiin vielä stadissa vähän asioilla, joten kun tulin kotiin ja söin aamupalan olin ollut melkein 3 tuntia hereillä syömättä. Ei muuta kun keittiövaaka esiin ja puuroa laittamaan! Koko päivän oli tosi outo olo ja illalla yllätys yllätys nousi lämpö. Ei voi oikeasti olla todellista, tämä ei ole enää reilua.

Tämä nyt ei dieetin aloittamista sen kummemmin haittanut, paitsi että nukuin ohi ruoanlaitto aikani. Onneksi ruoka-aineita pystyy vaihtamaan kunhan vain katsoo määrät ja kalorit sopiviksi, joten kävin ostamassa paketin kalkkunaleikkeleitä broilerin sijaan. Nopeaa ja kätevää silloin kun ei ole aikaa kokkailla. Perjantai kun jäi lepopäiväksi niin kaloreita 1900. Mulla kalorit vaihtelee päivän treenimäärän mukaan 1900-2500kcal, siksi myös ne 5 eri vaihtoehtoa joita aiemmin kirjoitin laskeneeni. 

Illasta töihin, omat eväät mukana:

unnamed (99) unnamed (100)

 Uskokaa tai älkää, mutta tätä on oikeasti ollut ikävä! Tosi hyvä fiilis mittailla eväitä ja tietää syövänsä juuri oikean määrän oikeaan aikaan. Ja tällä kertaa myös tietoa paljon enemmän kuin viime dieetille lähtiessä, silloin en tiennyt juuri mistään mitään, vaan opin dieetin edetessä. Eli nyt en aijo niinkään stressata samalla tavalla kuin silloin, vaan ihan rennosti ottaa ja vaan syödä näitä eväitä eikä joka toiseen ajatukseen ujuttaa tietoa mun dieetistä. Ainakin yritän haha 😀

Aamupaino risteilyn jälkeen huikeat 80,3kg, ihan älytön turvotus oli kun tulin kotiin. Joten kuten arvasinkin, vuorokaudessa lähti 1,7kg, tänään aamupaino 78,6. Mistään oikeasta laihtumisestahan ei todellakaan tässä ajassa ole kysymys, pöhö vaan lähtenyt. Kesäkuussa kun aloitin dieetin aamupaino oli joku 81-82kg, en muista tarkkaan. Mutta nyt kyllä ihan eri muotoinen tyttö ja paljon vähemmän rasvaa 🙂

71 thoughts on “Risteily, viimeinen ehtoollinen ja dieetin alku

 1. Moi.

  Vähän aikaa sitten vasta eksyin sun blogiin ja mukava on ollut juttuja lueskella. Huomioni kiinnittyi heti tohon sun painoon, kun itellä kans pyörii tossa 78-80 aamupaino, että oletko sä kuinka pitkä? Ilmeisen lihaksikas ainakin.
  Ite olen 179(,5) cm, punttia harrastanu enemmän ja vähemmän säännöllisesti vuodesta 2007, muu liikunta siinä sivulla, lenkit kävellen ja juosten, jumpat ja humpat. Pari muksua tässä välillä tullut ja etenkin nyt nuorimmaisen jälkeen olis halua pudottaa tota painoa vaikka se kymppi poikkeen, toki tässä kun katto kaks vuotta (just ristiäisten aikaan) otettuja kuvia niin kyllähän mulla kehonkoostumus on muuttunut aikalailla vaikkei paino olekaan pudonnut kun pari-kolme kiloa..
  Pointtia tässä avautumisessa ei tainnu olla, kiva seurata sun edistymistä ja jospa siitä sais motivaatiota omaankin tekemiseen (=syömiseen, mun heikko kohta).

  Tsemppiä dieettiin!

  Saara

  1. Heippa, kiva että olet tykännyt ja kiitos tsempeistä! 🙂 Pituutta minulla on 177cm ja aika samoissa painoissa pyöritään! Avautumiset ovat aina tervetulleita, tsemppiä syömiseen ja toivottavasti täältä jotain motivaatiota löydät! 🙂

 2. Paluuviite: armada gris vans surf
 3. Paluuviite: nfl 90 jersey white
 4. Paluuviite: custom retro 11s
 5. Paluuviite: 3 7 mbt red mesh
 6. Paluuviite: all saints sunglasses
 7. Paluuviite: best nike trainers

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.