Tytöt tykkäävät pinkistä ja hikoilemisesta

Posted on Posted in Dieetti, Puntti, Punttimimmi, Ruokavalio, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Jippii, taas viikon treenitauon jälkeen salilla! Ja nyt alkaa myös valo näkymään tunnelin päässä, minulla on nimittäin teille hyviä uutisia! Viime keskiviikkona sain sairaalasta kirjeen jossa kerrottiin että MINÄ MENEN LEIKKAUKSEEN 4.3! Tätä on odotettu! Nielurisani tullaan poistamaan, kieltämättä jännittää. Ei oikeastaan se leikkaus niin paljon kuin se kipu jälkeenpäin, on peloteltu että tulee sattumaan tosi paljon.

Tämä kun on ensimmäinen leikkaukseni niin en oikein tiedä millaista kipua odottaa. Toivon että kyseessä olisi samanlainen tilanne kuin napakorua ottaessani, silloin olin kuullut tarinoita siitä miten ihmiset pyörtyilevät eikä viikkoon pysty istumaan. Todellisuudessa ei sattunut ollenkaan, mutta pelkäsin vielä kotiin tullessa, koska odotin että missä vaiheessa se kipu tulisi! Itseasiassa koko lävistäminen oli tosi rentoa, katselin toimenpidettä miten neula tuli ihosta läpi 😀 Mutta se jää nähtäväksi, dieettii tulee pieni tauko kun jätskiä ”joutuu” syömään, kun kurkku paranee niin jatkuu taas! 

g3Ennen treeniä

Tein fiilispohjaisesti liikkeitä kun uusi punttiohjelma tulee käyttöön vasta leikkauksen jälkeen. Tänään teki mieli suorinjaloin maastavetoa, alataljasoutua, syväkyykkyjä ja pystypunnerruksia. Lopuksi 15 minuutin aeroobinen kuntopyörällä kovalla sykkeellä.

g5

Ja guess what! Mä olen tässä elänyt uskossa että vihaan aeroobista liikuntaa (jos nyt ei kamppailutreenejä tähän lasketa). Mutta tämä oli oikeasti kivaa, tai fiilis jälkeenpäin oli ihan huippu. En lupaa aloittaa aktiivista yhteistyötä kuntopyörän kanssa, mutta ainakin vähän useammin tätä voisi harrastaa! 😀

g4Treenin jälkeen, hikoileminen on kivaa! 

g6

 Sain uudelta yhteistyökumppaniltani Fitnessgurulta paketin perjantaina, juuri sopivasti dieetin alkuun! Olen ihan rakastunut tähän pinkkiin shakeriin, niin pirteän värinen ja hyvän kokoinen juomapulloksi (0,5l)! Liian pienet pullot tuottavat ongelmia (ainakin mulle) treenijuoman kanssa, kun juoma on alkutreenistä paljon vahvempi kuin lopputreenissä, kun joutuu kokoajan pulloa täyttämään. Puhumattakaan siitä ajasta mitä vie juosta pukkariin täyttämään. 

g8Sweat is fat crying, eiks se niin mene? 😀

Tänään kokeilin treenin jälkeen One Whey -proteiinia jossa makuna Mansikka-valkosuklaa. 

stra

 Heraproteiinin koostumus oli positiivinen yllätys, vaikka tuttuun tapaan sekoitin veteen, koostumus oli ihan erillainen kuin mitä olen protskujuomissa tottunut. Juoma oli nimittäin ihanan kermainen ja maku täyteläinen. Olisin helposti juonut enemmänkin kuin määrätty 40g, mutta näillä mennään! 🙂 Seuraavalle treenille ajattelin ottaa kokeiluun Onewhey Cappuccinon! Käy katsomassa kaikki maut Fitnessgurun kotisivuilta!

Tänään muuten paistoi aurinko ja oli lämmin, ihanaa!

g1

 Huippua alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

8 thoughts on “Tytöt tykkäävät pinkistä ja hikoilemisesta

  1. Joo varaudu tosiaa järkyttäviin kipuihin ekana leikkauksen jälkeisenä viikkona. 😀 En siis haluu pelotella mutta kannattaa varata paljon jääpaloja pakastimeen, ateriankorvikejuomia ja kylmähauteita! 14. päivänä leikkauksen jälkeen olo alkaa varmasti helpottaa enkä itse tarvinnut enää buranaa tai kolmiolääkkeitä. Toisen viikon lopulla pystyis syömään jo pehmeää kiinteää ruokaa. Nyt leikkauksesta 3 viikkoa ja olo mahtava! 😀

    1. Apua! 😀 Joo, oon täs henkisesti koittanut valmistautua. Mut mielummin 2 viikkoo kamalaa kipua ja sitten ohi kuin jatkuvasti vaihtelevaa kipua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.