Sama paino, eri muoto!

Posted on Posted in Dieetti, Duunit, Kamppailulajit, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt

Heissulivei!

Tiedättekö mihin mä havahduin lauantaina töissä? Huomasin että mulla on viime päivinä ollut pipo ihan älyttömän kireällä! Hermostun ihan pikku jutuista, kaikki ahdistaa enkä vain ole oma itseni. Ihmiset jotka ovat altistuneet mun seuralle viime päivinä ovat varmaan miettineet mikä ihmeen negatiivinen ihminen tämä tyttö on. Lauantaina vasta tajusin olevani tosi kireällä päällä kun en yhtään jaksanut perus lässytystä vaan hermostuin heti ensimmäisestä ”mä hakkaan sua etkä voi tehdä mitään” -tyylisestä kommentista. Normaalisti sellaiset ja kaikki muutkin lässytykset menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos 😀

Aluksi syytin dieettiä, mutta 9 päivää takana eikä nälkää niin aika hassua jos sitten mielialaan vaikuttaa. Toki saattaa sekin, mutta eniten taitaa olla leikkaus mistä hermoilen. Tosi ärsyttävää, sillä en sitä tietoisesti jännitä. Mutta alitajunta jännittää sitä senkin edestä, eilen ei meinannut uni tulla kun koko kroppa oli niin jännittynyt. Kun nukahdin näin painajaista. Kai se olisi luonnotonta olla jännittämättä, mutta onneksi enää muutama päivä jäljellä! 

3Ihan unohdin ottaa kuvia, joten tässä kuvitusta viime kesältä!

Eilen kävin illasta sambotreeneissä! Meitä oli tosi vähän jengiä treeneissä joten tehtiin tekniikat niin että jokainen oli vuorotellen Yauhenin (valmentajan) parina. Muuten minulla oli parina kundi kenen kanssa en ole aiemmin ollut, oli ihan huippua koska ollaan saman kokoisia. Tai ei me nyt saman kokoisia olla, mutta saman painoisia suurin piirtein vaikka olen häntä vähän lyhyempi ja muutenkin eri muotoinen. Viime treeneissä minulla on usein ollut parina pari pienempää kundia. Heidäm kanssa on ollut vaikeaa saada tekniikat kohdilleen koska vähäisestä painostaan johtuen lentävät heitoissa ja kaadoissa riippumatta siitä teenkö asiat oikein vai en. Näissä asioissa vaakalukemalla siis ihan oikeasti on merkitystä! 😀

Nyt huomasimme molemmat että toi ihan erillaista haastetta saada isompaa paria kaadettua. Harjoiteltiin pitkään sellaista liikettä missä toista kampitetaan jalalla ulkokautta, oli yllättävän vaikeaa saada osumaan kohdilleen. Oli myös hyvä Yauhenin kanssa tehdä liikkeitä, sillä hän pystyi heti katsomaan mitä teki väärin ja tehtiinkin liikkeet useasti stop motionina. Kun hän sanoi stop piti pysähtyä ja katsottiin mitä osaa teki väärin! Lopuksi oltiin vähän sparrin tapaista jumppaa missä toinen koitti saada toista mattoon vietyä ja aloitus niin ettei kummallakaan ole toisesta ote. Muutaman kerran sain Yauheninkin kaadettua sillä kampitustekniikalla minkä osaan parhaiten, vaikka painoa hänellä on kuulema 100kg. Jee 🙂

nata2_webJa talvelta!

Tänään kävin aamusta hieronnassa pitkästä aikaa, teki kyllä tosi hyvää! Hieronnassa käyn Solana Fitness Centerillä Hakaniemessä Tuomolla, just tajusin että kohta vuoden on tullut sielä käytyä. Tänä vuonna käynnit ovat vain jääneet tosi harvoiksi kun olen kokoajan ollut pienessä flunssassa ja sen kyllä huomasi. Kun Tuomo hieronnan päätteeksi totesi että oli aika kevyt hieronta oli kyllä vaikea uskoa korviaan, siltä ei todellakaan tuntunut 😀 Leikkauksesta kun olen toivonut ajattelin että kävisin melkein viikottain hieronnassa, ettei mun niska-hartiat-selkä -alue pääsisi näin huonoon kuntoon. Hieronnan jälkeen kävin radiofrekvenssihoidossa Indie Hair & Beautyssä, mutta siitä lisää vähän myöhemmin! Tiedossa nimittäin ennen ja jälkeen -kuvat selluliittihoidosta! 😉 

5 thoughts on “Sama paino, eri muoto!

  1. Tror du att du skulle sku kunna göra ett längre inlägg om hur man börjar en diet, hur man räknar kalorierna och allt sånt? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.