Tsiljoonia kuvia ja wrap-up lauantain kisoista, Fitness Classic 2014

Posted on Posted in Kisat, Motivaatio, Punttimimmi, Yleinen

Lauantain Fitness Classic takana, ihan huikea fiilis jäi päivästä! Tosi jännät kisat ja huikea fiilis katsomossa, taso oli kova läpi kisojen. Olin kisoja katsomassa Heidin kanssa (blogi) ja hänen kameraan jäi suurin osa kuvista, joten teen varsinaisen ”Fitness Classic -fiilispostauksen” kun saan häneltä kuvat. Mutta koska en malta olla mitään postaamatta niin ajattelin pienen kisawrapupin tehdä. Näitä tulee varmasti lähipäivinä löytymään miljoonia eri puolella internettiä, mutta tässä mun suosikit kisoista! Instagramissa minua seuraavat (@Natalialiah) ovatkin jo saaneet ajantasaisia päivityksiä päivän mittaan, jossain vaiheessa oli kuitenkin lopetettava spammaus ettei menisi koko insta tukkoon 😀 Mutta lisää tulossa!

Kisoissa ensimmäisenä nähtiin masters-sarjat! Eniten odotin miesten kehonrakennusta koska ystäväni Hannu kilpaili siinä, mutta ennen sitä oli naisten kisojen vuoro. 

800_8382Naisten masters bodyfitness 45-vuotiaat. 

Lemppariksi nousi heti kilpailija numero 4, Laura Simola (blogi) joka myös voitti sarjansa! 

800_8439 800_8517Sanna Riekki-Poikela, Laura Simola sekä Marjut Vainio

Naisten masters bodyfitness 35-vuotiaat oli myös älyttömän kova sarja, jonka voittaja suosikiksi nousi kilpailija numero 10, Maaret Nousiainen. Toiselle sijalle olisimme veikanneet kilpailijaa numero 12, Heidi Edelmannin, joka lopulta päättyi sijalle 5.

800_8474 800_8479 800_8520Mari Järvelä, Maaret Nousiainen sekä Sari Vainio. 

Sitten oli kehonrakennuksen vuoro, tässä masters 40-vuotiaat, +90kg.

800_8582800_8584 800_8606Sarjan voittaja Tommi Heinonen

800_8618Hannu Harjula, Timo Nissinen, Kimmo Rautio, Tommi Heinonen, Jari Aho sekä Tero Närvä

Masters-sarjojen jälkeen seurasi tauko ja sitten oli viikonlopun seuraavan suuren odotusmomentin aika, nimittäin bodyfitness juniorit +163cm, jossa ratkottiin Suomenmestaruus! Tästä sarjasta olen muutaman tytön kisamatkaa somessa seurannut, joten peukut olivat pystyssä varsinkin Kia Rantalaiselle sekä Ilona Siekkiselle. Kiia sijoittui lopulta upeasti sijalle 3 ja Ilona sijalle 5.

800_8770Bodyfitness juniorit +163cm, ensimmäinen vertailu.

800_8775Bodyfitness juniorit +163cm, toinen vertailu.

800_8849Kia Rantalainen (blogi)

800_8854Ilona Siekkinen (blogi)

800_8861Sarjan uusi Suomenmestari, upea Pauliina Räisänen.

800_8957Laura Pukkila, Iina-Sofia Toivola, Pauliina Räisänen, Kia Rantalainen sekä Ilona Siekkinen

Miesten shortsisarja ja CBB eivät mua henkilökohtaisesti kiinnosta joten niistä ei paljon sanottavaa kun en aktiivisesti seurannut. Ikävää järjestelyissä oli että miesten kehonrakennuksen sarjat olivat sijoiteltu kisan ensimmäiseen lohkoon ja ihan viimeiseksi, joten koko päivän joutui viimeisiä kisoja odottamaan. Vähän meinasin jo että olisin luovuttanut kun Men’s physique alkoi, mutta loppuun asti jaksoin ja miesten sarjat ennen varsinaista kehonrakennusta menivätkin yllättävän nopeasti. Seuraavana kehonrakennuksen supersarja:

800_9156

Myös tässä sarjassa Tommi Heinonen vei voiton! Katsomosta käsin oli ihan mahdotonta päätellä kuka veisi voiton, skaba oli kova joten onneksi jäin katsomaan!
800_9282Tommi Heinonen, Toni Kataja, Ilkka Juvela sekä Marko Penttinen.

800_9278Tommi Heinonen, Venäläinen PRO-kehonrakentaja Alexey Lesukov sekä Toni Kataja

 Huikea päivä ja nähtävää riitti! Messu- ja fiilistelykuvia laitan tosiaan myöhemmin tulemaan. Oliko joku teistä paikalla ja ketkä olivat teidän suosikit? 

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Mike Sirénin ottamat, lisää kuvia löytyy Pakkotoiston galleriasta.

7 thoughts on “Tsiljoonia kuvia ja wrap-up lauantain kisoista, Fitness Classic 2014

  1. Perhana, täällä jäi liput saamatta, joten rämpläilin tulossivun päivitysnappia koko päivän. Siekkinen oli UPEEEEE näky, voi huhhuh. Ja tulee olemaan vielä upeempi tulevina vuosina. Pidän sun blogista kyllä noin muutenkin, harvoin jaksan vaan mihinkään kommentoida. Upea nainen oot sinäkin :3

    Ps. Toiseksi viimeisessä kuvassa kolmas vasemmalta taitaa olla muuten Ilkka Juvela, saman salin körmyjä niin sattui silmään vaan.. 😀

    1. Voi kiitos ihanasta kommentista, piristit mun päivää! 🙂 Oli kyllä jännät skabat, ei millään uskoisi että hän on vasta 17-vuotias! Apua, vähän noloa! Kiitos että huomautit, pitääpi heti käydä muuttamassa asian! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.