Tänä vuonna kesäkuntoon ja viime dieetin tulos

Posted on Posted in Dieetti, Kuntokuvia, Motivaatio, Punttimimmi, Ruokavalio, Treeni, Yleinen

Kova lupaus, katsotaan miten käy! Hain vähän ennen ja jälkeen -kuvia viime kesän dieetiltä:

SAM_1596Dieetin lähtökunto

OLYMPUS DIGITAL CAMERADieettiä takana 1 kuukausi

1Dieettiä takana 2 kuukautta

Viime tiistaina meni koko iltapäivä/ilta valmistellessa dieettiä. Kuukausi sitten laskin itselleni dieettisuunnitelman, mutta se ontui muutamasta kohdasta, joten nyt laskin sisällön uudestaan käyttäen samoja makroja. Esimerkiksi huomasin että kun teen aina isommat ruokasatsit kerralla, siitä tulee turhan rasittavaa jos joka päivä pitää syödä eri riisimäärä. Keitä nyt sit vaikka 1000g riisiä ja erottele siitä pusseihin 35g, 45g ja 80g, perustuen raakapainoon 😀 Jos kaikki määrät ovat samoja tai ainakin jaettavissa samalla numerolla homma helpottuu huomattavasti. Nyt annosvaihtoehdot taitavat olla 20g, 60g sekä 100g.

Ostin myös uuden keittiövaa’an, vain koska se oli niin ihana! Ja hei, pakkohan sitä nyt on olla oma keittiövaaka jokaisessa huoneessa? 😀

vaakaEi tosin ollut yhtä hyvä vaaka kuin mitä väri antaa olettaa 🙁

Facebook bloggari-sivuani seuraavat saattoivat huomata että taannoin jaoin entisen ratsastuksenohjaajani Henna Kanniston tekemän videon siitä miten saavuttaa tavoitteitaan. Hän nosti esille erittäin tärkeän pointin ajatusten vaikutuksesta. Hän huomautti siitä että kun jotain haluaa saavuttaa pitää miettiä sitä mitä haluaa, ei sitä mitä ei halua. Esim. ajattele mielummin että ”haluan olla tikissä” kuin että ”en syö suklaata”. Koska jos sitä kielteistä vaihtoehtoa miettii, silloinhan on kokoajan mielessä se negatiivinen asia mitä ei halua. Pakko myöntää että mä syyllistyn juurikin tohon kieltomenetelmään ja silloinhan suklaa on aina päällimmäisenä mielessä. Tai oikeastaan ei suklaa, mun tapauksessa enemmänkin jätski! 😀

2013-04-05 18.25.002 kuukautta ennen dieetille lähtöä

2013-07-08 20.25.56Dieettiä takana 1 kuukausi

2013-08-04 22.39.14 Dieettiä takana 2 kuukautta

Nyt on 5 päivää uutta dieettiä takana ja oikein hyvä fiilis. Ruokaa on riittävästä, tai oikeastaan melkein enemmän kuin riittävästi! Ekat päivät oli ihan kamalan vaikeaa saada kaikkea syöty, kun toipilaana söin niin vähän! 😀 Vapun jälkeen aloitan parin mimmin valmennusprojektit, joista olen ihan älyttömän innoissani! Mutta siitä saatte kuulla lisää myöhemmin! 🙂

12 thoughts on “Tänä vuonna kesäkuntoon ja viime dieetin tulos

  1. Hei oisko mitenkään mahollista et julkaisisit sen ruokavalion tännekin? 🙂

    1. Heippa, tuskin julkaisen dieetin kokonaisuudessaan sillä se sisältää ruokailut 5 eri päiville, suunniteltu juuri mun tarpeita vastatakseen. Mutta katsotaan jos osan siitä ainakin julkaisisin! 🙂

  2. Hei paljon tsemppiä dieettiin! Täällä kärvistellään myös 🙂 ja aivan syötävän söpö tuo vaaleanpunainen ruokavaaka! 😀

  3. Tsemii dieettiin! Itsellä takana nyt 4 viikkoa ja kesään asti mennään. Mielenkiinnolla jään lukemaan, saa ittellekin kummasti lisämotivaatiota!

    http:// houdiinitaikoo.blogspot.fi

    1. Voi kiitos, huippua jos täältä pystyn motivoimaan! 🙂 Tsemppiä sullekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.