Ketä minä oikein tunnen ja ketä kuuluu moikata?

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Tämä kysymys on pyörinyt mielessä viime aikoina, somen mukana kun tämä ei enää tunnu niin itsestäänselvältä. Ennen tunnettiin ne keiden kanssa vietettiin aikaa livenä ja he keitä moikattiin kun törmättiin olivat tuttuja. Sitten tuli Facebook, sielä olen pitänyt linjauksen että kavereina ovat sellaiset ihmiset joita moikkaisin livenä. Ja mun ”Facebook-ystäväpiiriin” niin kuin varmaan kaikkien, kuuluu myös sellaisia tuttuja keitä on joskus tavannut, mutta ketä ei oikeastaan tunne eikä heidän jutut varsinaisesti kiinnosta. Entäs sitten jos kaikkia fb-kavereita ei olekaan tavannut todellisuudessa? Mutta ehkä kuitenkin tykätään toistemme jutuista ja kommentoidaankin? Ja seurataan niitä paljon suuremmalla mielenkiinnolla kun niiden varsinaisten ”tuttujen”.  Entäs instagram? Jos sielä vaikka molemmat seurataan toisiamme ja tykätään toistemme kuvista? Ollaanko silloin tuttuja? 

Varsinkin siirryttyäni Fitfashioniin bloggaamaan olen huomannut että tämä asia hämmentää. Ei siinä että joka päivä törmäisin toisiin bloggaajiin, mutta kun melkein päivittäin lukee toisten elämistä niin tulee sellainen olo että tuntisi toista, ainakin jollain tasolla. Ja sitten jos toinen bloggaaja vielä lukee omaa blogia. Niin seuraamme toistemme elämää mutta ei olla koskaan tavattu 😀 Onpa hassua jotenkin. Ja tavallaanhan silloin tunnetaan, tai tiedetään ainakin toistemme jutut, ollaan tuttuja. Niin onko silloin luontevaa tai asiaan kuuluvaa vaikka moikata jos kadulla törmää, ihan niin kuin ”oikeaa” kaveria moikkaisi? Vai sitten taas outoa jos ei moikattaisi? 😀

Tästä tulikin mieleen että olisi tosi kiva jos järjestettäisiin jonkinlaisen blogi-/bloggaajatapaamisen, että näkisi näitä ihmisiä kenen juttuja seurailee ja myös teitä joita näitä mun juttuja jaksaa lukea! 😀 Jo täällä Fitfashionissa kirjoittaa monta tosi mielenkiintoista mimmiä ja kundia ja olisi oikeasti kiva tutustua livenäkin eikä vain ruudun kautta. 

Mulla onkin pari ”livekaveria” joihin tutustuimme melkeinpä vain blogien ansiosta! 

nataheidi1Heidin kanssa olimme molemmat lukeneet toistemme blogeja, mutta varsinaisesti tutustuimme varmaan koulun lavuaarien edessä, kun molemmat olimme aina eväitä laittamassa 😀

k8Rosa puolestaan otti muhun blogin kautta yhteyttä kun haki treenikaveria ja aloitti sitten samalla salilla kanssani!

Tästä nyt ei tullut mitenkään treenaamiseen liittyvä postaus, mutta ainakin bloggaamiseen liittyy. Mutta no hätä, lähden kohta nyrkkeilemään ja painimaan, niin seuraava postaus saattaa olla vähän treeniaiheisempi! 😀

10 thoughts on “Ketä minä oikein tunnen ja ketä kuuluu moikata?

 1. Mä oon kans omassa pikku päässäni miettinyt että olis kiva ff-bloggaajien tapaaminen 🙂
  Ja reippaasti vain moikkaillen ja hymyillen (ei lymyillen 😀 )

  outinfitness.fitfashion.fi

  1. Se on/ois kyllä tosi kivaa nähdä, pitää suunnitella näitä tapaamisia vaikka kesän mittaan 🙂

 2. Toi on kyllä ihan totta! Mielestäni on kivempi moikata kuin olla moikkaamatta vaikka joskus se saakin aikaan vain kummeksuvia katseita 😀

  1. Niin on 😀 Mulla vaan tosi hyvä naamamuisti, mutten osaa yhdistää ihmisiä että mistä tunnen. Siksi usein jätän moikkaamatta, koska kahden tunnin päästä muistan että ”ai niin, heitin ton ravintolasta ulos vuosi sitten” 😀 Ja ehkä parempi silloin jättää moikkaamatta 😀

 3. Oon miettinyt joskus ihan samoja asioita. Mietin myös välillä, että keitäs oikein tahdon pitää facebookissa ”kavereina” kun ei kaikki tosiaan sitä enää ole. Osa vain kurkkii toisten tapahtumia ja tuskin moikkaa kun törmätään.

  Hyvä kun kirjotit tän tekstin. Ens kerralla kun törmätään, niin ei tarvitse miettiä moikataanko. Ehditään ehkä jopa jutellakkin enempi 😀

  1. Mä tykkään hirveesti poistella ihmisiä facebookista, linjauksena juuri se että he keitä moikkaisin kadulla saavat olla 😀 Ja jos ei moikkaa niin sitten tulee lähtöpassit 😀 Stalkkereita sinne varmaan kuitenkin joukkoon mahdu, kun kaikkiin ei kumminkaan törmää! Huippua, joo todellakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.