Mango-mansikka-valkosuklaa -proteiinipommi välipalaksi

Posted on Posted in Punttimimmi, Reseptit, Ruokavalio, Yhteistyöt

Heippa! Tavoistani poiketen päätin perjantaina kokeilla uutta reseptiä, joka oli ollut mielessä jo pitkään! Mango-mansikka-valkosuklaa -smootihe, eikö kuulostakin aika herkulliselta? 😀 Tämä tosi helppotekoinen välipala valmistuu ihan käden käänteessä ja on hyvä vaihtoehto ainaiseen maustamattomaan rahkaan, varsinkin mikäli se ei oikein maistu. 

IMG_5440Mango-mansikka-valkosuklaa -smoothie, 2 annosta

40g Fitnessguru Onewhey strawberry white chocolate proteiinijauhe
250g maustamatonta maitorahkaa
100g mangoa
loraus rasvatonta maitoa

IMG_5445Lisää ainekset blenderiin ja voila:

IMG_5461Valmiina nautittavaksi! Maidon määrästä riippuen smoothieista tulee joko juotavat tai lusikalla syötävät, joten sitä voi lisätä oman maun mukaan, Nämä olivat kyllä lusikkaversioita 😀 Ensi kerralla voisi kokeilla vaikkapa vadelmia ja One whey French Vanillaa, nyt kun kohta alkaa kotimaisia marjoja taas tuoreena saamaan! 🙂

5 thoughts on “Mango-mansikka-valkosuklaa -proteiinipommi välipalaksi

  1. Ihana herkku! Mulla on kaapissa mansikka-valkosuklaapudding-jauhetta, joten voinen vsrmaan käyttää sitä tähän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.