Den blomstertid nu kommer

Posted on Posted in Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Onpa ollut ihana päivä! Viimeaikoina olen stressannut ihan kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta, mutta aurinko toimii ilmeisesti ilmaisena terapiana, kun saa kaikki turhat asiat pois mielestä. Niin ja punttitreeni, sillähän aamuni aloitin. Tajusin muuten just että unohdin täysin ottaa kuvia treeniin liittyen (koska kiireisessä aikataulussa kuvien ottaminen ei ole 1 prioriteetti) joten tämän postauksen kuvitus ei liity tähän treeniin millään lailla. Pahoittelut! 😉

kuva 1 (32)

Arvatkaa muuten kuka heräsi jo ennen herätyskelloa? What, tätä ei tapahdu ikinä! Aika oli kuitenkin kortilla, joten en kokonaista ohjelmanmukaista treeniä ehtinyt loppuun tehdä! Etukyykkyjä oli tällä kertaa kuusi sarjaa, kolmella toistolla ja painona 45kg. Meni yllättävän helposti 🙂 Tämä vuorotellen pystypunnerruksien kanssa, pelkkä tanko ja 8 toistoa. Hyvällä tempolla tein, kun sain hengitystä vähän koottua niin aina seuraavaan sarjaan. En ole huomisen treeneistä vielä päättänyt, mutta menen joko painimaan tai sitten teen tämän päivän treenin loppuun ja lopuksi vapaavalintaista bodailua. Fiiliksen mukaan mennään! 🙂

kuva 3 (18)

Treenin jälkeen kauhealla kiireellä laittauduin, sillä ohjelmassa oli isoäitini synttärit. Ja kerrankin olin pukeutuneena oikein säätä ajatellen ja normaaliin, ei treeniin liittyviin vaatteihin. Harvinaista! 😀 Tosi kivat synttärit oli ja hyvin tuli syötyä, ihanaa nähdä perhettä! Ja aurinkoa, sitä ei voi liikaa hehkuttaa. Vaikka kuinka aina väitän että pärjäisin hyvin maan alla näkemättä aurinkoa ikinä, niin kyllähän se vain piristää ihmeesti! Ja tänä vuonna aijon niin nauttia kesästä!

kuva 2 (26)Kotimatkalla päätin poikkeuksellisesti nauttia viimeisestäkin auringosta ja kävellä pari kilometria bussipysäkiltä. Ihanaa, jeejee! Väkisinkin alkoi otsikon laulu soimaan päässä, eli Suvivirsi ruotsiksi. Se muistuttaa minua niin paljon kesän alkamisesta, kun sitä on keväisin ruotsinkielisestä koulua käydessä aina laulettu kevätjuhliin valmistautuessa.

kuva 4 (10)Huomenna saa tukka kyytiä, sillä menen heti aamulla Colinin käsiteltäväksi. Enempää en paljasta, katsotaan millaiseen tulokseen päädytään! Huomiseen siis! 🙂

105 thoughts on “Den blomstertid nu kommer

 1. Oijoi jännityksellä odotan uutta tukkatyyliä! Aina yli kiva katsella kuvia ja fantsuilla josko itsekin joskus…. Juuri nyt on pitkäpinnainen kasvatusprosessi meneillään joten paljoa ei muutoksia tehtailla 😀

  Tosi ihania kuvia muuten Natalia! 🙂

  1. Kiitos! 🙂 Nyt on kuva uusimmassa postauksessa, mutta toistaiseksi paremmat vielä instagramissa, @Natalialiah. Parhaiten tulee kyllä luonnossa väri esiin, mutta niinkai se on aina 😀

 2. Paluuviite: beige pumas
 3. Paluuviite: white high nike shoes
 4. Paluuviite: types of laptop bags
 5. Paluuviite: nike dunk
 6. Paluuviite: air jordan 7
 7. Paluuviite: naranja adidas campus
 8. Paluuviite: plus size white maxi
 9. Paluuviite: mustard phlowery iked
 10. Paluuviite: no shoulder dress
 11. Paluuviite: hornets nike
 12. Paluuviite: kendall kylie tina b

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.