Pitääkö ennen- ja jälkeen kuvia kyseenalaistaa vai kuuluuko kaikkea niellä pureskelematta?

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Terveys, Yhteistyöt, Yleinen

Kauneuden eteen pitää kärsiä, right? Viime viikon torstaina kun kävin sokeroinnissa tämä oli mielessä, sillä olin kuullut kauhutarinoita siitä miten kamalaa kipua sokerointi tuottaisi. Nojoo. Edeltävän päivän urheiluhierontaan verrattuna sokerointi oli varsin miellyttävä kokemus, vähän pisti, mutta ei oikeastaan sattunut.

IMG_8939Ennen ja jälkeen. Kuvat ovat otettu eri paikoissa joten valaistus on väkisinkin eri, mutta kyllähän tästä olennainen ainakin ilmenee selvästi, karvat lähtivät 😀

Kävin sokeroinnissa yhteistyökumppanini Indie hair & beautyn toimipisteessä Helsingissä Aurorankadulla. Ehkä joku teistä on jo hyödyntänyt teille lukijoille suunnatut tarjoukset radiofrekvenssihoitoihin ja ripsienpidennyksiin, jotka löytyvät täältä? 🙂

sokeri

Sokerointi tehdään tämän näköisellä sokeripalalla. Hoito on hellävarainen ja tehokas tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista ja tuotti tosiaan ainakin minulle yllättävän vähän kipua maineeseensa verrattuna, mutta kipu nyt on aina yksilöllistä.

kuva (34)

Ja tässä oikeat ennen ja jälkeen kuvat, joku tarkkasilmäinen saattoi jo arvata ettei ensimmäisen kuvan vasemmanpuoleinen käsi ole minun! 😀 Mulla ei ole koskaan ollut kovinkaan näkyvää karvoitusta säärissä tai käsissä, mutta näin kesää kohden varsinkin minusta on mukavampaa kun ei edes auringonvalossa näy pitkiä karvoja käsivarsissa. Vaikka eivät värikkäät olisikaan. 

Musta on erittäin hyvä että internetkäyttäjät tänä päivänä ovat melko kriittisiä näkemilleen materiaalille, eikä kaikkea uskota sokeasti. MUTTA, välillä tuntuu että ollaan liiankin kriittisiä, epäillään että kaikki on huijausta ja kaikkea on feikattu tai vähintäänkin photoshopattu. Jos valo ja asento eivät täsmää 110%, niin kyseessä on selvää huijausta. Vaikka kuvien välissä olisi oikeasti pudottanut 40kg, niin katsojan mielestä mitään ei ole välttämättä tapahtunut, sillä muutoshan ei ole oikea todellinen kun valo hämää tai kehon asento on eri. Ymmärrätte varmasti mun pointin?

Tosin yhtä moni näistä kuvista varmaan on feikattu, jälkeen kuvat otettu ennen ennen-kuvia, photoshoppia ollaan käytetty jne. Jokaisesta kun saa ”huikean muutoskuvan” kuvaamalla vaikka parin tunnin välein mutta jo vaihtamalla asentoa. 

13 thoughts on “Pitääkö ennen- ja jälkeen kuvia kyseenalaistaa vai kuuluuko kaikkea niellä pureskelematta?

  1. Haha, mä mietin et ootpas sä kasvattanut muutamassa viikossa käsikarvoja, kun olisin mä varmaan noihin kiinnittänyt jotain huomiota silloin kun tavattiin 😉 😀

    1. Olin kato just ajanut ne niin muutamassa viikossa ehti hyvin kasvaa! 😉 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.