Tunnelmia voimanoston SM-kisaviikonlopulta!

Posted on Posted in Duunit, Kisat, Puntti, Punttimimmi, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

wpc

Olipa kiva viikonloppu! Kuten olen täällä aiemmin vihjaillut niin vietin viikonlopun World Class gymillä Itä-Helsingissä WPC-liiton SM-kisoissa. Lauantaina ratkottiin voimanoston suomenmestaruudet ja sunnuntaina penkkipunnerruksen sekä maastanoston.

wpc_toimitsija

Paikalle saavuin lauantaina puolisen tuntia ennen kisojen alkua, jotta ehdittäisiin käydä läpi mun tehtävät ennen kisoja. Saapuessani paikalla oli jo aika paljon porukkaa, lämmitteleviä sekä puntarille meneviä nostajia, toimitsijoita ja yleisöä.

Minun tehtävä oli lauantaina avustaa kisoja juontavaa Kallea; pyörittelemällä juontolappuja, varmistamalla oikean nostojärjestyksen ja että seuraavan noston painot täsmäsivät. Tätä juontaja tekee yleensä itse, mutta olin harjoittelemassa kun sunnuntaina juontaisin ja pyörittäisin lappuja itse samanaikaisesti. Samalla pystyin katsomaan kisoja, kovia nostajia oli paikalla! 🙂

wpc_kyykky18-vuotias Jarkko Forss teki uuden suomenennätyksen voimanoston varustekyykyssä, tuloksella 230kg!

wpc_annaKisojen kovin naisnostaja, RAW voimanostoon osallistunut Anna Khudayarov. Vähän aloin ehkä fanittamaan häntä, ihan törkeän kova mimmi!

Pääsin yllätyksekseni jo lauantaina harjoittelemaan juontamista! Alkuun meni; no kuten arvattavissa… Aika huonosti. En ollut ollenkaan varautunut että juontaisin lauantaina, joten aloin jännittämään ihan hirveästi kun kuulin että juontaisin seuraavan nostoryhmän. Kalle oli vieressä neuvomassa ja korjaamassa mun virheitä, niin pikkuhiljaa alkoi sujumaan kun pääsin vauhtiin!

IMG_9446

Kisojen jälkeen seurasi kunnon ruokatankkaus sushibuffetissa, päivän aikana söin aika huonosti niin oli ihan huutava nälkä. Ja muutama sushipala tulikin syötyä! 😀 En yleensä täällä ruokapaikkoja sen kummemmin mainitse, mutta pakko vähän hehkuttaa! Konnichiwa Kampissa Bäkkärin vieressä, siistit tilat, hyvä ilmastointi ja laadukkaat sushit! Muualla kun olen käynyt sushibuffetissa niin aika kämäiset ovat olleet näihin verrattuna!

wpc_selfieNote to self: ota mahdolliset kuvat itsestäsi ENNEN kun menet syömään buffettiin! 😀 Tässä muuten uudet hiuksetkin näkyvät, laitettiin punaliilaa liukuväriä ja vähän punertavaa tyveenkin. Leikattiin otsatukka ja  hiukset myös enemmän kerroksittain! Kiitos vielä Colinille!

Sunnuntaiaamusta taas kisapaikalle ja vuorossa oli minun juontopäivä! Tässä vaiheessa ei enää jännittänyt ollenkaan, oli oikein luottavainen ja rauhallinen fiilis, tiesin mitä piti tehdä. Vähän oltiin ilmeisesti oltu skeptisiä että joku kimeä-ääninen tyttö tulee juontamaan, mutta hyvin meni ja oli tosi kivaa! Kisojen jälkeen sainkin muutamalta nostajalta positiivista palautetta, jee 🙂 

wpc_anoKisojen järjestäjä ja varustemaastanostoon osallistunut moninkertainen maailmanmestari Ano Turtiainen.

Palkintojen jakoon mahtui kuitenkin pieni moka, en edes alkuun itse tajunnut että miksi kaikki alkoivat nauraa. Kuulutin maastanoston tuloksia ja yhden nostajan tulos oli muistaakseni 285kg. Kuulutin tuloksen ja jengin repeillessä tajusin että jokin meni nyt väärin. Olin nimittäin ilmoittanut sarjan tuoreen suomenmestarin nostaneen kahdeksansataakaksikymmentäviisi kiloa! 😀 NIIN kovia nostoja ei sentään ollut! 😀

Nyt on rusketus pinnassa ja kohta nukkumaan, menen nimittäin heti aamusta studiokuvauksiin! Näistä lisää myöhemmin! 🙂

91 thoughts on “Tunnelmia voimanoston SM-kisaviikonlopulta!

  1. Paluuviite: bibs burp cloths
  2. Paluuviite: pooh bear jacket
  3. Paluuviite: 880 v6 b shoes
  4. Paluuviite: womens chuck ii
  5. Paluuviite: nike air max sale
  6. Paluuviite: pink white converse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.