Kuvauksiin valmistautuminen ja behind the scenes

Posted on Posted in Kuvaukset, Muoti, Punttimimmi, Yhteistyöt, Yleinen

Babyoilia ja rautaa! Niillä sanoilla voisi kuvailla eilisen kuvaukset, jotka pidettiin Heidin (blogi) kanssa mun vanhan koulun studiolla Arabiarannassa.

IMG_9523

Mutta siirrytään vielä päivää taaemmas, eli maanantaille, jolloin aloitin kuvauksiin valmistautuminen. Viikonlopun syömiset eivät olleet mitään optimaalisia, joten 24h varoitusajalla halusin kumminkin saada kropasta mahdollisimman paljon irti. Suolaa en enää lisännyt ollenkaan ruokiin ja vettä tuli juotua niin paljon kuin napa veti ja vähän enemmänkin. Ihan ok kuntoon niillä kikoilla pääsin, tai siis sain tämänhetkisestä kunnosta mahdollisimman hyvännäköisen. 

Ja faktaahan on se että ruskea läski näyttää aina valkoista paremmalta! Mä olen niin kalpea että viikonloppuna ollessani shortseissa kysyttiin että onko minulla sukkahousut jalassa vai miten voin olla niin valkoinen? 😀 Siksi olinkin yhteydessä Cime Beauty Houseen ja sovimme suihkurusketusyhteistyöstä!

Olen ennen aina kotona säätänyt itseruskettavien kanssa, mutta viime keväänä meni touhuun hermo ja lopetin sen, sillä se ei maksanut vaivaa kun tulos ei juuri koskaan näyttänyt luonnolliselta. Kaveritkin varmaan huokaisivat helpotuksesta, sillä aina jos minun luokse tuli kylään joutui levittämään väriä, kun en itse ylety joka paikkaan 😀

IMG_6269Tarkkasilmäinen löytää kuvasta rusketuksen tekijän, Kukka Raejärven! 🙂

IMG_6264 IMG_6266

Cimessä suihkurusketukseen käytetään Vita Liberatan väriä joka on luomusertifioitu ja hoitaa ihoa samalla kun ruskettaa. Toiveenani värille oli näkyvä rusketus, muttei sentään niin tumma että pimeässä näkyisi pelkät hampaat ja silmät 😀 Siinä mielestäni onnistuttiin oikein hyvin, väri on tosi luonnollinen. En ollut ennen käynyt suihkurusketuksessa, joten en tiennyt yhtään mitä odottaa. Yllätyinkin miten nopeasti ja helposti se meni! Itse värjäykseen ei mennyt kuin ehkä 5 minuuttia, seisoin kädet sivuille ja Kukka suihkutti väriä iholle. Sen jälkeen heiluin muutaman minuutin odottaen että väri kuivuisi ja sain pukeutua.

IMG_6262Heti värjäyksen jälkeen.

Värjäyksen jälkeen ei saisi kastaa ihoa 12 tuntiin, eli ei myöskään hikoilla. Sopivasti rusketus osui hellepäivälle joten vähän kuumotin että hikoilisin värin pois, mutta minulla oli vapaa ilta ja kotona sopivan viileä, joten väri sai kuivua ihan optimaalisesti kun pystyin vielä ilman vaatteita hillumaan.

IMG_9484Kuvausaamuna matkalla studiolle. Ei ihan normi tiistaiaamumeikki kumminkaan 😀 

Tuntui todella oudolta lähteä täysissä meikeissä aamuaikaisin vanhalle koululle, mutta nopeasti ajatukseen tottui. Huimat 7 tuntia meni kuvauksiin, mistä kuvien määrä myös kertoo! 😀

IMG_9508IMG_9532Öljyt – check!

IMG_9537

 Lisää esimakua myöhemmin ja varsinaisia kuvia tiedossa kunhan ehdin niitä käsittelemään! 🙂

83 thoughts on “Kuvauksiin valmistautuminen ja behind the scenes

  1. Paluuviite: kitten teething toys
  2. Paluuviite: polo outlet store
  3. Paluuviite: nike air max 2014 men
  4. Paluuviite: born baby clothes
  5. Paluuviite: shirt pocket dress
  6. Paluuviite: solo 3 gold
  7. Paluuviite: spurs home jersey
  8. Paluuviite: knock off vans

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.