”Sä et ole niin vahva kuin mitä sä luulet”

Posted on Posted in Duunit, Kamppailulajit, Punttimimmi, Treeni

Tiedättekö mikä mua ihmetyttää työssäni uudestaan ja uudestaan? Asiakkaiden kommentit mun ulkomuodosta. Niitä väistämättä tulee aika paljon, nykyisellä työpaikallani ei enää kovin usein, mutta kyllähän naispuolisena portsarina herätän aina kummastusta ellei asiakas ole minuun aiemmin törmännyt. Yleensä kysytään tyyliin ”mitä teet kun mun kokoinen mies hyökkää sun kimppuun” tai että mitä treenaan ja oletetaan tietty että kunnon repertoaari kaikkia lajeja. No, sellainenhan nykyään löytyykin 😀 

Nämä kommentit eivät tosin herätä minussa kummastusta, vaan ne joissa kerrotaan etten ole sellainen kuin luulen. ”Sä et ole niin vahva kuin mitä sä luulet” on ehkä yleisin. ”Sä et ole niin iso kuin mitä sä luulet” on toinen. Tai ehkä paras ”älä luule olevasi mikään, ei sulla ole maailman leveintä selkää!”. Siis hetkinen. En mä tietääkseni missään vaiheessa ilmoita olevani vahva, iso tai maailman leveimmän selän haltijatar. Mutta jostain syystä tällaisia tulee aika paljon. Hmm, mikähän siinä olisi? 😀

kuva 5 (6)Minä ja sambovalmentaja Jevgeni treenien välissä.

Tänään kävin tekemässä tuplatreenin, ensin nyrkkeilyä ja sitten samboa. Nyrkkeilemässä meitä oli 3 tyyppiä, joten tehtiin ringissä eri lyöntikomboja hanskoihin. Hyvin sain keskityttyä tekemiseen niin muutama ihan jees sarja tuli tehtyä. Viime päivät ovat olleet aika raskaat ja ajatukset juosseet kaikkialla muualla kuin treeneissä. Koitan joka treeneissä keskittyä nopeuteen ja painonsiirtoon että paranisin niissä. Kolmas kaveri lähti nyrkkeilytreeneistä 45 min jälkeen, niin sovittiin Jevgenin kanssa että vielä jatketaan pari erää sparria! Oli ihan sika hauskaa, tehtiin sellaista vähän vaparityylistä, minä sain lyödä ja hän torjua lyönnit ja tehdä alasvientejä. Tämä jos jokin teki hyvää päälle, kun luvan kanssa sai toista yrittää lyödä ilman että sai itse turpaan 😀

kuva 2 (27)

Sen jälkeen pieni tauko ja sambotreenit, huomasi etten ole kahteen viikkoon päässyt painimaan. En tiedä tehtiinkö jotain erikoistekniikoita vai olinko vain enemmän kujalla kuin yleensä, mutta liikeratojen hahmoittaminen tuntui tosi hankalalta. Tehtiin aika kivaa kuperkeikkakaatoa (juuri keksin sanan :D), eli otteluasennosta kampataan kaveri sen selälle, mutta itse tehdään kuperkeikka liikkeen mukana kaverin yli ja siinä matkalla tartutaan jalkaan ja siitä polvilukko. Understand? 😀

kuva 1 (33)

 Oltiin 3×3 erää sambosparria, muutaman ihan hyvän heiton sain tehtyä, mutta viimeisessä erässä olin niin poikki ettei mitään mahista kaverin alasvientejä vastaan. En saanut viime yönä unta juuri ollenkaan, pelkästään n. 4h päiväunilla mentiin niin kolmen tunnin treenaaminen alkoi jo painaa. Lopuksi olisi voinut jäädä vielä sparraamaan mutta jätin suosiolla väliin, meinasin nukahtaa kun harjoiteltiin käsilukkoja 😀

96 thoughts on “”Sä et ole niin vahva kuin mitä sä luulet”

 1. Siis voi hyvänen aika 😀 voi miehet miehet miehet! Ehkä niitä ottaa koville kun portsarina onkin nätti urheileva tyttö! Pakko päästä jotakin pätemään.

  1. Joo kyllä välillä tuntuu että nimenomaan se pätemishalu pääsee valtaan, mutta näitä kommentteja tulee myös naisilta! 😀

 2. Ehkä muutaman oluen ottaneille tulee sellainen vimma alkaa pätemään, kun näkee naisen tuossa hommassa.:D Eli varmaan joudut jättää osan noista ihan omaan arvoonsa.:) Mut kyllähän naisella voi olla voimaa, vaikkei sen hirveenä lihasmassana näkyiskään. Mutta: on sanottava, että kyllä itseänikin aina mietityttää naiset vaikka poliisin tehtävissä, riittääkö voima sit todella ja kun tuntuu, että miehillä voimaa on joka tapauksessa jo lähtökohtasesti enemmän.

  1. Joo, vahvallakin naisella tulee kyllä se raja vastaan paljon nopeammin kuin miehellä että missä kohtaa ei enää pärjää. Siksi ei kannata jokaisen halukkaan kanssa lähteä tappelemaan vaan verbaalisilla lahjoilla pärjää aika pitkälle. Ja niissä saattaa usein naiset olla miehiä parempia 🙂

 3. Moikka!

  Mä käyn samassa paikassa Thaiboxingtreeneissä ja haluaisin tulla nyrkkeilytunneille, mutta en löydä nyrkkeilytunneista tietoa mistään 🙁 Osaatkohan neuvoa?

  Sulla on kiva blogi! 🙂

  1. Heippa, kyseessä on vissiin alkuperäisesti Atleetticlubin bodareiden nyrkkeilypiiri, jossa käy mun lisäksi muutama äijä lyömässä pari kertaa viikossa. Siksi ei ole millään virallisilla listoilla, mutta tiistaisin ja torstaisin treenit! 🙂 Kiitos, tule esittäytymään ensi kerralla kun törmätään! 🙂

 4. Paluuviite: 2mm tennis necklace
 5. Paluuviite: nike kyrie
 6. Paluuviite: kd vii aqua blue
 7. Paluuviite: nike 2017 navy
 8. Paluuviite: amazon skechers
 9. Paluuviite: detroit football club

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.