Anteeksi mutta saanko oksentaa?

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yleinen

apollo22Lähdimme eilen jatkamaan juhliani yökerhoon. Lupasin ystävilleni etten yleistä sanomalla että ”vihaan miehiä” tai vastaavaa, mutta en yleisesti ollut kovin innoissani siellä baarissa olleista ihmisistä. Tai ei niissä kaikissa ihmisissä mitään vikaa ollut, lähellekään, mutta virkistyi vahvasti muistiini että miksi en vapaalla viihdy baareissa. Esimerkkinä tällainen skenario:

Menet tiskille, joku tuntematon mies lähestyy sinua ja tunnet käden selälläsi, miten se laskee selkääsi pitkin takapuolellesi ja sama etova ihminen virnuilee ja kysyy että käytkö usein täällä? Anteeksi mutta saanko oksentaa?

Tai toinen, jos tanssilattialle menet.

Siinä kun ystäviesi kanssa (tai itseksesi) tanssit niin yhtäkkiä joku on mitään kysymättä himokkaasti hinkkaamassa itseään sun takapuolta vasten. Eikä hän välttämättä ollenkaan ymmärrä miksi et halua että hän on sinussa kiinni, suuttuu kun pyydät poistumaan ja muutaman haukkumasanankin saattaa suustaan päästää.

apollo3

Ehkä jonkun mielestä tämä on varsin mukavaa ja onhan se ihan ”normaalia baarikäyttäytymistä”. Varsin moni kuitenkin lähtee baariin hakemaan seuraa, niin mikäs sen mukavaa jos ei tarvitse mitään muuta tehdä kuin vähän tanssia niin on joku halaamassa? 😀 Mutta kuten tästä ehkä paistoi läpi, niin allekirjoittanutta ei oikein sytytä! 😉

Tämä on tavallaan tosi ristiriitaista, koska tykkään laittautua ja näyttää tietenkin mahdollisimman hyvältä kun lähden ulos, mutta en tykkää yhtään saada baarissa huomiota kännisiltä ihmisiltä. Ahdistaa vain jos joku joka on juonut itsensä komeaksi koittaa iskeä ja varsinkin sellaisia jotka tulee koskemaan tekisi mieli vetää nyrkillä naamaan. Onko kellään muulla tällaisia tuntemuksia? 

apolloJo perinteeksi muodostunut yhteiskuva.

Aika usein ihmetellään kun olen joka viikonloppu töissä että enkö koe jääväni jostain paitsi, niin en kyllä koe. Eli suosiolla taidan jatkossa jättää yökerhot sellaisille jotka niissä viihtyy! Tai ehkä tämä kerran puolessa vuodessa -tahti on ihan hyvä niin pysyy muisti virkeänä. 😀 Ugh, olen puhunut! En viitsi tähän samaan postaukseen enää sen kummemmin ylioppilasjuhlista kertoa, niistä myöhemmin. Nyt kuvien ja kirjanpidon pariin, ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

76 thoughts on “Anteeksi mutta saanko oksentaa?

 1. Mäkin tykkään näyttää hyvältä ulos lähtiessä, mutten mä mitään käpälöintiä siedä! 😀 Ja en usko, että poikaystäväkään ilahtuisi, jos antaisin vaan vieraitten miesten käpälöidä 🙂 Mutta ei seurustelukaan (tai esim. avioliitto) tarkoita sitä, että tarvii mummolta näyttää, kun lähtee bailaamaan 😀

  Mä oon varmaan muuten nähnyt sut tona iltana, kun pukeuduit Lumikiksi 😉 Apollossa joskus loppiaisen aikaan? 😀

  1. PS. En siis lukenut sun blogiasi vielä tuolloin, mutta muistan, että joku tumma pitkä tyttö oli pukeutunut Lumikiksi tänä eräänä tammikuisena iltana Apollossa 😉

   1. Moni silti tuntuu ajattelevan että jos ei ole mummoksi pukeutunut, niin silloin haluaa sellaista huomiota ja sit ihmetellään kun se vihainen poikaystävä ilmestyy jonkun nurkan takaa! 😀 Haha eihän, vähänkö maailma on oikeasti pieni! 😀 Mutta sielähän me oltiin!

 2. Hyvä ulkonäkö tai mikään mukaan ei oikeuta ketään käymään toisen iholle, ihme iskutaktiikka muutenkin, eikä kyllä toimis muhun vaikken olisi varattu. Pers….lle kävijöitä tekis kyllä mieli huitasta ja aika topakasti olenkin sanonut kun näin tuppaa käymään…

  1. Ei niin, harmi ettei vain oikein käy päinsä alkaa kaikkia lyömään jotka erehtyvät koskemaan 😀

 3. Ei muuta kuin munille vähän polvea niin varmasti käpälöitsijä lähtee nolona pois tai sitten käy päälle mutta kyllä moni mies häviää sulle.

 4. Paluuviite: gris oro mizuno
 5. Paluuviite: cheap nike kd 5
 6. Paluuviite: mens nike vest sale
 7. Paluuviite: all white vans sk8 hi
 8. Paluuviite: boy toddler wool coat
 9. Paluuviite: womens tank stand

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.