Jos ei heilaa helluntaina niin onpahan jono juhannuksena!

Posted on Posted in Dieetti, Duunit, Punttimimmi, Terveys, Yleinen

Mä en tykkää juhannuksesta! Tai en tykkää mistään pakkojuhlimispäivästä paitsi joulusta, koska ne ovat mielestäni todella ahdistavat. Tänäänkin kaikilla pitäisi olla kesämökki ja varhaisperunoita ja viinaa ja sauna ja sammua ulkohuussiin? No entäs jos ei ole? Ja vielä tärkeämpänä, entäs jos ei halua vetää pään täyteen koska kalenteri sanoo?

Kolme vuotta sitten vietin tosi kivan juhannuksen Evan luona maalla hänen sukulaisten kanssa ja juhannuspäivänä lähdettiin spontaanisti Tammisaareen. Se oli kyllä tosi hauskaa!

j1 j3 j2 j4 j7 j5 j8

Sen jälkeen en oikein osaa päättää kumpi juhannus oli hirveämpi? Kaksi vuotta sitten kun minun piti olla juhannuksena Helsingin keskustassa ravintolassa töissä, olin ollut 2h duunis ja vaihdoin ravintolaa, kun tulin perille kerrottiin ettei se ole auki, mulle vain tieto ei ollut kulkenut. Vietin lopulta juhannuksen tuttujen järkkäreiden riesana Sokoksen mäkkärissä. Jee 😀

Vai viimevuotinen juhannus, joka olisi voinut olla tosi kiva! Ellei mulla olisi ollut pitkää päivää takana ja tiukka ketoosidieetti. Koko illalle/yölle oli syötävänä jäljellä vähän wokvihanneksia, 100g broileria ja yksi rahka. Olin taas Evan luona hänen sukulaisten kanssa ja dieetti oli tietty tärkeämpi kuin vaahtokarkit ja varhaisperunat. Mutta ai että teki tiukkaa päänupille, en kyllä varmaan kovin hauskaa seuraa ollut siinä ihan nälissäni 😀

kokko

Eli mulla on ihan varsin mainio idea mun uudeksi juhannusperinteeksi: syön, käyn treenaamassa ja lähden ovelle. Ette pysty kuvittelemaankaan miten hyvältä idealta kuulostaa kun juuri muistelin edeltävien vuosien kaaokset! 😀


Hups, minustahan on tullut huono bloggaaja! Tämän tekstin kirjoitin meinaan jo eilen aamulla, mutta en ehtinyt sitä missään vaiheessa julkaista. Palattiin toissayönä Lontoosta ja siitä on tulossa erillistä juttua, kunhan halusin ensin avautua juhannuksesta 😀

Viime yön vietin töissä ja kuulin taas mitä kummallisempia juttuja. Ehkä kuuluvat juhannukseen? Eräs ärsyttävä mies tuli yhdessä vaiheessa todella lähelle, katsoi silmiin ja luulin ensin että aikoi pussata, mutta kysyikin että ”miten sinulla voi olla niin nuoret silmät?”. Sen ilme oli rahan arvoinen kun iloisena asiakaspalvelijana vastasin että ”johtuu varmaan siitä että olen sinua 40 vuotta nuorempi”. Luojan kiitos loppui hänen iskuyritykset siihen! 😀

j11

Nojoo 😀 Tänään on ollut vähän flunssainen olo niin jouduin perumaan hieronnan, toivottavasti ei nyt tästä pahene. Mutta kaikki te jotka vietätte enemmän tai vähemmän kosteaa juhannusta (tai juhannusta ylipäänsä), pitäkää huolta itsestänne ja ystävistänne! 🙂

One thought on “Jos ei heilaa helluntaina niin onpahan jono juhannuksena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.