Treeniä otsasuoni pullottaen

Posted on Posted in Motivaatio, Muoti, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Hello rakkaat lukijat!

Tuntuu ikuisuudelta (ja ehkä onkin) siitä kun olen viimeeksi päivittänyt tänne treenijuttuja. Päätin jatkaa treenejäni vanhalla tutulla salilla ja kävin ottamassa salikortin. Onpa hassua että meillä on kortit avainten sijaan! Viime viikolla kävin yhden hassun treenin tekemässä reissun jälkeen, josta suoraan sanottuna ei tullut yhtään mitään. Eikä ihmekään, sillä seuraavana päivänä oli jo kunnon flunssa iskenyt. Jostain syystä onnistun melkein aina tulemaan kipeäksi reissujen seurauksena, mikähän siinä olisi? Onneksi tällä kertaa en sairastunut yhtä pahasti kuin viimeeksi! Silti sunnuntaina jäätävän migreenin iskiessä mietin kyllä että saattoi jopa kolmen päivän krapulaa pohtivat päästä lievemmällä päänsäryllä 🙂

kuva 1 (41)

Eilenkin päätä särki aivan tajuttomasti, jonka seurauksena nousin sängystä vasta 16:50. Well hello hyvä rytmi! Siinä vaiheessa olo oli jo paljon parempi ja jäätävä treenimotivaatio oli iskenyt. Ei välttämättä päänsäryn jälkeen ole paras idea lähteä treenaamaan, mutta silloin treenataan kun tekee mieli! Ja tuntui ihan huippu hyvältä treenata! 🙂

Tein kevyen koko kropan jumpan ja ilokseni sain osan aikaa olla yksin salilla. En ole viime aikoina ollut maailman ihmisrakkain ihminen (kuten näistä teksteistäkin on saattanut käydä ilmi 😀 ) niin oli oikein kivaa olla itsekseni.

kuva 4 (14)

Kuvasta tarkkasilmäinen ja lukutaitoinen saa selville millaisen treenin tein! Perus suomenruotsalaisen settiä, osa suomeksi ja osa ruotsiksi ja osa jotain siltä väliltä 😀 Suunnittelin treenin etukäteen Fitnessgurulta saatuun treenipäiväkirjaan, vähänkö kätevää! Ja kun treenisarjat oli jo merkitty kuulakärkikynällä niin ei auttanut hirvesti niistä tinkiä. Kunhan jaksan niin kerron teille vähän enemmän mun tulevista treenikuvioista! 🙂

kuva 3 (24)

Ja paras hetki treenihistoriassani sitten huomasin kaulassani suonen, eilen tehdessäni suorinjaloinmaastavetoa otsasuonini oli pinnassa! Ei varmaan kovin monen kauneusihanteeseen kuulu näkyvät suonet, mutta musta ovat tosi makeita. Onneksi olin yksin salilla, viimeeksi sain todella outoja katseita kun riemastuin mun kaulasuonesta 😀 Näistä ei nyt valitettavasti ole kuvatodistetta.

4 thoughts on “Treeniä otsasuoni pullottaen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.