Jos herkuttelee siitä saa ihan itse kärsiä

Posted on Posted in Kamppailulajit, Punttimimmi, Ruokavalio, Terveys, Treeni, Yleinen

Jos syö huonosti ei saa valittaa läskeistään? Jos syö huonosti siitä saa kärsiä viimeistään treeneissä! Tänään kävin ekaa kertaa kolmeen viikkoon painimassa, oli niin jäätävän hirveä fiilis etten sellaista edes pahimmalle vihamiehelle toivoisi. Viimeistään nyt tajusin taas puhtaan syömisen merkitys käytännössä, ja nyt en tosiaan tarkoita vain sitä että jos syö hyvin niin ei näy posket takaapäin 😀

IMG_0940 stLomalla kun syö huonosti siitä saa treeneissä kärsiä!

Meitä oli harvinaisen monta tyyppiä treeneissä, mukaan lukien pari vanhempaa Venäläistä sambomiestä, eli nämä treenit eivät olleet ainakaan yhtään sen kevyemmät kuin yleensä. Ja meikäläinen puuskutti jo siinä vaiheessa kun oli kävellyt rappuset ylös pukkariin. En usko ikinä olleeni näin huonossa kunnossa, tai ei ainakaan heti muistu mieleen. Kymmenen minuuttia kun oltiin lämmitelty olin jo ihan varma että oksentaisin ja olin kartoittanut kaikki mahdolliset paikat jossa tätä proceduuria voisi harjoittaa. Luojan kiitos en ollut syönyt moneen tuntiin ennen treenejä. Tähän lajiin mulla on ilmeisesti kehittynyt ihme viharakkaus-suhde, samaan aikaan kun olo on aivan jäätävä kun on niin poikki, nautin siitä 😀

Itse treeniin, oltiin no-gi samboa (painia ilman pukua), ihan sika kivaa! Alkuun olin ihan hukassa kun viimeisen puolen vuoden aikana tottunut pitämään takkia, mutta hetken päästä alkoi luonnistumaan ihan hyvin! Ehkä jossain takaraivossa muistissa vielä mun lyhyen ”vapariuran” ajoilta, tammikuussa kuitenkin käytin takkia ensimmäistä kertaa ikinä. Harjoiteltiin aika paljon pystypainia, josta jatkettiin alasvienteihin. Loppuun aiemman liikkeen suojausta pistoolialasviennillä. En edes yritä avata näitä sen kummemmin, pelkästään verbaalisilla mielikuvilla kuitenkin vaikea hahmoittaa! 🙂

10464146_10152272539168924_4607188215384964945_n

Ja hei, selvisin hengissä, se on aina plussaa! 😀 Huomenna päivällä menen hierontaan ja sitten meillä on Fitfashion-blogitapaaminen! Kiva tutustua uusiin ihmisiin kasvotusten! 🙂

24 thoughts on “Jos herkuttelee siitä saa ihan itse kärsiä

  1. Paluuviite: jeffreyhaggas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.