On aika paljastaa salaisuus…

Posted on Posted in Kuvaukset, Muoti, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Mulla on salaisuus mitä olen jo pitkään pimittänyt teiltä! Monta kuukautta olen jo tiennyt mutta koittanut olla mainitsematta, kun olen odottanut sopivaa aikaa ja vihreetä valoa! Nyt vihdoinkin sain sen ja on aika teille paljastaa salaisuuden; nimittäin että yhteistyökumppanini Tritaniumstore on lanseerannut oman vaatemalliston. Minulla on ollut vähän vaatteita kokeilussa kevän mittaan, mutta olen aina koittanut piilottaa ne kaikista kuvista, etteivät paljastuisi liian aikaisin! Nyt ei tarvitse enää! 😀

wIMG_7101

Tritanium Finland on kotimainen, ammattiurheilijoille ja aktiiviharrastajille suunnattujen korkealaatuisten urheilutekstiilien myyntiin, maahantuontiin sekä valmistukseen keskittynyt yritys. Nyt he ovat tosiaan lanseeranneet myös oman vaatemalliston, joista ennakkotilattavana löytyy Extreme-mallisto sekä Shapeshifter. Näissä kuvissa minulla on päälläni Extreme-malliston treenihousut! wIMG_7138

Housut ovat ihanat päällä, vähän niinkuin toinen iho sillä niitä ei huomaa ollenkaan. Mä olin heti ihan rakastunut tuohon printtiin, tykkään kun on isoa tekstiä painettuna. Ja ehkä mitä parasta, nämä ovat Suomalaista suunittelua ja laatua joten niistä ei tulla ihan miljoonia tekemään, eli ei tule ihan joka vastaantulevalla vastaan! 🙂 Mä ainakin henkilökohtaisesti arvostan sitä ettei sulaa joukkoon liikaa!

wIMG_7246

Tehtiin myös lanseerauksen yhteydessä teille lukijoille (tai miksi ei teidän ystäville ja sukulaisillekin) kamppanjakoodin, koodilla Punttimimmi saatte heinäkuun ajan -15% Tritanium-mallistoista ja -10% muista tuotteista. Esim. suuren suosion saavuttaneita Zeropoint säärystimiä, joiden suurkuluttaja itse olen saa Tritaniumstoresta. SInne siis! 🙂

wIMG_7277

Nämä kuvat otettiin yhdessä ystäväni Hannan kanssa kun käytiin viime viikolla vähän puntilla. Tein samalla uuden penkkiennätyksen, vaatimattomat 50kg, mutta onhan sekin jotakin 🙂 Se taisi olla mun tavoite viime vuonna että sen haluan saavuttaa. Nyt 60kg sarja olisi seuraava voimallinen tavoite, että voisin kevyimmät mimmit punnertaa päältäni pois painiessa 😀 Tehtiin penkkiä vuorotellen nousujohteisesti, aluksi pidempiä sarjoja ja loppuun 3, 2 ja 1 toisto. 47,5kg sain 1,5 kertaa ylös, toisena tarvitsin jo varmistajaa vähän. Tästä tämä lähtee 🙂

29 thoughts on “On aika paljastaa salaisuus…

    1. Mä kans oon tykänny tosi paljon! Ja kiva kun ei ole jokaisella vastaantulevalla samanlaiset! 🙂

  1. Paluuviite: angels red jersey
  2. Paluuviite: child shoes
  3. Paluuviite: air jordan 2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.