Kyproskuume ja jäätäviä nakkikiskaheijareita

Posted on Posted in Kamppailulajit, Punttimimmi, Reissut, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Heippistarallaa! Täällä on taas riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita siihen asti etten ole ehtinyt päivittämään tekemisiäni blogiin. Tätä kun tekee jo tavallaan työkseen (uskokaa tai älkää, mutta bloggaamiseen menee tunteja päivässä), niin on oikeastaan ollut aika rentouttavaa pitää pientä blogilomaa. Lähdemme huomenna Kyprokselle, mutta sen jälkeen lupaan palata taas aktiivisesti bloggailuun. Toivottavasti te lukijatkin jaksatte palata lukemaan kun kesälaitumelta palaatte normiarkeen! 🙂

Kun matkaa varasin tuumasin että kunnon treenilomalle lähden, mutta vähän väliä ollut sellainen fiilis etten jaksakaan treenata vaan ihan vaan makoilen. Nyt on taas treenifiilis niin lähtee hanskat ja treenivaatteet ja vaikka mitä messiin. Onko kukaan teistä muuten käynyt Kyproksen Protaraksella ja osaisi neuvoa hyvää salia? Tai salia ylipäänsä? 🙂 Ainakin rannalla nyrkkeileminen ja muutenkin jumppaaminen vaikuttaa tosi kivalta idealta, mutta katsotaan mitä keksitään! Huh, tässähän iskee matkakuume! 😀

kuva 1 (2)

Eilen kävin Ranjan kanssa lyömässä pitkästä aikaa ja sillä molemmilla oli pientä kiukkua päällä niin päätettiin loppuun otta 3x3min sparria. Mulla oli nyrkkeilykypärä mukana niin lainasin sen Ranjalle ja eipä muuta kuin kello päälle. Ei olla aiemmin sparrattu kun ollaan käyty lyömässä niin kiva tätä tehdä ja kehitettävää löytyy, joten otetaan jatkossakin mukaan. Sillä vaikka hanskoihin osaisikin lyödä niin se on kuitenkin ihan eri asia kun toinen lyö takaisin ilman että tiedä mitä on tulossa. Viimeistä erää pyydettiin yhtä kundia videoimaan, tosi opettavaista katsoa videolta miten lyö ja liikkuu. Mulla ilmeisesti ainakin ihan oma variaatio koukusta, sellainen kaukaa lähtevä jäätävä nakkikiskaheijari, mutta kuulema ainakin tuntuu pahalta kun osuu. Eli toimivuus ennen tekniikkaa? 😀

kuva 5

Eilen illasta lähdettiin Evan kanssa Kaivohuoneelle cokikselle, pitäähän siellä kerran kesässä käydä. Ennen kun siellä kävi niin tuttuja tuli joka nurkan takaa, mutta nyt ainoat tutut oli portsarit. Kivaa oli kumminkin, istuttiin terassilla monta tuntia juttelemassa 🙂 Tykkään kyllä Kaivon terassista, se on kivan iso ja viihtyisä! Mä en muuten tiedä mikä siinä on, eräs mieshenkilö kun halusi tarjota meille juotavaa niin heti pelkäsi että löisin häntä. En mä nyt omasta mielestäni ihan niin väkivaltaiselta näytä ja olin sitä paitsi hyvällä tuulella 😀

kuva 3 (29) kuva 4 (18)

Pakko tältä erää lopettaa runoilun tähän, sillä mulla on vielä matkalaukku pakkaamatta! Ajoissa liikenteessä kuten aina 😀 Nyt meillä on kumminkin iltalento, luojan kiitos, ei ihan mun juttu nuo aamulennot meinaan ole! Ajastan teille tulevalle viikolle myös pikku arvonnan ja jos ehdin teen vielä pari postausta jotka ilmestyvät lähipäivinä, eli stay tuned! 🙂

96 thoughts on “Kyproskuume ja jäätäviä nakkikiskaheijareita

  1. Paluuviite: air jordan vii bull
  2. Paluuviite: wonder woman converse
  3. Paluuviite: lebron witness
  4. Paluuviite: nike free 50 2014
  5. Paluuviite: anniversary blue
  6. Paluuviite: converse mid tops
  7. Paluuviite: womens cheap nfl caps
  8. Paluuviite: photos nils muhl
  9. Paluuviite: stylish summer top
  10. Paluuviite: vans cap black

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.