Alennuskoodi ja pieni lisäravinnearvonta

Posted on Posted in Lisäravinteet, Muoti, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Tällä hetkellä olen toivottavasti jossain Kyproksen auringon alla nauttimassa lomasta (minut tuntien olen jo itseni jollain lailla telonnut *koputtaa puuta*) niin kuten lupasin laitoin ennen reissulle lähtöä teille pienen arvonnan pystyyn. Koska ilmeisesti saan jotain kieroa nautintoa siitä että teen asioita viime hetkessä niin kello on nyt kirjoittaessa 5:45 enkä ole vielä pakannut laukkua tai mennyt nukkumaan. Kaikki aikanaan! 😀

ss_musta_01

Ensin haluaisin kuitenkin muistuttaa kampanjasta joka meillä on yhteistyökumppanini Tritaniumstoren kanssa meneillään! Vielä tämän viikon torstaihin saakka (31.7 2014) on aikaa käyttää kampanjakoodia ”Punttimimmi” jolla saa -15% alennusta Tritanium-mallistosta sekä -10% muusta valikoimasta.

ss_violetti_01

Minulle uusimpana tuttavuutena Tritanium on myös tuonut markkinoille osakompressiohousut, Shapeshifterit! Osakompression lisäksi housut muokkaavat ja hoikentavat vartalon linjoja juuri oikeista kohdista, säilyttäen kuitenkin täydellisen liikkuvuuden. Ensimmäistä kertaa kun ne vedin jalkaan oli pakko laittaa viestiä Tritaniumin yhteyshenkilölleni ja kysyä että mitä oikein tekevät, sillä mun takapuoli näytti vain ihan älyttömän hyvältä! 😀

10427318_10152327168888924_4557389332879615404_n

Mulla on esim. Better Bodiesin housuissa koko L, mutta Shapeissa se osoittautui valitettavasti liian isoksi, M sen sijaan oli hyvä koko, eli näissä kannattaa mielummin valita se pienempi koko kuin mitä yleensä on. Kokovaihdon vuoksi en ole vielä ehtinyt pitää housuja treeneissä jossa olisi ollut kaveri mukaan, mutta kyllähän näistä peilikuvista saa vähän osviittaa miltä näyttävät mun päällä! 🙂

1549336_10152327168883924_8314225582216799762_n

Sitten arvontaan! Kun nyt itse lomailen enkä ole täällä teille postailemassa niin ajattelin että voisin loman kunniaksi pistää miniarvonnan pystyyn teille lukijoille. Mulla kun täällä kotona on maistiaisia eri lisäravinteista niin ajattelin koota pienet paketit ja laittaa kolmelle (3) onnekkaalle tulemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaketit sisältävät ainakin maistiaisen yhteistyökumppanini Fitnessgurun proteiinistä 🙂 Katsotaan mitä muuta keksin! Näistähän tulee varsinaisia yllätyspaketteja 😀 

Osallistuaksesi arvontaan kerro tämän postauksen kommenttiboksiin miksi luet blogiani, tai vaikka mistä pidät tai mitä voisi parantaa, sana on vapaa! Eikä tarvitse kehua maasta taivaisiin jos ei siltä tunnu, voittajat selviää arpomalla mutta minusta olisi mielenkiintoista tietää mitä ajattelette 🙂 Paitsi jos kirjoittaa jotain ilkeää, silloin arpaonni ei suosi! 😉 Aikaa osallistua on sunnuntai 3.8 asti niin laitan alkuviikosta sähköpostia voittajille. Niin, eli muistathan lisätä sähköpostiosoitteesi jotta saan voittajaan yhteyttä! 🙂 Onnea arvontaan ja aurinkoa viikkoonne!

97 thoughts on “Alennuskoodi ja pieni lisäravinnearvonta

 1. Täältä löytää monipuolista luettavaa ja blogi on erilainen, ei tuu pelkkää fitnestä ja kropasta kuvaa (joka on samanlainen joka kuvassa asennon puolesta ja kisabiksut päällä) joka tuutista!
  Tykkään! 🙂

  1. Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Vaikka välillä minusta kyllä tuntuukin että kaikissa kuvissa olen samassa asennossa! 😀

 2. Oon käyny lueskelemassa sun blogia, koska tykkään sun tavasta kirjottaa ja koska musta on kiva lukee myös noita kamppailulajijuttuja(:

 3. Heippahei!
  Blogisi on erilainen kuin muut ja erottuu edukseen. Sulla tulee kannustavaa ja rehellistä tekstiä, jota on mukava lukea! Myös kamppailulajeista kertomasi jutut on mielenkiintoisia, koska urheiluahan on niin monenlaista ja en itse ole koskaan ennen näistä lajeista mitään tiennyt! Nyt ollaan vähän viisampia taas 😉

  1. Kiitos, tosi kiva kuulla että olet tykännyt ja oppinut uusia asioita blogiani lukemalla! 🙂

 4. Luen blogiasi siksi että kirjoitat luonnollisesti etkä ole liian teennäinen, sekä on mukavaa että aihekategorit ovat erilaisia 🙂

 5. Blogisi on viihdyttävä, juttua riittää ja jutuille saa nauraa! Vaikutat pirteältä ja reippaalta naiselta, ilo seurata blogiasi!

  1. Kiitos, kiva kuulla! Hyvä että juttuni naurattavat muitakin, enkä vain itse luule olevani hauska 😀

 6. heissulivei 😀 tykkään lukea sun blogias koska se on mielenkiintoinen ja mukava. Kamppailulajit kiinostaa ni mielenkiintoista lukee!

  1. Kiitos, kiva kuulla että täältä on löytynyt sinua kiinnostavia asioita! 🙂

 7. Moikka! En tiedä, oletko joskus aiemmin tämmöisiä kirjoitellut, mutta salitreenistäsi olisi hauska kuulla enempi, sillä tulokset näyttävät ainakin hyviltä!

  1. Voi kiitos! Sen suhteen pitää ehdottomasti skarpata, kommenttisi myötä tajusin että salitreeneistä kirjoittaminen on jäänyt aika vähälle blogissa viimeaikoina, vaikka alkuun en juuri kirjoittanut muusta kuin siitä! 🙂

 8. Tykkään lukea sun blogia, koska se eroaa muista blogeista. Olen itse harrastanut itsepuolusta aikaisemmin ja tehnyt myös JV-hommia, joten aika samoilla linjoilla mennään 😀

  1. Kiva kuulla että olet tykännyt, ihan huippua että täällä löytyy samanhenkisiä lukijoita! 🙂

 9. Oon tykänny lueskella sun blogia, koska harrastat ja kokeilet erilaisia lajeja, se on musta kiinnostavaa luettavaa 🙂

 10. Minä pidän siitä että postaukset ovat laidasta laitaan, vaikka suurimmassa osassa on urheilu ja hyvinvointi mukana juuri niinkun pidänkin, mutta ei nipoteta turhista ja joskus voi syödä vaikka hattaran jos siltä tuntuu 🙂

  1. Kiitos, kiva että olet tykännyt! Ja Lintsillä käymistä ei kyllä lasketa ellei siellä hattaraa syö! 😀

 11. Luen blogiasi, koska vaikutat olevan oma itsesi ja tekstisi ovat monipuolisia 🙂

 12. Blogissa on kirjotat sopivasti myös ihan arkisista jutuista, ei pelkkää reeniä 😉

 13. Tykkään lukea treeni juttuja mutta myös kaikkea ns. normaaliinkin elämään liittyvää! Ja ainahan arvonnat piristää;)

  1. Kiva että olet tykännyt! Kyllä, pitää koittaa saada arvontoja useamminkin mukaan! 🙂

 14. Oot hieno esimerkki nuoresta, menestyvästä naisesta, ainakin blogista saa sellaisen kuvan. 🙂 Sulla vaikuttaa olevan jalat maassa ja elämä kunnossa, ja vaikka välillä tuliskin pieniä vastoinkäymisiä, ne ei sua lannista. Sussa on sisua, siksi tykkään sun blogista. 🙂

 15. Olen pitänyt blogissasi sen aitoudesta. Käyt salilla siellä missä pystyt/mikä on helpointa, ei tarvitse olla kalleimmat PT:t ja kalleimmat jäsenyydet. Teet tuloksia omalla tahdillasi ja omilla ehdoillasi. Et stressaa ja toitota fitnestä niinkuin muut blogit, mutta tuot terveelliset elämäntavat kuitenkin esiin. Julkaiset sopivaan tahtiin kirjoituksia.

  1. Kiitos kivasta kommentista, hienoa että tätä olen blogin kautta saanut välitettyä! 🙂

 16. Blogiasi seurailen aina sattumanvaraisesti FitFashionin kautta. Treeneistä on aina kiva lukea, vaikka jotkut postaukset tuleekin skipattua.. 😀

  1. Kiva että olet löytänyt myös postauksia jotka ovat mieleisiä! 🙂

 17. Blogisi on mielenkiintoinen ja monipuolinen, kamppailulajit kiinnostavat itseänikin! Kivaa, ettei blogissasi ole pelkästään salijuttuja. Teksteistä ja kuvista välittyy aitous, blogi ei siis ole pelkkää pintakiiltoa.

 18. Käyn fitfashionin etusivulla päivittäin ja blogisi on yksi niistä jotka tunnistaa jo heti ja klikkaa postaukseen. Tykkään blogissasi mielenkiintosista ja vaihtelevista teksteistä ja ammattisi on kiinnostava! 😀 Muodonmuutos postaukset on myös ollu tosi kivoja‪ 🙂

  1. Kiitos, kiva kuulla että on löytynyt mieluisia tekstejä ja että blogini eroaa joukosta! 🙂

 19. Tykkään blogistasi koska olet niin aito ihminen ja on mukava lukea sun blogia koska se ei ole täynnä mitään ihmeellisiä superfood ohjeita yms 😀 Olet tosi kaunis ja osoitat että vaikka ottais syömisienkin kanssa vähän rennomminkin niin voi näyttää upealta.

  1. Voi kiitos! 🙂 Joo, noita superfoodreseptejä ei ole eikä tuskin tulekaan, mun kokkailutaidoilla ainakaan 😀

 20. Kamppailujutut erottaa blogin muista ja muuten vaikutat sopivasti ”tavikselta”, siis hyvällä tavalla:D saa lukea arjesta joka ei ole pelkkää hifistelyä ruuan kanssa

 21. Tykkään blogista, sillä kirjoituksia löytyy kaikenlaisia. Myös isot kuvat ovat plussaa.
  Mä rakastan kaikkia ravintoon liittyviä postauksia, joten niitä kaipailisin lisää sekä välillä olisi kiva saada vaikka jotain treenivideota salilta jos saat kuvaajan!

  1. Kiitos palautteesta, koitan saada kuvaajaa useammin paikalle että saisin videoita! 🙂 Ravintojuttujakin voin lisätä, olen vain olettanut niiden olevan melko epäkiinnostavat kun olen niin surkea kokki 😀

 22. Tarvitsisin muutaman motivaation sanan liikkumisen ilolle. Olen aikaisemmin käynyt paljokin salilla ja harrastanut muutenkin liikuntaa. Mutta nyt puolen vuoden tauon jälkeen ensaa itseäni niskasta kiinni. Olet mahtava bloggaaja , mutta nyt tarvitsisi muutaman sanan kuinka löytää liikunnan ilon. 🙂 se on nii pienestä kiinni. 🙂

  1. Kiva kuulla että olet blogistani pitänyt! 🙂 Itse kun motivaatio on ollut pulassa olen koittanut katsoa motivoivia videoita, kokeilla jotain muuta urheilua ja miettiä miksi mistä kenkä hiertää. Tai sitten vain yksinkertaisesti lähtenyt salille tekemään jotain itseä miellyttävää treeniä, niin motivaatio on siinä samalla noussut! Toivottavasti näistä olisi jotain hyötyä, mutta uskon että itse kullakin on tauon jälkeen vaikeampi palata treeneihin!

 23. Blogisi on yksi neljästä fitfashionin blogeista mitä seuraan säännöllisesti, muita satunnaisesti…. Blogisi on helppolukuinen (mulla aina joku lapsista änkeemässä koneelle ni nopeeta pitää lukee 😀 ) Sopivassa suhteessa sekä treenijuttuja että muuta…Tykkään 🙂

  1. Hienoa että tätä pystyy lukemaan myös lapsen kanssa, kiva että olet tykännyt! 🙂

 24. Blogistasi saa hyvin motivaatiota salitreeniin 🙂 Treenijutut ja arkijutut on myös sopivassa suhteessa! Tykkään!

  1. oon 17 vuotias ja aloin vasta käymään salilla, sun blogista saa tosi hyviä vinkkejä sun muuta! ja esittelet kivoja treenivaatteita!! 🙂

   1. Kiitos kummallekin, kiva että olette tykänneet lukemastanne! 🙂

 25. Blogisi on mielenkiintoinen ja koen voivani samaistua sinuun blogisi perusteella monissa asioissa 🙂 Kiinnostavaa olisi kuulla lisää esimerkiksi salireeneistäsi, millaisella ”syklillä” toteutat, esim. helpompia kausia ja miten yhdistät aerobisen reenin salireenin ohelle 🙂

  1. Kiva kuulla että pystyt samaistumaan juttuihini! 🙂 Koitan lähiaikoina tehdä sellaisen postauksen, myönnän että punttijutut viimeaikoina jääneet blogista ihan liian vähälle!

 26. Tykkään lukea blogisi koska se on iloinen, rento, täynnä huumoria ja myös syvempää pohdiskelua. Et lannistu, vaan näet aina asian valoisan puolen. Terve järki syömisessä, eikä vaarallisia dieettejä.

 27. Osaat herättää laiskan lukijan mielenkiinnon. Kuvat ei oo vakioposeerauskuvia niinkun monella muulla on.

  1. Kiva kuulla, vaikka välillä tuntuu että jotkut poseeraukset ovat vähän liiankin vakiintuneet! 🙂

 28. Blogissa on paljon kuvia ja mielestäni kirjoittamasi jutut ovat mielenkiintoisia ja niitä on myös laidasta laitaan 🙂

 29. Blogin jutut helposti lähestyttäviä ja itselle löytää myös juttuja joita arjessa kokeilee 🙂

  1. Hienoa kuulla että täältä on löytynyt vinkkejä omaan arkeesi! 🙂

 30. Oot harvinaisen tervehenkinen ja suhtaudut näihin salikuvioihin fiksusti. Kiva tapa kirjoittaa ja sit mua kiinnostaa miten punttailut ja muut urheilut pystyy yhdistämään. Kiinnostaa myös miten sun treeni puree ja kroppa muokkaantuu.

  1. Kiitos kivasta kommentista, hienoa kuulla että juttuni kiinnostavat! 🙂

 31. Luen blogiasi, koska olet erottuva persoona tässä bikinifitness pimujen joukossa. Et ole kiinnostunut painostasi, sinua ei pakkaamaan liikuta se, mitä muut ajattelevat sinusta ja kaikenlisäksi olet portsari 😀 tykkään siis erilaisuudestasi!

  1. Haha, kiva ettei blogini sula massaan! Ja kiitos kivoista sanoista! 🙂

 32. Ihan jees blogi! Vähän vaihtelua noihin sun poseerauksiin vaan niin rupee nuo kuvatkin käymään mielenkiintoisemmiksi 😉

  1. Haha, kyllä! Kehityslistalla on vaihetelevammat poseeraukset! 😀

 33. Hyviä ajankohtaisia aiheita, kiva kun jokaisessa postauksessa kuvia.
  Enemmän treenivinkkejä saisi olla! 🙂

  1. Kiitos kommentista, pyrin niitä laittamaan jatkossa enemmän! Onko jotain tiettyä mistä haluaisit vinkkejä? 🙂

 34. Luen blogiasi koska ajatusmaailmasi on niin lähellä omaani. Olet aito ja vahva nainen ja kirjoituksistasi saan paljon motivaatiota omaan punttiharrastukseeni. Suuri kiitos siitä, jatka samaan malliin! 🙂

  1. Voi kiitos ihanasta kommentista, hienoa kuulla että ajatusmaailmamme kohtaavat ja saat teksteistäni motivaatiota! 🙂

  1. Sulla hyvä asenne ainakin kun jaksat muiden juttuja lueskella, tsemppiä polven kuntouttamiseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.