Mäkkärin mainos ja Suomen innostavin sporttiblogi

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Yleinen

Heippa hei ja ihanaa sateista lauantaita kaikille!

kuva 3 (34)

Tässä kun netin syövereitä selasin niin tuli vastaan kaksi asiaa joista tänään ajattelin kirjoittaa. Aloitetaan positiivisemmasta, nimittäin Sport and wellness blog awardseista. Kyseessä on mitä ilmeisesti ensimmäistä kertaa tässä kategoriassa järjestettävät awardsit (mikähän kyseinen sana on suomeksi), jossa palkitaan Suomen innostavimmat ja inspiroivimmat sportti- ja hyvinvointiblogit, voittajat palkitaan I love me -messujen yhteydessä.

Ja miksen minäkin kun ilmeisesti muissakin blogeissa näitä ääniä kerjätään, joten jos Punttimimmin höpinät ovat tuoneet arkeesi iloa, inspiraatiota tai mitä tahansa muuta niin olisin tosi iloinen jos kävisit äänestämässä blogiani ehdolle. Blogeja ehdottamaan awardseihin pääsee TÄSTÄ linkistä, enkä tiedä kauanko äänestys on vielä auki. Niin ja äänestäjien kesken arvotaan Tukholmanristeilyjä, joten ei mene se puoliminuutti mitä äänestäminen elämästäsi vie välttämättä ihan hukkaan! 🙂

kuva 1 (53)

Seuraavaan asiaan ja nyt vaihtuukin ääni kellossa. Yhtenä myös sateisena iltana kotimatkalla avasin blogini puhelimella ja olin saamassa mielikuvitukselliset murot väärään kurkkuun kun näin mitä vastassa oli:

kuva 5 (1)

Reaktionihan oli luonnollinen ”MITÄ &”%#¤”/!)”%#¤&”/!( /#&¤/” MÄKKÄRIN MAINOS TEKEE MUN TREENIBLOGISSA!?!?!?!”. Ja itseasiassa muissakin Fitfashionin blogeissa. Minä en kumminkaan ole esimerkiksi mikään superfoodpaasaaja tai raakakakkurakastaja, mutta varsinkin niissä blogeissahan se riitelee vastaan kaikkea sitä mihin kirjoittaja uskoo ja ihan suoraan blogin sisällön kanssa. Eihän se nyt ihan hyvältä meinaan näytä että kirjoitetaan terveellisestä ruoasta ja mahdollisimman raaoista ruoka-aineista ja sitten blogissa onkin jäätävä mäkkärin mainos 😀 Ja vaikka minä en raakaruoista kirjoitakaan, niin mäkkäri on aikalailla kaikkea sitä vastaan mihin minäkin uskon.

Ymmärrän toki että tämä on businestä, mutta mielestäni on ikävää että blogiini ilmestyy mainoksia joita en allekirjoita sitten pätkääkään. Siksi haluan tämän asian ottaa täällä esille, eli kun mun blogiin tulette ja näytölle mahdollisesti ilmestyy mainos joka tuntuu ihan tuulesta temmattuna mun blogin teemaan nähden, niin minä en ole sen takana. En halua mainostaa tuotteita joihin en usko ja mitä en kannata, joten siksi haluan painottaa että minä en noita bannereiden mainoksia valitse. Tekstien sisällöstä ja mahdollisesta mainonnasta vastaan itse. En siis ole myynyt sieluni mäkkärille 😀

PS. Olen edelleen tai taas kipeä, riippuu miten sen haluaa määritellä. Alkaa pikkuhiljaa närästämään ja varsinkin tämä treenaamattomuus yhdistettynä lämpöön ovat saaneet mun hermot ihan jäätävät kireälle. Vain neljä treeniä kahteen viikkoon ei tee hyvää kenenkään päälle, varsinkaan kun ei ole niin kipeä että olisi täysin vuoteenomana mutta silti liian kipeä treenatakseen. Anteeksi kaikille joille kiukuttelen.

kuva 4 (23)

Peace and love.

14 thoughts on “Mäkkärin mainos ja Suomen innostavin sporttiblogi

  1. Mä kiinnitin huomioo tuohon aivan samaan 😀 Luulin ensin että menin väärälle sivulle 😀 No onneks sieltä saa salaattia kans 😉

  2. Gaala vois olla hyvä suomenkielinen sana Awardseille : D

    Ja itse kiinnitin myös huomiota tuohon mainokseen ja oma ajatus oli että ei ihan sovi tälle sivustolle. Mitäköhän ovat ajatelleet (rahaa varmaan…)

    1. Toi gaala onkin hyvä sana! 🙂 Jep, valitettavasti raha taitaa näissä asioissa niinkuin monessa muussakin ratkaista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.