Myöhäisillan jalkatreeni

Posted on Posted in Lisäravinteet, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Eilen pääsin vihdoinkin palamaan treenien pariin taas viikon pakollisen tauon jälkeen. Ostin kaverilta uuden treeniboosterin ja huhheijaa että siitä tuli virtaa! Ajattelin että vedän treeniboosterin, soitan pari puhelua ja suunnittelen illan treeniä ennen kun lähden salille, mutta suunnittelu osoittautui täysin mahdottomaksi kun kihelmöi niin jumalattomasti joka paikkaa. Mun vanha treeniboosteri oli ihan höpöhöpömehua, josta ei ollut mitään tehoa paitsi ehkä henkinen ”join treeniboosteria niin olen saletisti kova”, joten olin unohtanut miltä tuntuu kun boosteri oikeasti toimii.

pwoo

Tiedossa oli jalkapäivä ja olin päättänyt tehdä pitkiä sarjoja pienillä painoilla, kipeänä olon jälkeen kun veikkaan että lähinnä ärsyttäisi kokeilla mitään isompia painoja kun ne eivät kuitenkaan nousisi. Tein seuraavanlaisen treenin:

Kyykkyä Smithissä jalkojen paikkaa vaihdellen 5x20xtanko
Askelkyykkyä penkillä Smithissä 3×20/jalka
Penkille nousu käsipainoilla 3×15/jalka x12kg
Pohkeet istuen 50x25kg

kuva 1 (56)

Hikeä puski niin että fiilis oli kuin olisin käynyt uimassa vaatteet päällä, mutta ei se väärin ole. Kuten olen aiemmin kirjoittanut niin en hikoile juurikaan, mutta viime viikkoina tämä on kääntynyt ihan päälaelleen ja musta tuntuu että olen hikoillut varmaan enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Mene ja tiedä sitten mistä se johtuu.

kuva 2 (49)

Treenin aikana huomasin hyvin etten ole pitkään aikaan tehnyt bodytyylistä treeniä missä olisin keskittynyt lihakseen enkä liikkeeseen, sillä oli tosi vaikeaa saada tuntumaa. Siitäkin huolimatta että tein pitkiä sarjoja pienillä liikkeillä. Don’t get me wrong, kyllähän jalat tossa väsy ja tänään heti herätessä pakarat ilmoitti että jotain on tullut tehtyä, mutta en saanut oikein ajatuksen kanssa tuntumaa siihen lihakseen mitä treenasin niinkuin ennen. Eiköhän tällaisten perusasioiden toteuttaminenkin pikkuhiljaa muistu mieleen. Olipa muuten hassu tunne kun jalat tärisi ja vaikka kuinka koitin sitä treenattavaa lihasta miettiä ja jännittää niin ei 😀

kuva 3 (36)

Oli myös kivaa olla pitkästä aikaa koko treenin yksin salilla, ketään ei häirinnyt että rokki soi asteittain melko kovaa. Treenin jälkeen oli ihan huikea fiilis ja jäin vielä hetkeksi venyttelemään, ihanaa vaihtaa rauhallista musiikkia korviin ja antaa hengityksen palautua samalla. Hitsi, en ees muista miksi olen ikinä lopettanut nuo mun venyttelytuokiot! Mutta nyt täytyy pidemmittä puheitta pitää alkaa valmistautumaan illan treeneihin, palataan! 🙂

12 thoughts on “Myöhäisillan jalkatreeni

  1. Mikä treeniboosteri sulla on nyt siis käytössä ja mistä sitä ois mahdollista tilata/ostaa ?:)

    1. Kyseessä Selfin Muscle Speed, itse kun ostin kaverilta niin en tiedä varmuudella mistä sitä saa, mutta eiköhän jostain nettikaupasta löydy! 🙂

  2. Muakin kiinnostaa, että mikä tää sun uusi treenibuusteri on. Mulla ei niistä juurikaan ole kokemusta. Yksi purkki on tuolla kaapissa, mutta en ole huomannut, että sen käyttämisellä ois kauheasti vaikutusta treeniin… Vähän sellaista höpöhöpömehua siis. 😀 Se on kivaa, kun saa rauhassa treenata. 🙂

    1. Selfin Muscle Speed tosiaan kyseessä 🙂 Makuna tuo Tropical blizz on aika ällö, mutta ei ihan yhtä ällö kuin monet muut vaan alas menee sentään 😀 Aika monet ovat valitettavasti kyllä ihan mehua ja mun entinen lempparikin kiellettiin kokonaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.