Apua akneen

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Terveys, Yhteistyöt, Yleinen

Mä taisin aknen suhteen teininä päästä aika helpolla! Kun muut samanikäiset taistelivat aknen kanssa mun iho pysyi aina aika hyvässä kunnossa, mitä nyt muutama finni silloin tällöin. Iloitsin tästä ja tottakai luulin että ihoni olisi aina huippukunnossa. Näin ei kuitenkaan ilmeisesti ole, sillä nyt kesän mittaan mulle on puhjennut aikuisiän akne. En ole sitä pahemmin miettinyt vaan syyttänyt stressiä, mutta viime kuukausina siitä on tullut sen verran paha ettei enää huvita kulkea täysin ilman meikkiä, koska näppylät. Onneksi tuli Bettinan kanssa puheeksi muutama viikko sitten kun kävin Indie hair & beautylla ripsihuollossa.

Kumpikaan meistä ei ollut oikein tajunnut miten pahassa kunnossa mun iho oli, kun olin aina meikillä peittänyt. Nyt ihoni oli päässyt jo sellaiseen kuntoon että asialle oli pakko tehdä jotain, joten varattiin minulle aika ultraäänipuhdistukseen.

kuva 1 (64)

Ultraäänipuhdistus tehdään viidessä vaihessa:

1. Pintapuhdistus puhdistusmaidolla ja kasvovedellä
2. Kuorinta ultraäänikoneella
3. Syväpuhditus ultraäänikoneella sekä ihomatoraudalla
4. Antibakteerinen rauhoittava, huokosia supistava naamio
5. Tasapainottava voide

Hoidon vaikutukset:

-poistaa kuolleet ihosolut, talin ja mustapäät kivutta ja jälkiä jättämättä
-syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa
-tehostaa ihosolujen uusiutumista
-vähentää näppylöitä, aknea ja vähentää epänormaalia pigmentaatiota (maksaläiskät)

indie5 Indie

Mulla aknea oli kuitenkin sen verran että päätettiin tehdä myös radiofrekvenssihoitoa. Kuten ehkä muistatte kirjoitin aiemmin siitä kun käytimme radiofrekvenssihoitoa poistamaan selluliittiä reisistäni, tästä ja tästä teksteihin. Radiofrekvenssihoidolla voi myös esim. kiinteyttää kasvojen ihoa, mikä onneksi ei vielä minulle vielä tässä iässä ole ajankohtaista. Tästä kerron teille vielä lisää myöhemmin!

kuva 2 (55)

Nyt kahden hoitokerran jälkeen iho on jo selkeästi parempi eikä uusia näppylöitä ole ilmestynyt. Muutenkin iho tuntuu joka päivä menevän parempaan suuntaan! Tähän hätään ei vielä riitä rohkeutta lisätä raadollinen todellisuuskuva missä kunnossa ihoni oli, mutta laitan sen sitten kun pystyy jo näyttämään ennen- ja jälkeenkuvia. Huomenna menen taas ultraääni- ja radiofrekvenssihoitoon. Ette uskokaan miten innoissani olen tästä että mun iho paranee, niin huippua ettei pian tarvitse enää hävetä kulkea ilman meikkiä! 🙂

LISÄYS: Koodilla ”Punttimimmi” saatte nyt ultraääni kasvojen puhdistuksen + radiofrekvenssihoidon hintaan 135€ (ovh 150€), eli ultraääni kasvojenpuhdistus tulee kaupan päälle. Tarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka. Pelkkä ultraäänikasvopuhdistus kustantaa 75€.

147 thoughts on “Apua akneen

  1. Koodilla ”Punttimimmi” koko helahoito kustantaa nyt 135€ (norm. 150€), pelkkä ultraääni ihonpuhdistus maksaa 75€! 🙂

 1. Suosittelen ottamaan käyttöön sinkkitabletit riittävällä annostuksella ja lisäksi suolasaippuan. Edullisia investointeja, joilla on iso vaikutus!

  1. Kiitos vinkistä, sinkkiä syön mutta suolasaippua on minulle ihan uusi juttu. Tiedätkö mistä sitä saisi? 🙂

 2. Minulle on myös tullut aikuisiällä näppylää näppylänperään. Jätin maitotuotteet hetkeksi vähemmälle ja korvasin rahkan ja raejuuston muilla tuotteilla. Ja kappas vain. Ongelma poistui melkein kokonaan!

  1. Onko sulla aiemmin ollut mitään ongelmia maitotuotteiden kanssa? Mä kokeilen ennemmin kaikkea muuta, koska rahka <3

 3. käytätkä maitotuotteita, onko ravinnossa sokeria paljon tai gluteeniviljoja? Itse kuulun niiden monen muun joukkoon jolla maitotuotteiden ja turhien sokerien jättö ja gluteeniviljojen roima pudotus auttoi akneen. Olen itse syönyt vaikka mitä tabuja ja lopuksi pari kuuria roaccutania ja mikään ei oikein ole ollut lopullista mutta juurikin ruokavaliolla olen saanut parhaiten pidettyä kurissa ihoani 😀

  1. En käytä gluteeniviljoja tai paljon sokeria, maitotuotteita käytän kylläkin. En kyllä millään haluaisi maitotuotteet jättää, niin toivottavasti jokin muu keino auttaa 🙂

 4. Paluuviite: lebron lows for sale
 5. Paluuviite: vans blue era
 6. Paluuviite: marine rot reebok
 7. Paluuviite: nike kyrie kyrie 4
 8. Paluuviite: gris hyperdunk 2017
 9. Paluuviite: pink and black air
 10. Paluuviite: gel cumulus 14 mens
 11. Paluuviite: gold wei脽 asics
 12. Paluuviite: vans
 13. Paluuviite: adidas ultra boost2
 14. Paluuviite: for blackasphaltblack

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.