Taidan olla rakastunut…

Posted on Posted in Kamppailulajit, Muoti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Meinasin kirjoittaa otsikkoon että olen löytänyt elämäni rakkauden, mutta eipä nyt sentään liioitella. Tai no, mistä sitä tietää, mutta ei ainakaan kahden viikon jälkeen tiedä että kestääkö tämä loppu elämän. Teimme tuttavuutta jo kesäkuussa mutta en oikein lämmennyt. Nyt pari viikkoa sitten se kunnon rakastuminen vasta tapahtui.

Mulla oli kroppa aivan pirun jumissa. Kun yhtäkkiä repäisee seitsemän treeniä neljään päivään niin voitte kuvitella miten kipeäksi kroppa tulee.

kuva 2 (56)Pari mustelmaa

Muistelin että kesäkuussa ostamani putkirulla olisi jossain ja kaivoin sen esiin ja aloin rullailemaan selkää. Riks raks poks… Ihanasti naksu selkä, mutta sen jälkeen jumit helpottivat. Eikä oikeastaan edes sattunut kamalasti, jäi vain tosi hyvä fiilis! Reisiäkin rullailin ja käsiä.

kuva 1 (65)

Tämän jälkeen olen rullaillut selkää joka päivä aina kun olen ollut kotona, se helpottaa mun helposti jumiutuvan selän oloa NIIN paljon. En tajua miten olen pystynyt ennen elämään ilman tätä haha 😀 Jos esineeseen voi rakastua niin tämä on sitä! Nytkin kun olin su-ti yön poissa kotona oli kamala ikävä putkirullaa, tuntui että selkä vain jumiutui kokoajan entisestään ja natisi aina kun liikuin. Pitää vissiin ostaa matkaputkirulla joka pääsee joka paikkaan kulkemaan mukana 😀 Tämä taitaa olla sitä materiaalirakkautta parhaimmillaan! Rahalla ei saa onnellisuutta, mutta ainakin voi ostaa itselleen keinot vähemmän jumiutuneeseen kroppaan! 😀

Hei muuten! Eilen kirjoitin minulle Indie hair & beautyssä tehdystä ultraääni kasvojen syväpuhdistuksesta + radiofrekvenssihoidosta ja siitä on nyt teille lukijoille tarjous. Koodilla ”Punttimimmi” saatte kyseisen hoidon hintaan 135€ (ovh 150€), eli ultraääni kasvojenpuhdistus tulee kaupan päälle. Tarjous on voimassa marraskuun loppuun saakka. Pelkkä ultraäänikasvopuhdistus kustantaa 75€.

173 thoughts on “Taidan olla rakastunut…

 1. Paluuviite: gelb gold jordan ii
 2. Paluuviite: volt or kobe 8 bhm
 3. Paluuviite: air jordan 1s 2016
 4. Paluuviite: air jordan 11
 5. Paluuviite: mens air max
 6. Paluuviite: ray ban rb3025 blue
 7. Paluuviite: ub 20 aq4004
 8. Paluuviite: nike free 30
 9. Paluuviite: glue guns
 10. Paluuviite: inkfrog terapeak
 11. Paluuviite: jordan pas cher homme
 12. Paluuviite: nike sky hi
 13. Paluuviite: gel nimbus 18 weight
 14. Paluuviite: madrid shirt 2018
 15. Paluuviite: club attire
 16. Paluuviite: gris asics revolve le
 17. Paluuviite: custom jumpers uk
 18. Paluuviite: popu japanese wigs
 19. Paluuviite: nike kyrie 3 2017
 20. Paluuviite: magic ball key chain
 21. Paluuviite: nike store uk air max

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.