Treenaaminen kipeänä ja vapaaehtoistyökoulutus

Posted on Posted in Duunit, Motivaatio, Puntti, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Terveys, Treeni

Kai tosiasiat on vain hyväksyttävä… Vaikka olisi kuinka motivoitunut treenaamaan niin treenitauko on välillä pakko pitää. Koska välillä tullaan kipeiksi.

Eilen ei ollut kuumetta niin heti olin innokkaana suuntaamassa jumpalle, en ollut päättänyt mitä siellä tehdä, kunhan pääsisin liikkumaan. Muutaman hassun sarjan sain lämmittelyn jälkeen tehtyä, sitten ei enää pystynyt. Koska en vain ole terve, kyllä keho onneksi osaa ilmoittaa milloin pitää lopettaa. Hengittäminen tuntui ahdistavalta enkä saanut otettua sen verran happea mitä olisi pitänyt. Niin, koska tässä vaiheessa on varmaan hyvä mainita se että olen maailman surkein ”aloittamaan rauhallisesti”. Se on vähän niinkuin kaikki tai ei mitään. Palautuminen sarjojen välissä ei ollut läheskään normaalia ja jopa hauiskääntö käsipainolla tuntui pahalta niin lopetin sitten siihen. Sentään pientä jumppaa tuli tehtyä.

kuva 1 (12)

Ruokahalukaan ei ole oikein kohdillaan. Sinänsä ihan hyvä etten syö pienen lapsen kokoisia annoksia kipeänä kun en liiku, mutta ei ole juuri mikään ruoka maittanut. Ostin tiistaina kotiin purkin ben&jerryä ja se on edelleen pakastimessa odottamassa. Muutaman lusikallisen sain syötyä ja sitten iski paha olo. Itseasiassa etoo ajatuskin syödä sitä. Normaalistihan syön tosiaan ihan hitosti ruokaa ja jätskipurkki menisi alkupalaksi haha 😀 Siksi niitä ei voi syödä joka päivä jos ei halua että posket näkyvät kilometrien päähän. Mutta eiköhän tämä tästä, vitamiineja vain nassuun niin toivottavasti flunssa on sillä selätetty ja ruokahalu palaa. Maltti on näissä asioissa valttia, kyllä tässä on aikaa treenata! 🙂

kuva 2 (11)

Tänään menen Nuorten Exitin järjestämään vapaaehtoistyökoulutukseen. Kovin paljon unta tässä välissä ei ehdi tulla kun viikonloppuyöt tuttuun tapaan töissä, mutta sunnuntaina voi sitten nukkua pitkään! Kerron teille lisää tästä jutusta koulutuksen jälkeen, olen ihan hitsin innoissani koska pääsen tekemään työtä minusta todella tärkeän asian parissa. Kyseessä on vapaaehtoistyö jonka avulla ennaltaehkäistään nuorten seksuaalista kaltoinkohtelua sekä vastikkeellista seksiä. Lisää voitte käydä lukemassa Nuorten Exitin kotisivuilla. Voisin tämän aiheen tärkeydestä jo nyt kirjoittaa romaanin koska se herättää minussa niin paljon tunteita, mutta kerron tosiaan lisää kun olen vähän viisaampi 🙂

91 thoughts on “Treenaaminen kipeänä ja vapaaehtoistyökoulutus

 1. Ihanaa kuulla, että kirjoitat blogissasi Nuorten Exitistä joka toimii erittäin tärkeän asian piirissä. Itse olin kuuntelemassa vastaottain toisen vapaaehtoisjärjestön (Saapas) kautta nuorten exitin pitämää luentoa ja olin aivan haltioissani. Niin tärkeällä asialla!!!

  1. Tosi kiva kuulla että sinäkin olet innostunut näistä asioista! Niin tärkeä asia että mielelläni lisään tietoisuutta näistä, niin lisää juttua tulossa jatkossa! 🙂

 2. Paluuviite: ad flux shoes
 3. Paluuviite: foam air force 1
 4. Paluuviite: chuck 70 wordmark
 5. Paluuviite: argent adidas d rose
 6. Paluuviite: long dresses uk white
 7. Paluuviite: converse
 8. Paluuviite: puma tennis dress
 9. Paluuviite: hottest nike dunks
 10. Paluuviite: adibreak logo tee
 11. Paluuviite: sizes 7 10 us infants
 12. Paluuviite: nike kd vi christmas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.