Täydellisintä mitä voi tehdä vaatteet päällä? Nordic Fitness Expo day 1

Posted on Posted in Punttimimmi, Yleinen

Mitä on täydellisintä mitä voi tehdä vaatteet päällä? Rajataan vielä sali pois, eli vaatteet päällä ja salin ulkopuolella? Mun mielipidettä veikkaan ettei tarvitse kovin kauan arpoa! 😀 Lauantaina kun istuin katsomassa miesten kehonrakennusta katsomassa tajusin nimittäin tilanteen olevan aika lähellä täydellisyyttä! Miettikää nyt, öljyttyjä treenattuja miehiä poseeraushousuissa lavalla edessäni ja mulla vielä lounas mitä syödä siinä samalla. Ainoa asia mikä olisi tästä tehnyt täydellisempää olisi ollut jos olisin ollut ainoa ihminen katsomassa 😉

expo21kuva 1 (67)

Lauantai aamu alkoi mulla aikaisella herätyksellä ja junamatkalla Lahteen. Oli niin hiton lämmin että ennen kun pääsin messualueelle olin meikannut kolme kertaa, sillä hikoilin kaiken meikin pois. Jäätävää mutta totta, onneksi messukeskuksessa oli toimiva ilmastointi. Skabat alkoivat naisten ja miesten fysiikkakisoilla. Musta naisten fysiikka on ihan älyttömän kiehtova laji jotenkin, sitä on tosi kiva katsoa. Mun lemppareina erottuivat sarjan voittaja Niina Pellikka sekä kolmanneksi sijoittunut Ndidi Nwajei.

expo2 expo4 expo5

Women’s Physique
1. Niina Pellikka, Team LBC, Lahti
2. Tiina Kasvi, Team Fitnesstukku, Helsinki
3. Ndidi Nwajei, Team Solana, Helsinki
4. Hanna-Mari Kärkkäinen, Team Manninen, Jyskä
5. Hanna Soininen, Team FysioMaker, Varkaus
6. Piia Turunen, Team FysioMaker, Kuopio

Tulokset: Bodylehti

Samaan aikaan pyöri myös miesten fysiikka, tuttavallisemmin shortsisarja tai miesten bikini. Mulla on ollut tosi paljon ennakkokäsityksiä tästä lajista eikä kevään kisojen katsominen niitä yhtään parantanut. En oikein välitä noista neitimäisistä poseerauksista shortsit jalassa, mun mielestä miesten paras lihasryhmä on reidet joten turha niitä on peitellä 😀 Mutta nyt olin ihan positiivisesti yllättynyt tasosta ja näitä kisoja oli kiva seurata.

Itseasiassa tuumasin että jos itse kisaisin fysiikkalajeissa niin tämä olisi se sarja mihin haluaisin osallistua, tykkäsin siitä miten jokainen kisaaja kuulutettiin erikseen lavalle ja sai ottaa lavan haltuun. Siitä puheenollen, huomasi kyllä miten tärkeä lavakarisma on. Olin ihan varma että James Nikander aka Musta barbaari veisi tämän sarjan, kunto oli kova ja esiintyminen ihan omaa luokkaansa. En barbaarin musiikista pahemmin välitä, mutta lavan haltuunottaminen oli ehdottomasti hänen juttunsa. Jamesin näyttävän sisääntulon jälkeen muut tuntuivat nimittäin aika vaisuilta.

expo1 expo7

Tämän kisan jälkeen suuntasin katsomaan Nicole Wilkins Championshipsin alkukisan messulavalle. Body fitness oli juuri loppunut kun tulin paikalle ja bikinikarsinnat alkamassa. Meininki oli jotenkin aika vaisu, valot olivat kamalat (verrattuna päälavaan), äänentoisto huono eikä yleisö ollut messissä.  Taso oli aika vaihteleva, toiset tosi kovia ja toiset vähemmän kovia. Tässä vaiheessa pidettiin tosiaan vain alkukilpailut joten mulla ei ollut mitään tietoa että ketkä pääsivät illan finaaliin.

expo8Esittelykierros meneillään, Linda Manuella Danakas esittäytyy!

expo9Jaana Malytcheva oli ihan älyttömän kova, NWC:ssä toinen ja sunnuntaina voitti Suomenmestaruuden overallin! Vinkatkaahan muuten jos joku tietää tämän mimmin blogin?

expo10 expo11Linda Manuella ja Lisa-Marie Sahlström. Sahlström oli myös mun mielestä tosi kova, odotin näkeväni hänet finaalissa!

expo12Muiden sarjojen kuvaamiset jäivät vähemmälle kun sain istumapaikan eikä oikein saanut kuvia enää siitä. Joitan kuvia löytyy kumminkin kaikista sarjoista niin voi laittaa viestiä jos ne haluaa.

Sitten miesten kehonrakennus jolla jo aloitin tämän tekstin. Eväinä mulla oli riisiä ja tonnikalaa ja kävin naistenhuoneessa sekoittamassa ne minigrip-pussiin jotta olisi helpompi syödä kisojen aikana. Siellä yksi mimmi tuli kommentoimaan että tosi hyväntuoksuista ruokaa ja nälkä oikein iskee. Sen voin taata, että tota kommenttia en ole ikinä aiemmin kuullut mun ruoista, tämä taitaakin olla ainoa tapahtuma missä kukaan muu innostuu tonnikalasta ja kylmästä riisistä 😀

kuva 2

Kehonrakennuksen -80kg sarjan vei Mikko Leppänen, -90kg sarjan Markus Heinänen ja +90kg sarjan Peter Wilenius. Musta oli kiva nähdä kovatasoiset kisat missä paljon osallistujia, eikä voittajakaan ollut kaikissa sarjoissa heti arvattavissa vaan sitäkin sai jännittää. Varsinkin Kille Kujalan ja X välissä oli mahdoton sanoa kumpi voittaisi, olisin veikannut Killeä mutta toisin kävi. Hänen vapaaohjelmansa oli ainakin ihan huippu, kukapa olisi uskonut että bodari lopettaa vapaaohjelmansa menemällä spagaattiin 😀

Tiina Kasvillakin oli muuten makea juttu naisten fysiikassa kun vapaaohjelmassaan meni seisomaan yhdelle kädelle. Musta vapaaohjelmissa on tosi tärkeää että tapahtuu jotain ja mielellään musiikkikin on miksaus monesta eri biisistä. Jos musiikkia ei osaa hyödyntää niin ohjelmasta tulee helposti tylsä eikä sitä jaksa seurata.

expo20 expo13 expo14

Bodybuilding – 80 kg
1. Mikko Leppänen, Team Fitfarm, Helsinki
2. Sami Maaniemi, Team Solana, Helsinki
3. Lucas Mattsson, Team GPG, Jomala
4. Kari Tarvainen, Team Sportlife, Vantaa
5. Robert Nitz, Team Mayor’s, Espoo
6. Junnu Eskelinen, Team Classic Gym, Oulu

Tulokset: Bodylehti

expo15

Bodybuilding – 90 kg
1. Markus Heinänen, Team Sportlife, Helsinki
2. Jari Leskinen, Team Mayor’s, Helsinki
3. Jarkko Valtonen, Koiviston Isku, Pori
4. Henri Holappa, Ficure Fit Club, Oulu
5. Pauli Pöyhiä, Team Sportlife, Nummela
6. Mikko Tuovila, Team Sportlife, Riihimäki

expo16

Bodybuilding + 90 kg
1. Peter Wilenius, Team Mayor’s, Helsinki
2. Kille Kujala, Team Fitfarm, Tampere
3. Lasse Pajunoja, Team Sporttimekka, Nakkila
4. Jani Sarviluoma, Mansen Body Club, Tampere
5. Marko Heikkinen, Team Solana, Kerava
6. Rami Nieminen, Team Spes, Turku

Tässä näettekin syyn miksi olisi ollut kiva olla ainoa katsomossa, sai aina arvata missä kunnossa osa porukasta oli vertailussa kun ei nähnyt.

expo17

Kehonrakennuskisan jälkeen bongasin Samin ja Jennyn ja lopuksi kisaseuralaiseni Heidikin löytyi. Puhelin ei toiminut messuilla ja meinasi epätoivo iskeä kun oli vähän niinkuin olisi pitänyt löytää neula heinäkasasta kun oli mimmi hukassa.

Olin niin innoissani kun bongasin kaksi ihailemaani naista messuilla ja pääsin heidän kanssaan kuvaan! En yhtään tiennyt että ruotsalainen Linnea Enstedt sekä norjalainen Nina Midling olisivat paikalla. Kumpaakin olen pitkään seurannut sosiaalisessa mediassa ja oli ihan huippua nähdä livenä. Varsinkin Linnean upea fysiikka on todella motivoiva ja oli huippua päästä hänen kanssa tovin juttelemaan.

expo18 expo19Ninan kanssa pakolliset podypeukut, eihän kukaan muuten tietäisi että oltiin fitnessmessuilla 😉

Muuten musta tuntui etten oikein ehtinyt messuja kiertelemään tai mitään standeja katsomaan kun kokoajan oli jotkut kisat meneillään. Joten hei, pahoittelut ihan oikeasti jos siellä joku on koittanut mua moikata mutta en ole reagoinut. Kuljin tahtomattani ihan laput silmillä kun olen tottunut siihen etten pahemmin tuijottele ihmisiä jotka tulevat kadulla vastaan, niin se mode jäi vähän päälle. Maailman nolointa kun yksi hyvä ystäväni oli messuilla, mutta en jotenkin reagoinut siihen että olisi pitänyt moikata. Kun nähdään muutenkin kokoajan niin en vaan ihan oikeasti tajunnut ettei oltu vielä moikattu ja pro-kisoihin kun katsomoon etsittiin paikkoja niin seisoin sitten tyyliin hänen edessään mutta en vieläkään reagoinut vaan kyttäsin vaan niitä vapaita paikkoja kun havahduin isoon vilkutusliikkeeseen ja MOI!!!!! Ai kamalaa kun hävetti, ei tosiaankaan ollut tarkoitus käyttäytyä niin töykeästi 😀

kuva 3

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Nordic Pro -kisat. Meillä oli liput a-katsomoon josta olin oikein iloinen, sillä mitä katsoin niin b-katsomosta näytti siltä että valtaosa paikoista oli sellaisia josta näki vain screenin. Heidi bongasi meille vielä tosi hyvät paikat, kahdeksannelta riviltä! Ensin oli Nicole Wilkins Championshipsit, josta valitettavasti kukaan Suomalainen ei voittanut sarjaansa, mutta oli kyllä kovia ulkomaalaisia kisaajia! Body fitneksen ja bikinifitneksen overall-voittajat saivat ammattilaiskortin. Näistä mulla ei ole kuvia tällä hetkellä kun otettiin ne Heidin kameralla eikä olla vielä jaettu päivän kuvamateriaalia, joten tarinoin asiasta lisää kun on kuviakin näytettävänä!

PRO-kisoista jatkoimme matkaa hotellille ja NFE-jatkoille, mutta siitä lisää myöhemmin!

35 thoughts on “Täydellisintä mitä voi tehdä vaatteet päällä? Nordic Fitness Expo day 1

  1. Paluuviite: shoesinthenews
  2. Paluuviite: nike air huarache
  3. Paluuviite: mens zoom vomero 8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.