84 kg keijukainen tässä moi, mitä sanoo inbodymittaus?

Posted on Posted in Dieetti, Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Terveys, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

inbody2Easywayn Ossi Nikulan kanssa

Mun viime Inbodymittauksesta on mennyt kaksi kuukautta. Jossain vaiheessa ajattelin etten Expojen yhteydessä kävisi ollenkaan mittauksessa koska on ollut niin epätoivoinen olo tulosten suhteen. Mä en aijo tätä asiaa puolustella itselleni niin en puolustele myöskään teille. Viimeisen kahden kuukauden aikana mun vyötärölle on kertynyt ihan turhat kaksi kiloa läskiä. Tiedän tasan tarkkaan että miten viimeiset kaksi kuukautta on mennyt, niin turha alkaa keksimään selityksiä. Vähän niinkuin julkkiksille tulee aina lehdistön mukaan yllätysraskauksia, kyllä veikkaan että jokainen tietää miten lapsia tehdään yhtälailla kuin minä tiedän miten rasvaa kerätään 😀

kuva 5 (7)3.8 2014
kuva 2 (15)11.10 2014 

Miten ja miksi olen kerännyt rasvaa? Suurin syy on tunnesyöminen. Nyt jälkeenpäin en jaksa edes muistella mitä, mutta tähän ajalle on taas mahtunut kaikenmaailman tunteita ja stressiä. Siihen kun lisätään tatuoinnin ottamisen ja sairastelun tuomaa treenitaukoa niin lumipalloeffekti on valmis.

Olisi oikeasti ihme mikäli mulla ei olisi rasvaa kertynyt, sillä jos rehellisiä ollaan niin puolet tästä ajasta olen ollut tosi hyvin, syönyt hyvin ja treenannut hyvin. Toinen puolisko olen maanut sohvalla v-käyrä tapissa ja syönyt ketutukseen. Kaksi kiloa fläsää nyt ei kenenkään maailmaa kaada, mutta tästä ei tarvitse enää hirveästi rasvaa keräillä kylkiin. Toki siinä olisi puolensa, rasvaisena kun myös näyttää lihaksikkaammalta vaatteet päällä, niin olisin saletti uskottavampi ovella kun mun ohi olisi mahdotonta kulkea. No joo 😀

Mutta hei, ei pahaa missä ei hyvääkään, on tässä treenistäkin tullut tulosta, puoli kiloa lihastakin tullut luiden ympärille. Ja vertailuksi voidaan ottaa ensimmäinen inbodymittaukseni kahden vuoden takaa, hitokseen on kyllä muutosta tapahtunut.

kuva 3 (11)8.9 2012

kuva 2 (15)11.10 2014

Tässä välissä on tullut kokeiltua eri treenimetodeja, lajeja ja dieettejä, voisin erikseen kirjoittaa postauksen siitä mikä on mulla ollut kaikista toimivin!

Kuten huomaatte Easywayn Inbodymittaukset antavat paljon ja tarkkaa tietoa, siksi olen tosi iloinen että jo silloin kun olin käynyt puntilla 6kk uskalsin mennä mittaukseen. Nyt niihin tuloksiin on kiva palata ja nähdä muutos, tietää vähän konkreettisemmin että mitä on tapahtunut. Ei siis kannata odottaa että on huippukunnossa ennen kun menee, itse käyn aina kun on mahdollista niin on myös vertailukohtia. Vähän harmittaa ettei keväällä 2013 osunut mittausmahdollisuutta, olisi ollut mielenkiintoista nähdä miltä mittaus olisi näyttänyt puolen vuoden bulkkauksen jälkeen, ennen kun ryhdyin dieetille.

inbody1Mittaus meneillään!

Mikäli kiinnostaa milloin Inbodymittauksia tehdään lähellä sinua, kannattaa Facebookissa liittyä Easywayn ryhmään jossa aina ilmoitellaan tulevista mittauksista. Ryhmään pääsee KLIKKAAMALLA TÄSTÄ. Osa postauksessa nähdyistä mittauksista on totetutettu yhteistyössä Easywayn kanssa!

Tässä muuten loppukevennykseksi vielä ihan mustaa valkoisella kun valitan että kerran kuussa kerään niin paljon nestettä että näytän olevan siunatussa tilassa norsulle. Nyt osui Inbody-mittaus siihen kohtaan kuuta ja tadaa, +4,2 kg nestettä 😀

kuva 2 (16) kuva 3 (10)

129 thoughts on “84 kg keijukainen tässä moi, mitä sanoo inbodymittaus?

 1. Tuossa ”mittaus meneillään” kuvassa näytät todella upealle. Oot hyvä esimerkki siitä että painon ei tarvitse alkaa numerolla 6 näyttääkseen hyvälle. Isommatkin kilomäärät pukee pitkiä naisia, ja kun urheilee niin kyllä se näkyy. Wau!

  1. Pakko kommentoida tähän Even alle, kun aivan samaa ajattelin! Näytät todella hyvältä ja urheilulliselta naiselta! 🙂

 2. Hei kuule älä välitä, mulla muhimassa täysin sama postaus ja ihan samoilla tuloksilla :D!!! Ei mullakaan se ulos tulostunut paperi varsinaisesti mitään hurraahuutoja aiheuttanut….

  1. Tavoitteeksi sitten että ensi kerralla olisi ainakin paremmat tulokset! 😀 Sun postausta odotellessa!

 3. Puol kiloa lihasta tullu, onnea siitä! Pari kiloa rasvaa siinä sivussa, pikkujuttu 🙂 Kivalta näytät!

 4. Upea nainen myös luonnossa. Kilot muuttuu ja koostumus muuttuu. Ei ressiä numerosita, ja rasva sulaa aina 🙂

 5. Tossa inbody-mittauksessa olis hyvä olla aina mahdollisimman vähissä vaatteissa. Laitteesta tuleva ja kropan läpi kulkeva sähköimpulssi kun ei ymmärrä vaatteita. Kaikki nämä kehon lisäksi ylimääräiset (vaatteet) laite lisää analyysissä rasvamassaksi ja näin nousee rasvaprossakin.
  Muuten näytät aivan upealta, normaalia parempikuntoiselta neidiltä

 6. Paluuviite: soccer shoes white
 7. Paluuviite: gold adidas yeezy 700
 8. Paluuviite: cheap nba throwbacks
 9. Paluuviite: all air max shoes
 10. Paluuviite: ua curry
 11. Paluuviite: guld virgilabloh
 12. Paluuviite: inter kit 17 18
 13. Paluuviite: rhinestone chucks
 14. Paluuviite: hair transplant ideas
 15. Paluuviite: cortez roshe cortez
 16. Paluuviite: air jordan low black

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.