Vierasbloggaajana paras ystävä

Posted on Posted in Kamppailulajit, Puntti, Punttimimmi, Terveys, Treeni, Vierasbloggaaja, Yleinen

eva

Noniin! Natalian ollessa Floridassa sain kunnian toimia blogin vierasbloggaajana! Jännää, sillä en ole ikinä itse kirjoittanut blogia, mutta pidän blogien lukemisesta ja suunnitelmissa olisi oman blogin perustaminen sille ajalle kun lähden vaihtoon keväällä. 🙂

Voisin vaikka näin alkajaisiksi esittäytyä, olen Eva ja olen tuntenut Natalian esikoulusta asti. Treeniblogiin kun kirjoitan voisin kertoa vähän omaa treenitaustaa. Nuorempana yleisurheilin 9 vuotta, ja sen lopetettua on tultu kokeiltua kaikenlaista koripallosta golfiin. 😀 Kolmisen vuotta sitten jäin koukkuun tankotanssiin, mikä on edelleenkin kuvioissa mutta on kyllä vähentynyt valitettavan paljon ajanpuutteen takia ( nyt Natalia sanois varmaan että ”NO EXCUSES!” 😀 ).  Lenkkeily ja punttisali ovat olleet ja pysyneet vuosien aikana, Opiskelen matkailualaa, ja pienenä sivutyönä ohjaan kuntojumppaa naisille kerran viikossa.

eva2
Pieni taidonnäyte tangolla
eva3
Jumpan ohjauksen jälkeinen fiilis !! 😀

Natalia yritti joskus saada mut innostumaan kamppailulajeista. Käytiin pari kertaa seuraamassa MMA Bash kisoja, käytiin yhdessä kuntonyrkkeilyssä ja KERRAN hän sai minut mukaansa sparraamaan (never again!! 😀 ). Sparrattiin Natalian äidin takapihalla, mulla taisi olla jopa suojukset päällä, mutta ai että kun tuli turpaan! 😀 Silloin päätin, että tää ei kyllä ole ihan mun juttu. Valitettavasti (onneksi) tästä ei ole kuvatodisteita.

On aika jännä huomata, kuinka mun ja Natalian eri kiinnostuksen kohteet urheilussa on vaikuttanu meidän sisäisiin mielikuviin ”ihanne vartalosta”. Mun mielikuva ihanne vartalosta on IHAN erilainen kuin Natalian, ja suurin eroavaisuus näissä taitaa olla lihasmassassa ja painossa. Ollaan monesti naurettu sille, kun mä kuvailen jotakin henkilöä lihaksikkaaksi, ei hän ole Natalian mielestä lihaksia nähnytkään (no ei nyt sentään ihan näin, mut melkein! 😀 ). Ihanne vartalo on varmasti erilainen jokaisen ihmisen mielessä, vaikka se se saakin usein ulkoisia vaikutteita esim. harrastuksista, mediasta ja ympärillä olevilta ihmisiltä yms. Tärkeintähän kuitenkin on, että on itse sinut vartalonsa kanssa. 🙂

Näihin mietelmiin päätän tämän postauksen, kohta tänne satelee varmasti rantakuvia kunhan Natalia palaa reissultaan (kade? eeeen ollenkaan…!). Toivotan kaikille oikein ihanaa alkavaa viikkoa !! 🙂

evanatte
Cya soon <3 :*

3 thoughts on “Vierasbloggaajana paras ystävä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.