Hyödynnä kiukkuasi äläkä revi kenenkään päätä irti!

Posted on Posted in Muoti, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Tiedättekö sen fiiliksen kun herää aamulla väärällä jalalla? Kun joka ikinen asia tuntuu ylitsepääsemättömältä ja kiukuttaa ja itkettää aivan kaikki?

Eilen oli sellainen päivä. Nukuin huonosti ja yhtäkkiä huomasin kellon olevan 15, joten päätin pakottaa itseni ylös sängystä vaikkei huvittanut. Sitten tajusin että kurkku on taas yön jälkeen kipeytynyt kun töissä oli vetoa. Enkä osannut sanoa että johtuiko se vedosta vai olenko TAAS kipeä? En kuitenkaan viitsinyt riskeerata lähtemällä kovasykkeiseen sambotreeniin. Koko päivän sen jälkeen ärsytti ja itketti aivan kaikki ja ärsytti vielä enemmän se että itketti ja ärsytti ilman varsinaista syytä 😀 Teki mieli vaan vetää peitto korvien yli ja syödä karkkia ja itkeä itseni uneen, tai jotain 😀

Kompromissina päätin että käyn ostamassa irtokarkkia ja sen jälkeen käyn punttisalilla heilumassa. Matkalla makuuniin mitta tuli täyteen ja teki mieli repiä joltain pää irti tai vähintäänkin heittää saapas metsään siinä vaiheessa, kun sukka lähti jalasta kumisaappaan sisällä. Se varmaan kertonee jo päivän mielentilasta 😀 Silloin havahduin miettimään sitä, että miten paljon energiaa treenistä nyt haaskasin siihen kiukutteluun kun yhtä hyvin voisin hyödyntää sitä treenaamiseen. Ei ainakaan kiukuttelemalla loppuisi tämä kiukuttelu, niin ei muuta kuin karkit messiin ja salille!

kuva 4 (12)kuva 2 (17)Hyvät lämmöt alle ja sitten aloitin takakyykyillä jonka jälkeen maastavetoa ja sitten taas takakyykkyä. Koska mun kunto ei ole mikään kehuttava niin tein pienillä painoilla lyhyillä sarjoilla keskittyen tekniikkaan. Tänään oli vähän jumissa takareidet eilisestä, mutta lämmittelyn jälkeen kulki taas normaalisti. Yritin keskittyä varsinkin keskikropan hallintaan ja tuli hyvä fiilis kun meni hyvin. Ei siis enää kiukuttanut 😀

osuvaOsuva! 😀

Tämä postaus meneekin ajallisesti käänteisessä järjestyksessä, eli jatketaanpa lauantaihin. Lauantaina pystyin ensimmäistä kertaa melkein kahdeksaan viikkoon tekemään kunnon treenin, ihan mieletön fiilis oli sen jälkeen! Teki mieli tehdä maastavetoja joten sillä lähdin liikkeelle ja huvikseni ajattelin kokeilla sitä jalat kapeassa asennossa. Sitä en ole tehnyt tosi pitkään aikaan sillä mulla ei ole ikinä liikkuvuus riittänyt siihen vaan lähtöasennossa pää on ollut alaspäin. Ei riemulla rajaa kun huomasin että mun liikkuvuus on parantunut sen verran paljon että tein ihan nättejä maastavetoa jalat kapealla!!!! Ilmeisesti mun viimeaikojen satujumpista on jotain hyötyä siis ollut! 🙂 Mahtavaa! Valtasi vain niin kokonaisvaltainen hyvinvointi, kun pääsin taas pitkästä aikaa tekemään sitä mitä rakastan!kuva 1 (18)

Kyykkyjenkin suhteen koin valaistumisen kipeänä ollessa. Olen jotenkin päässäni mieltänyt kyykkyyn menemisen väärin, mutta nyt tajusin sen ja ihan eriltä tuntuu ja näyttää. Eikä kyse ole mistään ydinfysiikasta vaan niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin että työntää polvet ulos ja istuu niiden väliin. Samalla lailla kuin lapsi menee kyykkyyn. Tämän olen kyllä tiennyt, mutta en ole käytännössä saanut kroppani toteuttamaan liikettä kun liikkuvuutta ei ole riittänyt. Niin mahtava fiilis huomata että on kehittynyt!!! 🙂

9 thoughts on “Hyödynnä kiukkuasi äläkä revi kenenkään päätä irti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.