Kyllästyttääkö rahka? Kokeile helppoja ja nopeita proteiinilettuja!

Posted on Posted in Lisäravinteet, Punttimimmi, Punttimimmin keittiössä, Reseptit, Ruokavalio, Yhteistyöt, Yleinen

Mä olen ihan onneton ruanlaittaja, kavereiden kesken mun safkat ovat jopa vitsailun aihe. Tai no, enhän mä omasta mielestäni mitenkään mahdoton ole keittiössä, mutta jostain syystä kanssaihmiset eivät aina näe maustamattoman, keitetyn broilerin ja riisin kauneutta 😀 Ymmärrettävistä syistä tästä blogista harvemmin siis löytyy mitään hifistelyreseptejä, kun en niitä oikeastaan harrasta.

Mutta en jaksa uskoa että olen ainoa jolle keittiössä oleminen ei ole se lähimpänä sydäntä oleva asia? Tai ainoa joka ei ole tarpeeksi kiinnostunut kokeillakseen eri raaka-aineiden yhteensopivuutta kunnes se täydellinen proteiinikakku on syntynyt? Ja varmasti on niitä joita kiinnostaisikin, mutta ei ole aikaa kokeilla reseptiyhdistelmiä kunnes löytää toimivan proteiinivälipalan?

lettu1

Onneksi asia on tehty meille helpoksi. Fitnessgurulta löytyy nimittäin helpoimmat proteiiniletut ikinä! Tarvitset vain Fitnessgurun OnePancakea, rasvaa ja vettä. Lisää shakeriin yksi mitallinen OnePancakea ja 1 dl vettä, sekoita ja kaada kuumalle pannulle. Me paistoimme letut kookosöljyssä! Voila, helppoa kuin heinänteko! 😀 Kokeillaksemme näitä pidettiin eilen Evan kanssa pienimuotoiset lettukestit, samalla kun pääsimme pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa ja vaihtamaan kuulumisia <3

lettu2 lettu4

Myönnettäköön että olin aika skeptinen saadessani purkin käteen, vaikuttaa vähän liian helpolta ollakseen totta 😀 Vielä kun näin hyvännäköisen letun edessäni en uskonut että se voisi olla hyvää. Paistettiin nimittäin alkuun vain yksi, että jos olisi tosi pahaa niin ei tarvitsisi sitten heittää paljon pois. Mutta lettu olikin positiivinen yllätys ja lähdettiin heti paistamaan lisää! Ei maistunut ollenkaan proteiinille vaan mausta tuli mieleen mannapuuro. Eikä myöskään tuntunut siltä että ”nyt herkutellaan terveellisesti” vaan ihan oikealta maistui ja hetken olikin vähän huono omatunto että tuli syötyä lettuja, kunnes muistin mitä lettuja olin syönyt! Tyhmä 😀

lettu3lettu6

Yksi purkki Fitnessgurun OnePancakea maksaa 18,90€ ja sisältää 500g pannukakkusekoitusta. Näitä paistetaan täällä jatkossakin, joten tervetuloa kaverit lettukesteille! 😉

Yhteistyössä: Fitnessguru

7 thoughts on “Kyllästyttääkö rahka? Kokeile helppoja ja nopeita proteiinilettuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.