Mahtavin blogijoulukalenteri ikinä!!!

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Ruokavalio, Tapahtumat, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Mulla on ihan mielettömiä uutisia teille! Joulun odotus on mielestäni vuoden parasta aikaa ja parasta siinähän on lahjojen suunnittelu ja antaminen. Siksi olen myös halunnut teille lukijoille kaavailla jotain kivaa joulun odotukseen. Ideani on kuitenkin ylittänyt kaikki odotuksey ja on aika paljastaa teillekin mistä on kyse, ellette jo vaatimattomasta otsikosta arvanneet. Nimittäin:

Blogissa uusi arvonta joka päivä joulukalenterin mukaisesti!!!

Hommahan toimii niin että joka päivä kello 7:00 blogiin ilmestyy uusi luukku avattavaksi. Luukusta löytyy jokin tuote, lahjakortti tai paketti joka arvotaan yhdelle onnekkaalle lukijalle. Jokaisen luukun kohdalla on kolme (3) päivää aikaa osallistua arvontaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät jokaisen luukun kohdalta. Kalenterin ohessa päivitän blogia normaalisti.

Tässä osa arvontaan tulevista jutuista:

kalender1 kalender2 kalender3

Olen ihan tajuttoman innoissani. Te lukijat jaksatte seurata mun juttuja, osa ovat tuoreempia lukijoita ja toiset ovat seuranneet juttujani yli kahden vuoden ajan. Tämä on mielestäni ihan mieletöntä että pääsen kiittämään teitä järjestämällä tällaisen joulukalenteriarvonnan ja siten antamaan jotain takaisin! Valppaana siis, tulevana maanantaina 1.12 kello 7 lähtee ensimmäinen arvonta käyntiin! Arvottavana silloin Tritaniumin Shapeshifter housut + toppi!

Muutamalle luukulle löytyy vielä tilaa, joten jos sinä ja yrityksesi haluatte mukaan, niin laita sähköpostia osoitteeseen punttimimmi@gmail.com niin kerron lisää!

PS. Saa jakaa tieto kalenterista kavereillekin! 🙂

4 thoughts on “Mahtavin blogijoulukalenteri ikinä!!!

 1. Moikka,

  onpa kivaa kun tallaisia jaksat jarjestaa. 😀
  En yleensa ihaile ihmisia mutta saa vaikutat kylla
  sellaiselta tyypilta joka on ihailtava! Tykkaan siita
  etta oot vahan erilainen kuin muut bloggaajat;
  kovin harva tuntuu olevan into martial arts and gym. 😉
  Sulla on kaikenlisaksi hieno ja motivoiva kroppa!
  Ois kivaa tavata sut livena mutta hankalaa taalta
  Skoteista kasin… 😀

  Mukavaa loppuvuotta!

  Terkuin Kirsikka

  1. Kiitos Kirsikka ihanasta kommentista! <3 Pitää miettiä jos vaikka jossain vaiheessa järkkäisi jonkun tapaamisen, Skotlanti on vain vähän kaukana! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.