1. Voita FitBODY-lehden vuositilaus

Posted on Posted in Muoti, Punttimimmi, Ruokavalio, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Jihuu, joulukuu on täällä joten on aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku! Enää 24 päivää jouluun, onko teillä lahjat jo hankittuna? Mulla ei ainakaan! 😀

960x460_fitbody_1-7

Ensimmäisessä luukussa arvotaan yhdelle FitBODY-lehden vuosikerta (8 numeroa, arvo 49,90€).

Näin FitBODY kuvailee itsensä: ”FitBODY on lehti aktiiviselle naiselle, joka haluaa olla voimakas, notkea ja kaunis ja on valmis tekemään töitä tuloksien eteen. FitBODYssa parhaat personal trainerit ja valmentajat antavat harjoitus- ja ruokavalioneuvoja. Lehdessä on kaikki tieto, loppu on harjoittelijan omissa käsissä!”

10355668_933631526648453_2131110987445700118_o

Osallistuaksesi arvontaan, kommentoi tämän postauksen yhteyteen omin sanoin miksi luet Punttimimmi-blogia? Mitä tykkäät lukea? Millaisia juttuja haluaisit enemmän? Sana on vapaa ja otan mielellän vastaan kehitysehdotuksia! 🙂

Osallistumisaika päättyy 4.12 kello 7:00. Arvonnasta vastaa ja sen suorittaa JT Media OY. He ovat voittajaan yhteydessä sähköpostitse, joten muista siis täyttää sähköpostisi jotta sinuun saadaan yhteyttä mikäli arpaonni suosii! 🙂

223 thoughts on “1. Voita FitBODY-lehden vuositilaus

 1. Luen blogia, koska tykkään lukea treenijuttuja 🙂 Ehkä enemmän ruokavinkkejä voisi olla 🙂

 2. Tykkään erityisesti treenivinkeistä! Ja voisit kertoa lisää terveellisiä reseptejä:)

 3. Heissan! Luen tätä blogia, koska se poikkeaa mielestäni muista fitfashionin blogeista (hyvällä tavalla). Kirjoitat laajasti erilaisista aiheista, ja mikä tärkeintä, vaikutat kaikin puolin terveeltä eivätkä postaukset käsittele yksinomaan laihdutusvinkkejä ja oman kehon rääkkäämistä. Kiitos ja kaunista joulunaikaa!

 4. Luen blogiasi koska olet mielestäni aito ja rehellinen. Blogisi ei käsittele pelkästään salitreeniä vaan käsittelee muitakin asioita. (Ulkomaan matkat, arki, kamppailutreenit, työ portsarina ym.) Saan blogistasi uskoa omaan tekemiseen sekä myös olen oppinut että treenata ja syödä voi välillä vähän rennommalla otteella. 🙂

 5. Sulla on hyviä postauksia ja mielenkiintoisia juttuja. Erityisesti treenikuulumiset kiinnostaa.

 6. Luen blogistasi mieluiten treeni juttuja koska ne tuovat lisä puhtia omaan treenaamiseen! Ruoka vinkkejä lukisin myös mielelläni hitusen enemmän 😉

 7. Blogisi on motivoiva ja monipuolinen. Ruoka ja treenijuttuja olis kiva lukea enemmän! 🙂

 8. Luen koska tykkaan blogisi uniikkiudesta. Aitoa meininkia! Toista samanlaista blogia ei ole tullut vastaan.

 9. KIrjoitat monipuolisesti ja ennenkaikkea aina suoraan sekä rehellisesti niistä arjen alamäistä kuin ylämäistäkin sekä harrastuksistasi. Alunperin muistan että kiinnostukseni heräsi, kun ajattelin että wow harrastat kamppailulajeja ja kilpailet niissä, sillä olin nuorempana kiinnostunut itsekin mutta paikkakunnallani ei ollut harrastusmahdollisuutta. Pääasiassa luen blogiasi kuitenkin tietenkin treenijuttujen vuoksi.

  Lisää olisi kiva kuulla taas enemmän treenijuttujasi. Toki myös näppärät ruokavinkit ovat aina tervetulleita!

  Ihanaa Joulua!

 10. Koska kamppailutreenit kiinnostaa ja kirjoitat monipuolisesti muistakin kiinnostavista jutuista rennolla asenteella!

 11. Fitfashionin etusivulta tulee usein klikattua mielenkiintoisen otsikon kautta blogiin! 🙂

 12. Tykkään erityisesti treenijutuistasi, joiden vuoksi täällä siis roikunkin! 😀 voisit kirjoitella vaikkapa tarkemmin sun treeneistä ja ruokavaliosta enemmän. Myös erilaisia vinkkejä ruokavalioon/treenaamiseen olisi kiva saada 🙂

 13. Tykkään lukea blogiasi, sillä treenijuttuja on paljon ja ne ovat todella monipuolisia. Ruoka-postauksia toivoisin lisää 🙂

 14. Huomenta! Luen sun blogia, koska se poikkeaa massasta. Tää ei ole sellainen kaunisteltu ja siloteltuilla kuvilla varustettu, mikä on vaan hyvä juttu mun mielestä! Tuntuu, että kirjoitat rehellisesti ja aidosti ja olet persoonallinen oma itsesi! Ootan kovasti sun Florida postauksia! 😉

 15. Tykkään monipuolisuudesta ja rennosta kirjoittamistyylistä. Varsinkin sali ja kehitysjutut kiinnostaa. Postauksista huokuu hyvä olo 😉

 16. Luen blogiasi, sillä kirjoitat monipuolisesti eri asioista, ei ole pelkkää yhtä ja samaa aihetta koko ajan 🙂

 17. Tykkään lukea treenijuttuja, varsinkin kun harrastat muutakin kuin saleilua 🙂 Päivä kanssani- ja treeniviikkoni-postaus olisi kiva 🙂

 18. Blogiasi luen etenkin sen erilaisten treenijuttujen vuoksi, ja ruokailutottumuksiin & resepteihin liittyviä postauksia olisi kiva lukea lisää! 🙂

 19. Tykkään lukea treenijuttuja ja sun asenne on ihanan rento 🙂 Päivä kanssani- tai treeniviikkoni -postaus olisi kiva.

 20. Pidän blogistasi monipuolisten treenijuttujen vuoksi. Olisi kiva saada lukea myös enemmän yrittäjän arjestasi ja joku ruokapäiväkirjapostaus olisi myös mukavaa vaihtelua 🙂

 21. Fitfashionin etusivulta olen eksynyt monta kertaa blogiisi ja lueskellut samalla myös vanhempia postauksia 🙂 treenijutut kiinnostaa aina!

 22. Mukana huipuss arvonnassa. Tykkään blogistasi, koska kirjoittelet sopivan usein, jutut ovat aidon ja rehellisen tuntuisia ja ne käsittelevät erilaisia aiheita monipuolisesti. Jatka vaan hyvää työtä ja kirjoittele asioista, jotka sua kiinnostaa!

 23. Luen Punttimimmiä, koska blogi on viihdyttävä ja aito. Enemmän treenivinkkejä! treenivideot vois olla kivoja kans. Myös sellaset minun viikon urheilut/ ruokavalio -jutut ois jees.

 24. Tykkään lukea treenijuttuja, ja tämä sinun blogisi on vähän erilainen kuin muut! 🙂

 25. Blogisi on mielenkiintoinen, aito ja käsittelet asioita rehellisesti ja uskallat tuoda oman mielipiteesi rohkeasti esille. Mukavaa myös, ettei treenijutut liity vain salitreeniin vaan kerrot myös kamppailulajitreeneistäsi 🙂 Mielenkiintoista olisi kuulla kuinka kamppailulajin valmentajasi tai treenikaverisi sinua kuvailisivat treenaajana 😉 Ruokajutut ovat myös aina mukavaa luettavaa.

 26. Tykkään lukea Punttimimmin blogia kun se on niin aito! 🙂 Aina ei mene kuin Strömsössä, mutta ei kenelläkään mene! Treenivinkkejä on kiva lukea ja tykkään myös lukea kamppailulajien treenaamisesta, ei siis pelkästään niistä punttien nosteluista. Ruokavinkkejä voisi olla enemmän, ja muutenkin kiinnostaa ruokavaliosi. Miten ruokavaliosia tukee harrastuksiasi (puntti, kamppailulajit) ja syötkö esim. eritavalla eri treenien alla/jälkeen?

 27. Eniten blogissasi kiinnostavat treenijutut ja hienon lisämausteen juttuihisi tuo ihanan rento asenteesi! Ruokaan liittyviä postauksia on ollut melko vähän, niitä olisi kiva lueskella enemmän.

 28. Tykkään lukea blogiasi koska sulla on kiva tapa kirjoittaa ja toki koska tykkään lukea treenijuttuja. 🙂 esim ruokavinkit olisi tervetulleita! 🙂

 29. Sattumalta kerran löysin tänne blogiin ja tästä tulikin oikeastaan yksi niistä harvoista blogeista joita käyt viikottain tsekkaamassa. Kirjoitat itseäni kiinnostavista asioista. Osaat kirjoittaa hyvin ja rennosti, et ole mitenkään tekopirteä, niinkuin joistakin blogeista on paistanut se. Varsinki kehityskuvia ja treenipostauksia on ollut ilo lukea. Voisit joskus tehä postauksen esim. miten/mitä syöt, vaikka kuvia mukaan 😀

 30. Tykkään blogistasi, koska kirjoitukset ja sinä vaikutatte ihanan aidoilta! On erityisen mukavaa lukea treeneistäsi ja etenkin eksyn tänne aina lukemaan mielipidepostauksia. Joo miekin toivoisin ruokapostauksia tai sellasia ”Päiväni kuvina” yms tai hei videokin vois olla kiva! 🙂

 31. Luen sun blogia siksi, että kaikki punttimimmit on yksinkertasesti ihan parhaita! Kovin hyvälle mielelle tulen usein sun kirjotuksista Ü

 32. Olen melko tuore lukija, siirryin tänä syksynä lukemaan Fitfashionin blogeja ja sitä kautta löytyi sinunkin blogisi. Syy miksi käyn tätä säännöllisesti lukemassa, lienee sellainen aito tekemisen meininki. Vaikutat rennolta ja aidolta tyypiltä, se huokuu teksteistäsi ja niitä on siksi mukava lukea. Vastaisuudessa toivoisin oikeastaan niitä juttuja, mitä blogissa nytkin on esiintynyt: treeni -ja ruokajuttuja, mutta kuitenkin omalla tavallasi. Ja tällä tarkoitan, ettei mitään yleisiä vinkkejä, vaan yksinkertaisesti postauksia siitä, miten tällä hetkellä treenaat ja syöt yms. 🙂

 33. Luen blogiasi, koska oot niin ihanan aito ja sulla on rento ote kirjottamiseen:) Ja sun treenipostaukset on hyviä! Kiva lukea muistaki treeneistä ku ainaisista hiiteistä ja salitreeneistä 😀 ja videopostaus ois huippu!

 34. Kaikenlaisista treenijutuista sekä vinkeistä tykkään ehdottomasti eniten 🙂

 35. Moikka!

  Tykkään lukea sun blogia, koska erotut joukosta. Vaikutat hyvältä tyypiltä, ja sulla on asennetta! 😉 Kiva myös lukea vähän erilaisesta treenailusta 🙂

  Mukavaa joulun odotusta!

 36. Luen koska on kiva lukea sellaisen blogia joka ei ole mikään fitness beibe vaan ihan tavallinen tyttö 🙂

 37. Sun juttuja on kiva lukea niiden monipuolisuuden takia! 🙂 Ois kiva tietää enemmän sun ruokavaliosta, että millä tavalla syöt jne ja mitkä on sun periaatteet mitä ruokaan ja syömiseen tulee!

 38. Aitoa elämisen meininkiä 🙂 Kiva lukea sun kuulumisia ja tapahtumia. Mä (näköjään muiden ohella) 🙂 kaipailisin myös ruoka- ja treenivinkkejä!

 39. Blogista on kiva lukea treenivinkkejä, joita voi hyödyntää omissa treeneissä!

 40. Tykkään lukea blogia sen rennon ja hyvällä tavalla erilaisen kirjoitustyylin johdosta. On ollut erittäin mielenkiintoista lukea kamppailujutuista ! Jossain kohti olet pintapuolisesti raottanut syömisiäsi, mutta olisi kiva kuulla niistä enemmänkin. 🙂

 41. Luen blogia koska kauniin ulkokuoren sisällä on myös erittäin fiksun elämän asenteen omaava nainen! Mahtavia kirjoituksia elämän eri osa-alueilta! I like <3

 42. Useita blogeja läpi kahlattuani tämä on yksi, joka jäi säännöllisesti seuraamiini. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja saan blogista tsemppiä omaan treeniin. Lisää vaan hyvän mielen treenivinkkejä 🙂

 43. Tykkään lukea blogiasi koska treeni juttusi innostavat minua! Toivepostaus: kuinka kaveripiirissäsi liikutaan? Eli yhdistääkö urheilu teitä?Treenaatteko yhdessä?

 44. Selailen usein mielenkiintoisia otsikoita ja juttuja FitFashionin sivulta ja usein ne ovat juuri sun postauksias joihin eksyn, joten tulee luettua. Asiaa on mielenkiintosta ja hyvin kirjotettua. Eniten kiinnostaa treenivinkit, mutta arjestakin on kiva lukea.

 45. Tykkään varsinkin treenijutuista, ja jotain treenivinkkejä voisi olla enemmänkin. 🙂

 46. luen tätä blogia, sillä koen maailmasi todella mielenkiintoisena – itse urheilen ja syön terveellisesti, mutta treenaan erilaiset tavoitteet saavuttaakseni. Ehkä saan täältä vielä kipinän palata takaisin salitreenin pariin. 😉

 47. Tykkään lukea blogiasi, koska se on rehellinen ja avoin. Treenaus ei ole treenausta pinnallisista syistä, vaan tarkoitus on kerta kerralta kehittää omaa fysiikkaa ja taitoja. Se motivoi myös minua 🙂

 48. Olen vielä melko tuore salillakävijä, ja blogistasi saakin paljon hyviä vinkkejä ja motivaatiota. Tykkään lukea ihan arkipäiväisiä juttuja, ja huippua olisi jos tekisit esimerkiksi ruokapäiväkirjan viikon ajalta, jossa kuvaisit aina päivän syömisesit 🙂

 49. seurailen satunnaisesti fitfashion blogeja, treenijutut eniten kiinnostavat ja niitä toivon jatkossakin paljon 🙂

 50. Luen blogiasi koska pidät sitä aidosti ja erotut hyvällä tavalla fitfashionin porukasta. Täällä on kivoja treenijuttuja ja mielenkiintoista luettavaa. Terveellisiä reseptejä voisi olla vähän enemmän.

 51. Blogi on tosi kiva , ihanista jutuista kirjoittelet. Treenivinkkejä ja hyviä ruokareseptejä vähän kaipailen mutta muuten tooooosi hyvä blogi!! Jatka samaan malliin ja hyvää joulunodotusta ihana!

 52. Blogi on monipuolinen ja aidolla meiningillä kirjoitettu! Lisää toivoisin ruokajuttuja ja esimerkiksi ”päivä matkassani” -tyylisiä postauksia.

 53. Mieluiten luen treenipostauksia. Pidän blogisi lukemisesta, koska postaat sopivaan tahtiin ja blogi on mielestäni mielenkiintoinen!

 54. Seuraan blogiasi sen vuoksi, koska on mielenkiintoista seurata eri lajien harrastajia. Mukava olisi jos tekisit itse kamppailulajista, mitä harrastat sellaisen tarkemman esittelypostauksen. Olisi tosi mielenkiintoista. 🙂

 55. Mä luen tätä blogia koska mä saan tästä vähän erilaista näkökulmaa. Mä olen aika eri tyylinen ihminen niin fyysisesti kuin tavoitteidenikin suhteen, mutta tykkään sun rehellisen rempseästä tyylistä kirjoittaa ja musta välillä tekee hyvää tulla pois pikkuisen sieltä omasta kuplasta ja lukea toisenlaisestakin lähestymistavasta treenaukseen ja muuhun. Joten tää on mainiota vastapainoa 🙂

 56. Sun blogista saa paljon motivaatiota muodonmuutoksen! Plus myös se että tässä blogissa sisin ratkaisee, ei pelkkä ulkokuori!

 57. Luen blogiasi, koska tekstistäsi ja kuvistasi välittyy treenaamisen aito ilo. Sinuun on helppo samaistua ja vaikutat helposti lähestyttävältä ihmiseltä. Erilaiset ruokapostaukset – ja vinkit on mieleeni. 🙂
  Keep going, girl!

 58. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Portsarin työhösi liittyvät kirjoitukset on mielenkiintoisia ja tietysti treenijutut myös. Salitreeneistä on viimeaikoina ollut aika vähän postauksia.

 59. Sun blogi poikkeaa muista fitfashionin blogeista osaat kertoa laajasti asioista! Eniten tykkään ehdottomasti treenivinkeistä 😉 ruokajuttuja ois kiva kuulla lisää!

 60. Luen koska tämä eroaa peruspunttiblogeista, sulla on jotenkin positiivisen persoonallinen ote kirjottaa 🙂

 61. Luen blogiasi, koska keskityt muuhin asioihin kuin treenaamisen ulkonäkökeskeisyyteen. Joskus olisi kiva nähdä videomateriaalia jostakin treenitunnistasi!

 62. Luen blogiasi, koska kerrot asioista mielenkiintoisella tavalla ja kirjoitat asioista, jotka kiinnostavat henkilökohtaisesti minua. Lisäksi sinusta välittyy kirjoitustesi perusteella aito ja ystävällinen kuva 🙂

 63. Luen blogiasi koska siitä korostuu aitous. Kaikki ei ole aina upeaa ja ihanaa. Hyviä treenivinkkejä, ja kiva seurata kamppailulaji postauksia. Kiinnostaisi itseänkin. Saan paljon motivaatiota! 🙂

 64. Luen blogiasi, koska se on hieman erilainen verrattuna muihin blogeihin. Vaikka en itse harrasta kamppailulajeja, niistä lukeminen on mielenkiintoista. Muutenkin sinulla on hyvä tyyli kirjoittaa ja tekstiä on mukava lukea. 🙂

 65. Luen sun blogia koska oot hyvällä tavalla erilainen 😀 tai siia ei aina jaksa lukea bikinifitness pimujen blogeja, vaan kaipaa myös karskimpaa kirjoittelua 🙂 ja tämä kaikki vain hyvällä!

 66. Oon lueskellu sun blogia, kun se on kivan erilainen! Mua ei kyllä esim. kamppailulajit kiinnosta pätkän vertaa, mutta blogi vetää puoleensa asenteensa takia!

 67. Tykkään lukea blogiasi koska se eroaa muiden blogeista, koska kirjoitat muustakin kuin kuntosalista, kuten kamppailulajeista. Muutenkin pidän paljon kirjoitus tyylistäsi.
  Olisi kiva lukea ruokailutottumuksistasi. Ja siitä miten päädyit treenaamaan kamppailulajeja. 🙂

 68. Lueskelen jonkinverran blogeja, enimmäkseen treeni painotteisia, mutta kyllä sinne jokunen muoti/lifestyle blogikin sekaan mahtuu. Tykkään hieman ”äijämäisestä” tyylistäsi kirjoittaa ja kuvailla.Niin paljon lukee blogeja joissa jokainen kuva on vimpan päälle mietittynä aina kahvin maitokuorrutuksia myöten (ei siinä mitään, tykkään kyllä niistäkin), joten on myös mukavaa välillä fiilailla näitä ”tämä oli käsitärinän takia tarkin kuva mitä sain” -otoksia.
  Itseäni kiinnostaa aina fiksulta tuntuvien ihmisten mielipide- tai kannanottopostaukset, kuten esimerkiksi tämä vartijat hyökkää syyttömien päälle -kirjoituksesi, varsinkin kun itselläsi on vielä lähempi katsomus asiaan töidesi takia. Näitä siis ehdottomasti saa rustailla lisää, mikäli mieleen tulee elämän pieniäsuuria epäkohtia 😉
  Pakko vielä sanoa pikku propsit siitä, että olet valtavan hyvä esikuva nuorille naisen aluille, jotia lukijakunnassasi varmasti myös löytyy aika suuri kourallinen. Tätä fitneksen ja bikinen blingiä on joka paikassa – on myös hyvä näyttää vähän tätä todellisuutta. 😉

  Kaikkea hyvää sinulle!

 69. Tykkään lukea treeniblogeja, niistä saa vinkkejä treeneihin ja ruokavalioon. Tai ainakin voi kokeilla uudenlaista! Ruokavinkkejä enemmän kiitos!

 70. Pidän blogistasi siksi että olet mielestäni aito persoona, joka jakaa ne ”huonotkin” puolet itsestään. Kaikkihan me tiedämme että todellisuudessa elämä ei voi olla vain ruusuilla tanssimista. Minua kiinostaa lisäksi sinun kamppailu-harrastuksesi, koska itsekkin harrastan potkunyrkkeilyä. 🙂

 71. Eksyin sun blogiin joskus selaillessani Fitfashionin tarjontaa, kävin aluksi aika pitkään vaan satunaisesti tsiikailemassa postauksia ja lopulta sun kirjoitustyyli vaan iski niin lujaa että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin alkaa seuraamaan aktiivisesti 🙂

 72. Virkistävän erilainen blogi! Lisäksi taito osata nauraa itselleen on harvinainen 😉 Harvoja blogeja mitä olen jaksanut seurata pidempään.

 73. Luen sun blogiasi, koska kirjoitat aiheesta kuin aiheesta aidosti ja sun kirjoituksiin on helppo tarttua ja alkaa lukemaan.
  Treenivinkit on aina kivoja! 🙂

 74. Tykkään blogin monipuolisuudesta ja aitoudesta. Treenijuttuja on aina kiva lukea 🙂

 75. Kirjoitat hyvin ja kiinnostavista asioista. Treenijutut eniten kiinnostaa, mutta myös sellaiset ihan arkielämän tapahtumat ja kuulumiset. 🙂

 76. Luen tätä siksi koska täällä on mielenkiintosia kirjotuksia 😀 enemmän haluaisin lukea vielä semmosia jotka liittyy lihasten kasvattamiseen 😀

 77. Blogi toimii mulle inspiraation ja ideoiden lähteenä ja motivaattorina! 😀

 78. Luen blogiasi loistavien treeni vinkkien takia, tunnen hyötyneeni paljon lukemastani. Olet mielestäni hyvä kirjoittaja ja osaat kirjottaa treeneistä ja ravinnosta niin että tällänen taviskin ymmärtää. Tykkään siitä että kuvasi on rehellisiä eikä naama täyty kilosta pakkelia ja ei oo mitää ylilyönti posetuksia niinkun joissain blogeissa tuntuu olevan. Oot myös saavuttanu ihailtavan paljon treenillä ja ruokavaliolla siitä saa motivaatioo myös itselle.

 79. Seuraan paljon treeniblogeja ja tämä kuuluu niihin luetuimmista. Treenijutut kiinnostaa mutta mukana on sopivasti muutakin elämää.

 80. Luen treeniblogeja ja sun blogisi olen löytänyt vasta äskettäin. Mielenkiintoisia postauksia sulla on ollutkin.

 81. Sun blogis on mun lukulistan kärkipäässä, koska:

  – ihana nähdä aitoja, ”normaaleita” reenikuvia; meikit, ripset ja hiukset ei oo se pääjuttu, eikä asennot oo niitä perusheruttelupyllistyksiä stringeissä 😀 eikä muutenkaan semmosta materiaalia mitä itte pidän pelkästään poikaystävälle kuuluvana… oon niin väsyny näihin pissisfitnessbloggareihin jotka laittaa salikuvia käytännössä tisseistään, jotka on push-upeilla puristettu mahollisimman tyrkylle. Ja sit näitä ”täs oon ihan luomuna, no make up” ja sit on kumminki älyttömät ripsienpidennykset, hiustenpidennykset ja niin edelleen… Sun blogis on siis erittäin virkistävä 🙂
  -kirjotat myös muista aiheista kun punttireenistä
  – sun blogista saa vinkkejä omaan reenaamiseen

  -olis vielä kiva lukea sun tyylistä vapaa-ajalla, jonkinlainen vaatepostaus siis 🙂

 82. Luen punttimimmi-blogia, koska juttujen tyyli on mukavan rento ja oman ikäisen treenaavan ihmisen elämästä on kiva lukea. Tykkään siitä, ettei jutuissa keskitytä laihdutusvinkkeihin vaan tärkeässä osassa on oman kehon kuuntelu. Olisi kivaa lukea millaisia treenitavoitteita sinulla on? Haluaisin myös tietää, millaisena näet tulevaisuutesi esimerkiksi 10 vuoden kuluttua? Kiitos, viihdyttävästä ja inspiroivasta blogista 🙂

 83. Olen lukenut blogias jo blogspotista lähtien, luen koska koen että blogisi on aina eronnut massasta. Tykkään kun kerrot treeneistäsi, nyrkkeilystä, annat vinkkejäi ja siitä että jaat myös elämääsi lukijoiden kanssa. Ollaan myös kerran tavattu kun tulin sulle juttelemaan, oot just niin mukava ja aito kuin blogista saa käsityksen. 🙂

 84. Tykkään siitä, että kirjoitat monipuolisesti eri juttuja. Ja on kiva, että joukossa on näitäkin blogeja, joissa fitness ei ole pääasiassa.
  Jatkossa olisi kiva lukea päivä kanssani -tyyppisiä postauksia, sekä ruokavaliojuttuja, kenties ruokapäiväkirjaakin.

 85. Pidän blogistasi sillä olet aito ja monipuolinen 🙂
  Treeni (salille ja kotiin) ja ruokavinkit ovat aina tervetulleita!

 86. Luen blogiasi koska saan täältä valtavasti motivaatiota omaan liikkumiseen ja ruokavalioon. Reseptivinkkejä tykkäisin lukea enemmän, itse kun olen niin huono keksimään mitään ja joskus tuottaa niin kauheeta tuskaa etsiä niitä hyviä ja terveellisiä reseptejä netin syövereistä 😀

 87. Tykkään lukea erityisesti treenijuttuja blogistasti 🙂 Blogi on mielestäni rehellinen, aurinkoinen ja piristävä.

  Ihanaa joulua!

 88. Luen blogiasi koska se on monipuolinen. Kaikkea löytyy tarpeeksi, urheilua, pohdintaa, ruokaa ja arkielämää. Kaiken tavoin kattava blogi! Jatka samaan malliin.

 89. Luen tätä blogia saadakseni inspiraatiota omaan tekemiseen. Olen myös seurannut blogiasi ihan alku-ajoista saakka, joten Fitfashionille siirtyessäsi oli selvää, että jatkan tälläkin puolella blogin lukemista.

  Tykkään siitä, että blogissasi on paljon vaihtelua sisällöllä – et esimerkiksi kirjoita vaan treenipostauksia 🙂

  Tsemppiä! (Och samma på svenska 😉 )

 90. Luen blogiasi Fitfashionin kautta ja erityisesti tykkään avautumis- ja ajatuspostauksista

 91. Tykkään lukea blogiasi tietenkin ensisijaisesti treeni-juttujen takia. Olen viime aikoina tykännyt myös kun olet tehnyt kivoja postauksia matkoistasi ja odotakin vielä viimeiseltä matkalta lisäkuvia ja sanallista kertomusta! 🙂

 92. Jee kerranki kiva arvonta! Seuraan sun blogia, koska se tuo mulle motivaatioo ja treenivinkkejäki on löytyny. 🙂

 93. Luen blogiasi koska tykkään lukea erilaisia treenijuttuja. Ruokajuttuja voisi ehkä olla enemmänkin 🙂

 94. Luen blogiasi, koska aiheet mistä kirjoitat ovat mukaansa tempaavia ja mielenkiintoisia. Erityisen paljon pidän siitä, että tuot tuulahduksen kamppailulajeista blogiisi. Kirjoitat mukavasti ja blogistasi saa lisämotivaatiota. Enemmänkin voisi olla juttuja kamppailulajeista ja treeneistä joita siellä teet..

 95. Luen blogiasi, koska ensinnäkään treenijuttuja ei voi koskaan lukea liikaa! Tykkään myös blogissasi siintä, että kuvat ja teksti ovat niin aidon oloisia ja realistisia. Oikeasta elämästä. 🙂

 96. Luen sun blogia koska oot mielenkiintoinen persoona ja sun blogi erottuu selkeesti muista 🙂

 97. Luen Punttimimmiä, koska treenivinkit ja terveellinen ruokavalio kiinnostavat. Tykkään elämänasenteestasi ja tavastasi kirjoittaa. Terveelliset herkkureseptit ovat aina tervetulleita, niitä ei voi koskaan olla liikaa 😉

 98. Tykkään lukea blogista treenivinkkejä ja juttuja ihan tavallisista arkipäivän kömmähdyksistä 🙂 Lisää voisi olla esim ruokavinkkejä ja videopostaus voisi olla kiva joskus!

 99. Blogisi on innostava ja motivoiva! Positiivinen elämänasenteesi tuo piristystä päivään! 🙂

 100. Tykkään siitä että kirjoitat monipuolisista aiheista ja erityisesti seuraan treenikuulumisia. Pidän myös siitä ettei blogisi ole virtaviivaista ja tasapaksua fitness-hehkutusta, mihin törmää nykyään melko usein.

 101. Luen blogiasi sillä se on mukavan aito kaikkien näiden fitnesskisaajien blogien rinnalla!:D tykkään lukea salijuttujasi ja niistä olisi kiva lukea lisää!

 102. Luen blogia, koska se on monipuolinen ja oli aihe mikä tahansa kirjoitat siitä aidosti oman mielipiteesi.

 103. Tykkään sun blogista, koska se on hyvin erilainen kaikkiin fitness-blogeihin verrattuna. Mukavaa vaihtelua siis! Tykkään aina innolla lukea ruoka- ja treenipostauksia. 🙂

 104. Mielenkiintoisia juttuja, ihailen treeni-intosi. Päivä kanssasi juttu ja ruokapäiväkirjaote olisi mielenkiintoinen.

 105. Vähän erilainen blogi, eli ei pelkkiä peppuselfieitä ja superfood-kuvia 😀

 106. Blogisi on hyvällä tavalla erilainen fitnessblogi. Treenijuttuja on kiva lukea ja niistä saa motivaatiota.

 107. Luen blogia koska jutut viihdyttävät mukavasti esim . bussilatkoja ja olen itsekin kiinnostunut fitness -elämäntavoista 🙂

 108. Luen blogiasi, koska olet ainoa löytämäni naispuolinen kamppailulajien harrastaja, joka pitää mielenkiintoista ja viihdyttävää blogia. Tyylisi on aito eikä millään tavalla tyrkky. Jatka samaan malliin! 🙂

 109. Tykkään monipuolisesta sisällöstä, tuntuu että tekstejä on erilaisista aiheista.

 110. No pitäähän munkin nyt osallistua. Eli oon jo pidempään sun blogia lukenut, ja oikeastaan tänne eksyn aina vaan uudestaan, koska tuntuu, että sulla on aika samankaltainen ajatusmailma monelta osin kuin mulla. Itsellänikin on kamppailu-urheilu taustaa ja muakin kiinnostaa voimailutyyppinen treenaaminen, vaikka bodareita kai tässä ollaan 😀 Sun jutut on sopivan äijämäisiä, siis hyvällä tavalla(!!!) eikä mitään glitteriä, blingiä tai aina samaa ”näin saat pyöreä pyllyn” tai ”jos haluat laihtua, tee näin” 😀 Oot ihanan rehellinen ja aito! Jatka samaa rataa 😉

 111. Hei!

  Löysin tieni blogiisi aika vasta, mutta koukutuin aika nopeasti ja luenkin ajan salliessa aina vain taaksepäin. Blogisi on mukavaa luettavaa monipuolisuutensa ja positiivisen asenteesi takia. On mukavaa lukea muustakin kuin vain treenistä tai ruuasta tai jostain muusta. 🙂

 112. Löysin blogisi fitfashionin kautta ja aloin kiinnostua . Aloitin urheilemisen noin vuosi sitten ja nyt on melkein 20 kiloa lähtenyt. Koen blogisi hyvin kannustavana ja auttavana. Saan paljon uutta tietoa urheiluun ja syömiseen. Matkaa on menty hurjasti mutta paljon edessä! kiitos hyvästä blogista!

 113. Luen blogiasi koska täältä löytyy vähän vähemmän fitnestä, jota löytyy muista blogeista liikaa. Ja kamppaileivat mimmit on tietysti parasta !

 114. Oih mikä palkinto!! Luen blogiasi, koska pidän siitä kokonaisuudessaan, kirjoitustyyli, jutut, kuvat ja kaikki osuu yksiin omien mieltymysten kanssa 🙂 Hyviä treeniliikevinkkejä otetaan ilolla vastaan, kuten myös reseptejä ^_^

 115. Luen blogiasi, koska se on valtavirrasta poikkeava, hyväntuulinen ja motivoiva 🙂 Kehityskuvat ja reseptit kiinnostaa.

 116. On mukava seurata kamppailulajeja harrastaneena sinun kuulumisia. Treeni ja ihan tavallisia arkisia asioita on kiva seurailla, eli jatka vain samaan malliin!

 117. Luen, koska minusta on mielenkiintoista lukea noin nuoren ihmisen (HYVIÄ ja asiallisia) ajatuksia urheilusta ja päänsä kasassa pitämisessä ja itsensä rakastamisessa nykymaailmassa, jossa syömishäiriöt ja kaikki muu kauhea on vain kasvussa! :-/

 118. Luen blogiasi, koska tykkään lukea treeniblogeja. Sulla on kunnon asenne ja tekemisen meininki! Olen niin kyllästynyt noihin fitneskisavalmistelublogeihin ja siksi tätä blogia on mukava seurata. Sulla on asennetta! 🙂

 119. Tykkään lukea blogiasi, koska tää on erilainen ja aito ja sulta löytyy asennetta, sekä oot noin nuori (samaa ikäluokkaa kuin itsekin siis :D) niin on helppo samaistua 🙂

 120. On ihanaa lukea ”tavallisesta” ihmisestä joka harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja juuri se että pystyt välillä myös herkkuttelemaan. Lisää terveellisä reseptejä olisi mukavaa!

 121. Luen sun blogia, koska kirjoitat mukavan rentoon tyyliin ja paljon treenijuttuja. Lisää voisi olla treeni vinkkejä tai esim. sun esimerkki päiviä salilla! 🙂

 122. Luen blogiasi koska olet aito ja blogisi on hyvin laaja:) motivoiva blogi 😉

 123. Ajatusmaailmasi on mielenkiintoinen ja samalla mukava saada myös vinkkejä omiin treeneihin 🙂

 124. Luen blogiasi, koska..
  – urheilu ja salilla käyminen ovat lähellä sydäntä
  – postauksesi ovat kiinnostavia ja omalaatuisia, ja antavat tietoa
  – vaikutat aidolta ja mukavalta ihmiseltä

  Tykkään lukea kaikenlaisia postauksia, vähiten ehkä kiinnostavat sambo-treenit, tms. kun en itse harrasta 🙂 Niitäkin kyllä ihan mukava lukea.

 125. Luen blogia elämänmakuisten kirjoitusten ja monipuolisen lajiyhdistelmän vuoksi. Kiva lukea välillä muustakin kuin pelkistä belfieistä ja timanttibiksuista kyykkyjen ohella!

 126. Luen blogiasi, sillä inspiroit elämäntavallasi minua. Tykkään lukea treenipostauksien lisäksi tavallisesta elämästä ja pinnalla olevista asioista . Pidän kirjoitustyylistäsi ja osaat pitää yllä lukijan mielenkiintoa 🙂

 127. Tykkään lukea blogin treenijuttuja ja tykkään myös monipuolisista teksteistä. Ruokajuttuja nyt aina voisi olla lisää

 128. Blogissasi on parhaimmat treenivinkit. Ja muutenkin virkistävää lukea blogia, missä ei hössötetä bikinifitneksestä 😉
  Enemmän toivoisin ruokavinkkejä, uusia reseptejä on aina hauska koittaa. Ja siis en tarkoita mitään gourmee-annoksia vaan minusta on hauska lukea ihan niitä arjen reseptejä. 🙂

 129. Oih mikä arvonta! Täältä on mielenkiintoista lueskella treeni- ja ruokajuttuja. Reseptit ovat aina tervetulleita!:)

 130. Luen blogia, koska olet aivan kuin minä itse! Harrastan myös kamppailulajeja ja salilla voimailua, ajatuksesi voisi tulla kuin omalta näppikseltäni 🙂 Keep up the good work!

 131. Luen blogiasi, koska tuntuu, että olet aika vahva. Siis sellainen nainen, joka kantaa itse oman rynnäkkökiväärinsä (tai ainakin oman ja parin kaverinsakin treenikamat valittamatta). Olen tykännyt ihan kaikenlaisista kirjoituksistasi, treeneistä voisit kertoa vielä enemmän.

 132. Luen kaikkia fitfashionin blogeja, mutta tämä erottuu jollain tavalla joukosta, sillä et kulje tietyn fitness massan mukana ja on mielenkiintoista lukea juttuja lajistasi!

 133. Paluuviite: black reebok womens
 134. Paluuviite: rosado supra pilot ns
 135. Paluuviite: timberland x supreme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.