Feikki Freddyt vs. aidot Freddy Wr.Up peppuhousut. Hyvät vai huonot?

Posted on Posted in Mielipiteet, Muoti, Punttimimmi, Yleinen

Mulla on ollut tämä postaus luonnoksissa jo monta kuukautta. Olen pohtinut että viitsinkö nyt kirjoittaa tätä kun joku kuitenkin pahoittaa mielensä, niin onko se sen arvoista? No on, koska ärsyttää nähdä näitä yhteistyöpostauksia ja hehkutuksia, siitä miten mahtavat Freddyhousut ovat. Enkä nyt ole katkera siitä ettei minulla itselläni ole yhteistyökuvioita Freddyn kanssa, ostin toukokuussa housut ihan itse omilla rahoillani. Nyt on aika jakaa oma tarinani siitä miten mahtavat nämä housut loppupeleissä olivat.

Siirrytäänpä ajassa siis taaksepäin viime toukokuuhun. Freddyt olivat kovaa huutoa ja olin kuullut niistä sekä hyvää että huonoa palautetta, mutta kuulema laatua oltaisiin nyt parannettu. Kyselinkin kokemuksia täällä maaliskuussa. Ilmeisesti muitakin kiinnosti sillä sitä postausta luetaan edelleen 😀

Anyway, päätin ottaa riskin ja ostaa housut. En siksi että olisivat maagisesti parantaneet takapuoltani, ”sama takapuoli se on kuin muissakin housuissa”, mutta housut olivat todella kivan tuntuiset jalassa. Tykkäsin myös siitä silikoninauhasta joka pitää housut ylhäällä, ei ole ärsyttävämpää kuin jatkuvasti kiskoa housuja ylös! Ajattelin että näin mukavista housuista voin sen 79,90€ maksaakin, ostan tosi harvoin arkivaatteita niin näitä pidän sitten pitkään.

freddyEnsimmäistä kertaa ikinä harmittaa etten pahemmin kuvaile takapuoltani, näistä housuista kun ei paljon kuvia ole.. 😀 

Ostin housut ja ekaa kertaa kun pidin ne jalassa sain kommentin ”kivat stringit”, kun avasin oven. Ilmeisesti housuista näkyi läpi, olipa mukava yllätys. Kangas oli ohutta, mutta kerta mun parikymppiä maksaneiden, monta vuotta käytössä olleiden Gina Tricot leggingsien läpi ei vieläkään näy, niin en olisi uskonut että näidenkään. Vielä kun tarkoitus on korostaa peppua, ei piilottaa sitä. Heh, niin tai no ehkä sitten kirjaimellisesti! 😀

freddy_reika

Eikai siinä mitään, mutta housuja kun olin muutaman kerran pitänyt jalassa huomasin kankaan menneen rikki. Tosi kiva juttu… En ollut housuja vielä ehtinyt edes pesemään niin palautin ne kauppaan ja sain uudet tilalle. Ehkä ne olivat vain jotain sekundaa ja nämä sitten olisivat paremmat. Sama juttuhan sitten toistui. Housut menivät parin käyttökerran jälkeen rikki haaroista ja palautin ne. Sitten minun kokoni oli loppu monta kuukautta ja marraskuussa sain lahjakortin niiden arvosta.

webIMG_7322

Tilasin sitten ns. feikkifreddyt eli Fitness style fashion jeansit, kun olin kuullut niiden olevan paksumpaa ja kestävämpää materiaalia. Hintaa niillä on 50 euroa joten tilasin heti kahdet kun toivoin niiden olevan hyvät ja siten säästyin postikuluista. Vedin mustat jalkaan ensimmäistä kertaa ja lähdin hierontaan. Siellä kun housuja olin ottamassa jalasta huomasin että haaroissa oli reikä.

freddy3

Palautin ne ja sama juttu kävi uusien kanssa. Farkkuhousut puolestaan olivat heti käyttöön ottaessa haalistuneet todella rumasti, en reagoinut siihen heti kun kotona en katsonut niin tarkkaan, mutta päivänvalossa sen huomasi selkeästi. Ei olisi uskonut että upouudet housut jalassa.

freddy1 freddy7 freddy2 freddy6

Eli puolen vuoden rumba, viidet housut ja juoksemista edestakaisin postiin ja kauppaan palauttamaan. Mitä siitä sain? Viidet kertakäyttöhousut ja yhden todella nolon tilanteen, kun olin Tampereella ja housujen haaroihin oli tullut neljän sentin reikä.

freddy4

Mä sain rahat takaisin, mutta en tiedä mitä olisi käynyt jos olisin esimerkiksi ehtinyt pesemään housuja? Olisiko sen arvoista? Millaisia kokemuksia teillä on näistä?

Katso myös: Freddyt – in vai out?

31 thoughts on “Feikki Freddyt vs. aidot Freddy Wr.Up peppuhousut. Hyvät vai huonot?

 1. Mulla repes (ts ratkesi saumoista) myös nuo fashion jeansit haaroista ollessani kaupassa, ei sentään ekalla käyttökerralla mutta kuitenkin… muuten oli kyllä ihan älyttömän mukavat jalassa, harmi kun laatu on noin huonoa :/

 2. Heh, musta oli jotenkin tosi ironista että mun hyvällä kaverilla on Freddyt ja toinen samankokoinen kaverimme halusi testata housuja ja heti se kamu joka ne housut omisti huudahti että laita varovasti jalkaan ettei mee rikki. Siis mitäää? 70 € housut joita tarvii varoa kokoajan ettei mene rikki. En ikinä osta noita housuja tolla hintaa…
  Tässä sulla siis loistava esimerkki etä halvalla tehdään ja kalliilla myydään. Harmi juttu sulle 🙁

  1. Niitä ei saa tilattua enää mistään, varma tieto. Joku oikeusjuttu tullut Freddyn suunnalta.

 3. Kannattaa kokeilla gazozin samankaltaisia farkkuja! Hullun halvat, hyvät päällä ja pitäs olla ihan kestävätkin!

 4. Oon haaveillut noita Freddyjä mutta suolainen hinta ja joidenkin huonot kokemukset on saaneet mut toistaiseksi jättämään ne tilaamatta.. Ja tämän sun postauksen luettuani oon kyllä tyytyväinen että en oo niitä hankkinut. Kuten joku jo kommentoikin niin kyllä yli 70 € maksavien housujen pitäisi kestää niin ettei tartte pukiessa varoa.. Itse tosin voisin tuon hinnan maksaa jos tietäisin että saan rahoille oikeasti vastinetta, mutta tässä tapauksessa se ei varmastikaan kannata. Kiitti kun jaot kokemuksesi, moni, minä mukaan lukien, välttyy pahalta mieleltä tämän ansiosta.

 5. Ihan täysin samoja kokemuksia mullakin freddyistä, kaiken lisäksi mun asiakaspalautteeseen ei ikinä vastattu…en osta enää ikinä 🙁

 6. Itse omistan kahdet Freddyt, mustat sekä beiget. Olin yksi ”ennakkotilaajista” ja housuja sai odotella useamman kuukauden, ennen kuin toiset näistä minulle lähetettiin kovan kysymisen ja hiillostuksen jälkeen (otin yhteyttä puhelimitse, facebookissa ja sähköpostilla). Toisia ei sitten taas kuulunut useaan kuukauteen ja laitoin aika vihaisen palautteen – asiallisen kylläkin – niin sain toisetkin housut lopulta itselleni sekä alennuksen seuraavaa tilausta varten (jostain kumman syystä ei ole tullut vielä käytettyä kun aikaisempi oli niin hankala ja hidas prosessi). En ole käyttänyt housuja ns jokapäiväisessä käytössä, mutta ehjinä ovat kyllä minulla käytössä kestänyt sekä konepesun myös. Ikäväkseni vaaleissa housuissa totesin saman ongelman, täytyy aika tarkkaan katsoa mitä sinne alle laittaa ellei halua tuota ”kivat stringit” efektiä ympärilläolevilta.
  Oletko kokeillut Freddyn urheilumallistoa? Niiden perään kyllä ehdottomasti liputan. Materiaali on miellyttävän tuntuista ja näyttävät mielestäni huomattavasti ”kalliimmilta” kuin nuo ”arki” Freddyt. Laatu on myös ollut oikein hyvä, trikoot sekä toppi ollut todella kovassa käytössä ja monen monessa pesussa eikä mitään kulumia tai haalistumia missään (näissä myös se silikoninauha housuissa!!). Lisäksi ovat hinnaaltaankin miellyttävämpiä lompakolle, toppi ja trikoot taisi olla kuudenkympin paikkeilla yhteensä. Jos kyseistä merkkiä tukee, suosittelen ehdottomasti käyttämään roposet sporttimallistoon niin rahalle saa varmasti vastinetta! 🙂

 7. Mulla on puolisen vuotta sitten ostetut freddyt ja ne on aivan nyppyyntyneet ja kangas ohentunut haaroista niin että kohta varmasti ratkeaa. Plaah :((

 8. Hyvä postaus, jospa herättelisi pyllyfarkkuista haaveilioita!
  ”Pyllyfarkkujen” villitys on kovassa huudossa. Laatu hinta-suhde on Freddy- merkillä on minun kokemusteri perusteella hyvin ristiriitainen. Kahdet farkut kokeneena olen hyvin pettynyt. Kuitenkin ekat rikki menneet farkut sain palautettua KIITOS hyvän asiakaspalvelun. Mielipiteeni on että Freddyjen ostaminen on pelkkää rahantuhlausta.

 9. Mulle freddyn asiakaspalvelusta neuvottiin ostamaan yhtä numeroa isommat housut et kestää paremmin. M – koko meni ihan hyvin jalkaan ja oli mukavat, mut vaihdoin kehoituksesta siihen L -kokoon. Itse oon ollu tyytyväinen housuihin, tosin nyt ei saa tilattua mustia, aina loppu 🙁

 10. Moikka! Pakko kommentoida, vaikka aika vanha postaus tämä jo. Itselläni on kahdet Freddyt, kovassa käytössä molemmat olleet. Kummatkin ovat kestäneet tähän asti tosi hyvin, ei oo ratkenneet tai napit irronneet. Oon joutunut pesemään molemmat kerran ja ainakin vielä ehjänä ovat pysyneet, pyöräilen tosi paljon joten toi kestävyys kyllä yllätti kun monella menneet piloille nopsaa! Ehkä mulla käynyt hyvä tuuri 😀

 11. Ainakin body actionissa myyjät just sano, että porukka ostaa ihan liian pieniä kokoja ja yrittää ahtaa niitä jalkaansa juurikin tuolla samalla seurauksella, että ne on parin kerran jälkeen hajalla..

 12. Ostin tänään freddyt ja myyjä sanoi että liian tiukkoja (pientä kokoa!) ei kannata ostaa koska saumat ei kestä. Tottahan se kyllä on, teki mieli ottaa pienemmät kun mietin että kestääköhän jalassa kun venyy näin paljon.. Kuuntelin kuitenkin myyjää ja hyvä niin kun ihan selvä syyhän se on miksi ”joidenkin housut on sekundaa”.
  Rohkeasti vaan ne M-koon freddyt jalkaan, elastaani on sitä varten että ne housut joustaa eikä sitä varten että elastaanin joustavuus venytetään äärimmilleen mitä se ei kestä kulutuksessa.

 13. Porukka tuntuu kyllä käyttävän liian pieniä kokoja kun ratkeilee niin nopsaan. Esim. S koossa on 36 ja 38 variaatio ja pienempi on selvästi liian pieni kun olen näitä verrannut. Oikean koon kun ottaa niin on kestänyt kyllä.

 14. Vanha ketju, mutta laitetaan silti, jos joku tänne eksyy…

  Eilen (5.7.2018) oli Helsingin Hakaniemessä Hesyn kirppiksellä (Hämeentie 2 B) paljon eri kokoisia, mallisia ja värisiä Freddyjä. Hinta 5 €!!! Suurimmassa osassa laput kiinni. Eli ovat ilmeisesti tulleet lahjoituksena suomalaiselta jälleenmyyjältä. Tämä ei ole niin suuri riski, vaikka olisivatkin huonolaatuisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.