17. Uudenvuodenlupauksena päästä kuntoon pikkujoulukauden jälkeen?

Posted on Posted in Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Reseptit, Ruokavalio, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Uusivuosi lähtestyy kovaa vauhtia ja sitä myöten uudenvuodenlupaukset. Moni on tällä hetkellä siinä tilanteessa että joulukuu on ollut kunnon mässäilykuu kaikkine pikkujouluineen ja vielä on se iso joulu edessä. Eli uusi vuosi on loistava aika pistää itsensä kertakaikkisesti kuntoon ja uudenvuodenlupauksena varmaan suosituin lienee terveellisemmät elämäntavat.

meme1

Jotta uudenvuodenlupauksen pitäminen olisi helpompaa etkä joudu kuvan tilanteeseen, Fitclass.fi arpoo yhdelle teistä Pronssi Personal Trainer -paketin. Paketti kestää 6 viikkoa ja on arvoltaan 116€. Paketin sisältö on seuraava:

– henkilökohtainen haastattelu
– 1 ohjattu kuntosaliharjoittelu
– henkilökohtainen ravinto-ohjelma
– henkilökohtainen harjoitusohjelma
– kehityksen seuranta
– treenipäiväkirja

fitclass

Tämä paketti sopii KAIKILLE jotka haluavat valmentajan henkilökohtaisen seurannan, aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan. Valmentajia on usealla eri paikkakunnalla joten valmennusmahdollisuus ei rajoitu pelkästään pääkaupunkiseudulle. Fitclassin toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Osallistuaksesi arvontaan, kerro tämän postauksen alle vapaasti tavoitteestasi treenin suhteen, miksi haluaisit voittaa tämän paketin?

Osallistumisaika päättyy 21.12 kello 20:00. Arvonnasta vastaa ja sen suorittaa Fitclass OY. He ovat voittajaan yhteydessä sähköpostitse. Muista siis täyttää sähköpostiosoitteesi jotta sinuun saadaan yhteyttä mikäli arpaonni suosii! :)

PS. Vielä ehdit osallistua tähän! 😉

47 thoughts on “17. Uudenvuodenlupauksena päästä kuntoon pikkujoulukauden jälkeen?

 1. Hei osallistun! Tavoitteeni on kroppa, johon voisin viimein olla tyytyväinen! Nyt kehitys on jämähtänyt paikoilleen.. Ammattiapua siis tarvittaisiin!!

 2. No tuota… Oon lihonut joku 10kg tänä vuonna(tosin toivon että osa on lihasta :D). Osa on tietenkin läskiä ja nyt ei kyllä peilikuva kauheesti miellytä. Ja olishan se kiva muutenkin saada salitekniikoita kuntoon ja muutenkin vähän treenijakoa saada kuntoon.

 3. Haluaisin voittaa tämän paketin, koska koen olevani vielä ihan keltanokka kuntosalin puolella, joten uusi ohjelma olisi erittäin jees 🙂 Lihastenkasvattelu olisi mulla mielessä, lähes vuoden jumppailun ja cardiopainotteisen liikunnan jälkeen!

 4. Hei, olisi upeaa voittaa tämä paketti koska aloitin salitreenit vuosi sitten ja olen haaveillut omasta PT:stä siitä asti! Tavoitteenani on saada kroppaani paljon lisää lihasta polttaa vähän rasvaa ja uskon että oikean personal trainerin ruoka-ja treeniohjeilla voin päästä tavoitteeseeni. Olen motivoitunut noudattamaan ohjeita ja tottunut tavoitteelliseen treenaamiseen aikaisemman kilpaurheilutaustani vuoksi. Olisi mahtavaa aloittaa uusi vuosi tällä paketilla ja saada itseni huippukuntoon! 🙂

 5. Tää palkinto olis kun tehty mulle. Kiloja on tullut varkain lisää, vaatteet kiristyvät ja ahdistaa.
  Olo on tukala, mutta siitä huolimatta oman selkärangan löytäminen tuntuu ylivoimaiselta.
  Tarvitsen apua. Opiskelijan budjetti kiittäisi.

 6. Osallistun! Haluaisin saada ammattitaitoiset ohjeet ruokailuun ja treeniin. Kultainen keskitie pitäisi löytää

 7. Oijoi, ehdottomasti mukana! Paniikkihäiriön kanssa olen yrittänyt käydä itsekseni salilla ja jotain tulosta onkin tullut alkuun, mutta ongelmanani on se, että en uskalla yksin kokeilla kaikkia liikkeitä/laitteita kun pelottaa jos teenkin jotain väärin ja kanssasaleilijat saavat hyvät naurut. PT on ollut haaveissa, mutta opiskelijabudjetti ei toistaiseksi veny siihen.

 8. Tavoitteenani on dieetata, syksyn olen rakentanut lihasmassaa pluskaloreilla, joten kuntoa pitää siistiä hiljalleen kohti kesää.

 9. Miksi mä tarttisin tuon paketin tai ylipäätään ohjeistusta? Noh päätin noin pari vuotta sitten muuttaa elämäntapani rajun elämänmuutoksen takia.. Puoli vuotta sujuo hyvin ja siitä sitten pikkuhiljaa aloin lipsumaan. Täysin en ole huonoimpiin tapoihini vajonnut, mutta erittäin lähellä olen käynyt. Tämän vuoden alussa varasin lomamatkan syyskuulle ja päätin, että nyt meikä laittaa ittensä kuntoon! Noh eihän se onnistunut. Nyt on helmikuulle reissu tiedossa ja saman päätöksen tein pari kk sitten ja tänään vedin puolikkaan mutakakun?? Että joo, motovaattoria kaivataan ja apua siihen miksi en pohjimmiltani halua itselleni hyvää ja terveellistä elämää.

 10. Olen myös kamppailulajin harrastaja ja kaipaan vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen lajin lisäksi. Omalta saliltamme en tunne saavani tarpeeksi ohjeistusta ruokavalioon ja omatoimiseen treenaamiseen ja toivoisin voivani päästä yhtä painoluokkaa alemmas kilpailemaan ensi vuonna. Haluaisin tehdä homman kerran ja kunnolla niin että kunto pysyy hyvänä ja suorituskyky vain paranee 🙂

 11. Olen myös kamppailulajin harrastaja ja kaipaan vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen lajin lisäksi. 🙂 Omalta saliltamme en tunne saavani tarpeeksi ohjeistusta ruokavalioon ja omatoimiseen treenaamiseen ja toivoisin voivani päästä yhtä painoluokkaa alemmas kilpailemaan ensi vuonna. Haluaisin tehdä homman kerran ja kunnolla niin että kunto pysyy hyvänä ja suorituskyky vain paranee.

 12. Oon treenaillut epäsäännöllisen säännöllisesti jo vuoden ajan ja nyt tämä palkinto tulisi hyvään saumaan säännöllisyyden ja kokonaisvaltaisuuden lisäämiseksi. Tavoite: Leuanveto! 🙂

 13. Oon käynyt kuntosalilla vuoden verran. Silti tulokset on jääny ihan minimiin ja se turhauttaa, koska mulla on tavoitteena kasvattaa lihasta. Joku on siis mun treenissä tai ruokavaliossa pahasti pielessä, mutta en ite tiiä mikä, eli ammattilaisen apu tulis todellakin tarpeeseen. Oon innostunut kuntosalilla käymisestä ja tuntuu ihanalta kun on vihdoin ja viimein löytäny itselleen sopivan lajin <3

 14. Oon pitkästä aikaa päässyt sellaiseen ns hyvään putkeen, jossa olen syönyt fiksusti koko ajan (2kk) ilman mitään mässypäiviä tms. Käyn salilla, mutta ois kiva saada asiantunteva ohjelma siihen ja muutenkin opastusta :).

 15. Tavoitteni on kokonaisvaltaisesti lisätä lihasmassaa ja päästä parempaan kuntoon! Valmentajan eväillä.

 16. Ammattilaisen osaaminen ja vinkit ovat aina tarpeen! Tästä kyseisestä pt palvelusta en ole ennen kuullut, mutta vaikuttaa hyvältä!

 17. Tavoitteena on saada rasva sulamaan, että alle hankitut lihakset pääsisivät esiin! Ja ruokavalion puolelta saada tunnesyöminen kuriin.

 18. Osaavan ammattilaisen apu tulis tarpeeseen. Oon itse yrittänyt tiputella kilojani pois, mutta tuo viimeinen 10 kiloa on vaan niin hiton tiukassa!

 19. Tarvisin tietoa lisää asioista ja että saisi varsinkin ruokavalion kuntoon ja säännölliseksi. Olisi huippua voittaa!

 20. Lupasin, että olen maaliskuussa elämäni kunnossa ja nyt näyttää, että yksin on vaikea tätä tavoitetta saavuttaa. Varsinkin ruokapuoli on ihan retuperällä, joten olisi hyvä saada siihen jonkinlaista ohjausta.

 21. Osallistun. Kilpparin vajaatoiminnan vuoksi on kertynyt komea kasa kiloja, jotka olisi saatava pois. Ammattilaisen apu tulisi tosiaan tarpeen, itse on ihan pihalla että miten tästä nyt lähtisi edes liikkeelle. Tavoitteena olisi laihtua ja saada vähän lihasta, löytää se tasapainoinen ja terveellinen elämäntapa ja saada liikunta pysyväksi osaksi elämää.

 22. Olen käynyt n. 3 vuotta treenaamassa, alussa tietysti aivan väärällä tavalla. Tällä hetkellä keho ei ole vieläkään täysin palautunut tuosta aliravitsemis-himotreeni-kaudesta, esim. hormonitoiminta vieläkin kuollutta.
  Haluaisin laittaa ruokavalion täysin kuntoon ja saada terveyteni takaisin, jatkamalla tavoitteellista salitreeniä:)

 23. Tarvitsen, koska kehitys junnaa, junnaa, junnaa… Mitään ei oo tapahtunut hetkeen kropalle,joten tää olisi hyvä boosti 🙂

 24. Osallistun! Luen blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, tämä on eka kommenttini sulle 🙂 Olen normaalipainoinen, mutta kehon koostumus on retuperällä 🙁 sitä kun osaisi pikku hiljaa lähteä parantamaan ammattilaisten neuvojen avulla 🙂 ruokavalio siis ehdottomasti joutaa syyniin, vaikka en päivittäinen herkuttelija olekaan. Kiitos mahdollisuudesta!

 25. Jotenkin ironista, että satuin avaamaan blogisi juuri hetki sen jälkeen, kun olen tuskastellut vartin peilin edessä turvonnutta olomuotoani… No, kaikella on tarkoituksensa, vai kuinka?

  Miksikö haluaisin voittaa PT-paketin? Haluan vihdoin, kahden vuoden omatoimisen kokeilun, säätämisen, ahdistumisen ja järjettömän stressaamisen jälkeen saada selkeät ja tavoitteelliset ohjeet ammattilaisen toimesta. Viime kuukausi on myös henkisesti ollut todella raskas erinäisten tekijöiden ja muutosten vuoksi, mikä on vaikuttanut ennen-aina-niin-kunnollisiin-ja-säännöllisiin ruokailutottumuksiin. Tämä on luonnollisesti vaikuttanut myös kroppaan, eikä nykyinen turvonnut ja ”muutaman” ylimääräisen kilon omaava kroppa tunnu lainkaan hyvältä, saati omalta.

  Haluaisin yhdessä ammattilaisen kanssa saada aikaan juuri minulle toimivat ruoka- ja treeniohjelmat, joiden avulla voisin saada hyvän olon ja itseluottamuksen takaisin. Haluaisin vain voida hyvin, niin henkisesti kuin fyysisesti, ja tällä hetkellä tuntuu, etten pysty siihen ilman ulkopuolista jeesiä. Joten, vaikka palkinto ei osuisikaan kohdalle, kiitos tästä prikulleen oikeaan aikaan tulleesta postauksesta – ehkä saan vihdoin jemmattua sen verran rahaa syrjään, että voisin myöhäisenä joululahjana panostaa itseeni ja hommata PT:n.

 26. olen 18vuotias tyttö ja kohta pari vuottta heilunut itsekseen salilla. jotain on tarttunut mukaan ja kroppa muuttunut mutta syömisen kanssa on tullut ongelmia. tarvisin ammattilaisen laatiman ruokavalion ja apua siihen miten saisin tunnesyömisen ja idioottimaisen ahmimisen loppumaan täysin, koska itse en sitä saa loppumaan vaikka joka maanantai päätän.

  tää paketti ois paras joululahja ikinä ja olisin tosi onnellinen jos voittasin. mä tarviin tätä.

 27. En ole koskaan käynyt salilla muuta kuin jumpissa. Olisi mukava ensi vuonna uskaltautua itse kuntosalin puolelle ja itselle räätälöity treeniohjelma auttaisi siinä paljon.

 28. Huh huh, tää tulis juur oikeeseen osotteeseen. Viime vuoden puolella onnistuin yksinäni pudottamaan painoa 25kg. vielä olis 15kg tavotteeseen, lenkkeily alkaa maistua vähän puulta. Haluaisin opetella salilla käymään. mutta olisin juur niin kuin tuossa kuvassa, koska en oo ikinä käynyt kuntosalilla. ajatella, mimmi on 27v. eikä koskaan käynyt salilla. eiköhän olis aikakin…

 29. Viimeisen vuoden ajan olen ollut kaksi kertaa dieetillä, yhteensä siis noin puoli vuotta. Nyt olisi tarkoitus päättää dieetti ja lähteä pikkuhiljaa nostamaan kaloreita ja tekemään uusia saliohjelmia ja ammattilaisen apu tulisi kyllä tarpeeseen kun kroppa tuntuu olevan ihan sekaisin kaiken dieettaamisen jäljiltä. Lisäksi tuntuu, että en omin voimin tule saavuttamaan sitä unelmakroppaa, vaikka kuinka yritän!

 30. Oi, tästä sais niin paljon uutta motivaatiota omaan tekemiseen! Oon treenaillut samalla itsesuunnitellulla saliohjelmalla jo ihan liian pitkään, tiedän että pitäis olla vaihtelua, mutta jotenkin oon jämähtänyt jonnekin mukavuusalueelle.

 31. Tavoitteenani on rakentaa urheilullinen ja kestävä kroppa.
  Olisi mahtavaa voittaa tämä paketti, sillä minusta tuntuu että
  tarvitsen motivaatioboostia ja selkeät ohjeet että pääsen
  tavoitteeseeni niin pian kuin mahdollista. Lisäksi, opiskelijalle
  tämä olisi unelmajoululahja!

  Ihanaa joulun odotusta!

 32. Antaisin tämän lahjan veljeni avovaimolle, joka on 6kk sitten synnyttänyt lapsen. Hän kärsii pahoista selkäkivuista, koska lihakset ovat kadonneet. Pikkujumppaa aina kun vauva nukkuu. Olisi kiva antaa vähän vinkkejä ja motivaatiota tähän projektiin hänelle!

 33. Mä junnaan samaa treeniä omalla mukavuusalueella. Haluaisin nousta uudelle levelille treenissä ja oppia syömään kuin urheilija.

 34. no huhhu, kelpais! Ja kelpais koska haluisin näyttää hyvältä. Alasti.
  Eiku oikeesti ois mieletöntä saada neuvoja treeniin ja saada lihaksia. Ja tosiaan näyttää hyvältä.

 35. Miksi haluaisin paketin? Olen käynyt salilla muutaman vuoden, mutta kunnolla innostus nimenomaan salitreeniin syttyi viime keväänä kun vaihdoin salia. Muutama vuosi sitten laihdutin n. 20kg ja sairastuin syömishäiriöön. Nykyään olen kuitenkin, onneksi, terve ja nautin todella tästä harrastuksesta ja haluan kehittyä. Olen haaveillut jonkin aikaa personal trainerin hankkimisesta (raha ja aika olleet 19-vuotiaalle este), sillä haluaisin kehittyä kohti tavoitteitani ja koen että ammattiapu tulisi tarpeeseen! Tällä hetkellä haluaisin eriyisesti saada lisää lihaa olkiin, selkään, oikeastaan koko yläkroppaan ja polttaa rasvaa veke alakropasta. Olen myös nykyisin todella kiinnostunut ravinnosta ja tarvitsisin apua hyvän gluteenittoman ruokavalion rakentamiseen. Jätin vasta viime kesänä gluteiinin pois sillä huomasin ettei se vaan sovi minulle, joten gluteiiniton elämä on mulle ”suht” uutta.

 36. Olen ollut innostunut treenaja noin vuoden ajan ja kehitystä kropassa on tullut kyllä jonkin verran näkyviin. Olen kuitenkin miettinyt pt:n hankkimista jo jonkun aikaa, koska haluaisin tekniikat kuntoon salilla ja erityisesti ruokavalion kohdalla muutosta. Ruokavalio mietityttää itseäni todella paljon ja haluaisin muutoksen siihen, että pääsisin lopultakin eroon tästä syömishäiriöstä, mikä minua on vaivannut jo pidemmän aikaa. Olisi mukavaa myös löytää se ”kultainen keskitie” treenimäärien suhteen, ne kun tuppaavat olemaan vähän hämärtyneet syömishäiriön hallitessa maailmaani. Raha on vaan ollut ainoa este pt:n hankkimisessa, joten tämä tulisi tarpeeseen!

 37. Moi, haluaisin voittaa että saisin vinkkejä salitekniikkaan. Erityisesti reistailevia polvia ja uudenlaista jalkatreeniä ajatellen.

 38. Olen käynyt salilla säännöllisesti reilut 2v ja saanut tässä ajassa tulosta ihan mukavasti lähtökohtaan nähden, mutta tiedän että ammattilaisen ohjeet antaisi niin paljon potkua hommaan! Lisäksi olisi kiva kokeilla noudattaa saliohjelmaa ja ruokavaliota, on tullu vedettyä nää vuodet ihan fiilispohjalla liikejärkän ja syömisten suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.