Karkkikrapula

Posted on Posted in Dieetti, Motivaatio, Punttimimmi, Punttimimmin keittiössä, Ruokavalio, Yleinen

Tänään ja eilen olen herännyt päänsärkyyn, naaman ollessa niin turvonnut, että parempi tietämätön voisi luulla että olen ryypännyt viikon. En ole. Mutta tykkään testata eri menetelmiä ja tällä hetkellä kokeilen kyllästymismenetelmää päästäkseni eroon sokerikoukusta, sillä tiedän sen ajemmin tepsineen.

glassKevään leikkauksen jälkeiset eväät. Osa noista mehujäistä on edelleen koskemattomina pakastimessa 😀

Mä nimittäin tykkään aivan kamalasti käydä väsyneenä ostamassa jotain herkkua kaupasta, mennä sohvalle ja laittaa joku sarja pyörimään ja syödä vaikkapa irtokarkkeja. Mahtava sarjavinkki muuten jos ette ole vielä bonganneet, sairaalasarja Syke joka tulee yleltä. Olin mukana avustajana niin oli pakko katsoa heti alusta mutta en odottanut koukuttuvani näin pahasti siihen Sarjaa pystyy katsomaan alusta asti Yle Areenalta. Treenin jälkeen jos on kova nälkä, eikä palkkari ole täyttänyt tarpeeksi, niin vaatii aikamoista kanttia ettei osta mitään ylimääräistä jos kaupassa pitää vielä käydä kotimatkalla.

kuva 4 (13)Lahjakarkkeja!

Jotkut väittää että on parempi syödä joka päivä vähän herkkuja kuin vetää satunnaiset ylilyönnit. Mun mielipide vaihtelee tässä asiassa, mutta huomaan että nyt kun olen syönyt joka päivä vähän niin siitä tulee enemmän tapa kuin poikkeus, enkä kieltäydy kun joku tarjoaa minulle herkkuja. Saatan kahvipöydässäkin ottaa ihan turhan pullan, mikä on mulle täysin vierasta, vaikka niinkin normaali asia Samaan konkurssiin vain, eikä se edes tunnu konkurssilta.

kuva 3 (13)

Mutta kun syön vaan vähän niin tuntuu ettei se himo oikein sillä lähde vaan se on aina vain kiusaamista ja haluaa lisää. Joka päivä lisää mutta ei koskaan tarpeeksi. Siispä kokeilen nyt jotain muuta. Joulusta uuteenvuoteen sellaiset överit kuin vain ikinä jaksan. Itseasiassa herkut eivät enää edes maistu herkuilta eikä huvita syödä muuten kuin tavasta. 1.1 alkaa sitten raju vieroitus. Tai ehkä helpotus on parempi sana, kun ei enää tarvitse syödä ”herkkuja”

Koitan nimittäin kyllästyttää itseäni niihin, ettei enää tule sitä mahtavaa fiilistä kun syö sokeria vaan yököttää. Kaikki tietävät millainen jätksihiiri olen ollut, mutta keväällä kun olin nielurisaleikkauksesta onnistuin vieroittautumaan siitä. Leikkauksen jälkeen en kahteen viikkoon pystynyt kipujen (toimimaton lääkitys) takia syömään muuta kuin jäätelöä. Sen jälkeen olen kyllä satunnaisesti syönyt jätskiä mutta en ole saanut sitä samaa nautintoa siitä kuin ennen. Se on tuntunut yhtä innostavalta kuin tonnikala.

l8l5 Leikkauksen jälkeen kun mömmöt vielä toimivat, noi pöksyt 😀

En tiedä vielä teenkö uudenvuodenlupausta, mutta iltaan asti aikaa miettiä! millaisia lupauksia teillä on tiedossa? Vai jätättekö te kokonaan lupaamatta?

17 thoughts on “Karkkikrapula

  1. Hah ihan ku mä! Munkin pitää vetää kunnon överit ja mielellään jopa kahteen kertaan niin sitten vasta se vasta riittää! Mulle ei myös käy tuo että vähän joka päivä jotain, vaan kunnolla ja sitten taas terveellisten ruokien pariin;)

  2. Uskon että karkkihimo johtuu epäsäännollisestä syömisestä ja ettei syö oikein. Jos on ilman sokeria ym tottuu siihen eikä halua sokeria.

  3. Heiiii…tää on NIIN tuttu metodi ollut aikoinaan ja itse asiassa sain tällä aika hyviä tuloksiakin aikaan, mitä monet kummastelivat 😀 Olo on tosin mättöpäivien jälkeen kuin jyrän alle jääneellä, muttta treenit kulki, rasva palo ja eipä ainakaan seuraavaan pariin viikkoon tee mieli mitään sokeripaskaa 😀 Nyt ei oo hetkeen tullut harrastettua tätä, mutta joskus olin kovakin 😀

    1. Haha, taitaa olla niin kuin kaikessa muussakin, että toisille toimii ja toisille ei! 😀

  4. Да, действительно. Я согласен со всем выше сказанным.


    всем боятся он опасен…я ухожу!!!!!!! фифа 15 скачать торрент на пк, скачать fifa 15 2015 а также скачать таблетку fifa 15 pc fifa 15 cracks 3dm v5 торрент

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.