Viimeistä kertaa punttiksella

Posted on Posted in Kuntokuvia, Puntti, Punttimimmi, Treeni, Yleinen

Kuten otsikko kertoo kävin sunnuntaina viimeistä kertaa punttiksella. Vähän oli haikea mieli, mutta kaikki loppuu aikanaan.

Aloitin Penan salilla marraskuussa 2011. Mutta koska olin laiska ja juhlajalkaa vipatti niin puntilla tuli käytyä ehkä neljä kertaa. Siis yhteensä, kolmen kuukauden ajan. Kun en mä oikein tiennyt mitä siellä niinkuin pitäisi tehdä. Maaliskuussa 2012 päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja raahauduin salille ja tunnustin Penalle etten ollut käynyt. Ennen kun hän minulle suostui myymään saliaikaa lupasin että jatkossahan sitten käyn! Tehtiin minulle treenisuunnitelma ja siitä se ajatus sitten lähti.

sssssLupaus tehty ja pakollinen kuva lähtökunnosta

penaPenan kanssa syksyllä 2013

Kuten kutsumanimi ”Penan sali” jo antaa ymmärtää, sali oli todellakin Penan sali. Päätin etten ikinä vaihda salia niin kauan kuin Pena on siellä. Keväällä hän kuitenkin kertoi myyvänsä salin ja kesäkuussa uusi omistaja astui kehiin. Mulla oli jo jonkun aikaa ollut oma into punttitreeniä kohtaan kadoksissa ja ajattelin että alan katsomaan muita saleja josko into palaisi. Mutta ei sellaista kivaa vanhan liiton salia tullut vastaan. Jossa olisi kiva porukka ja hyvä ilmapiiri, eikä pintaliitäjiä. Tai saahan sitä pinnallakin liidellä kunhan salilla ei käydä vain juoruilemassa ja peilailemassa 😀

Eli jäin Punttikselle, vaikka siellä käyminen ei enää ollut sama asia. Uudessa omistajassa ei ole mitään vikaa, mutta ei se ollut sama asia ilman Penaa ja vanhoja treenikavereita jotka siirtyivät muualle. Älyttömän hyvä salihan se on ja todella hyvällä sijainnilla, siksi en halunnut siitä luopua vaikka intohimoa ei enää ollut. Mun viimeinen treeni oli seuraavanlainen:

Maastanosto 60kg sarjoja, 20 minuuttia
Takakyykky 25kg vuorotellen pystypunnerrusta samalla tangolla tai hiptrustia omalla painolla, 15 minuuttia

En nykyään jaksa oikein sarjoja ja toistoja laskeskella, teen sen verran toistoja mitä tulee hyvällä tekniikalla ja sitten vähän huilia että otsasuoni lakkaa pullottamasta ja sitten jatkuu. Helppoa ja yksinkertaista eikä tarvitse liikaa miettiä! 😀

ssssssViimeistä kertaa Punttiksella.

No mitäs nyt sitten? Aloitin treenit Helsingin Atleettiklubilla ja siellä olen nyt pari kertaa käynyt puntilla! Paikkahan on tuttu kun olen käynyt HAK:in kundien kanssa jo vuoden päivät melkein lyömässä ja se on ju-jutstuklubin vieressä. Tämähän tarkoittaa myös sitä että punttiksen yhteydessä on tatami ja nyrkkeilysäkki, tatamia mulla on ollut ikävä Penan salilla. Koska tykkään paljon enemmän lämmitellä niin että pyörin oman akselin ympäri kuin istumalla kuntopyörällä.  Vielä on salillakäyminen tietenkin hakemista kun kaikki on eri paikoissa ja laitteet toimivat eri tavalla.

Onneksi käsipainot, kiekot ja tangot toimivat aina samalla tavalla, mitä muuta sitä nyt Punttimimmi punttikselta tarvitsisikaan? 😉

20 thoughts on “Viimeistä kertaa punttiksella

 1. Heh, hyvin taas meni lankaan otsikon perusteella, kun Punttis-niminen kuntosali oli kirjoitettu pienellä alkukirjaimella. Pelkkä ”punttis” -sana kun viitannee kaikkiin kuntosaleihin ylipäätään, niin tulin lukemaan, että miksiköhän oot menossa vikaa kertaa salille. 😀

  1. Heh, tarkoitukseni oli kirjoittaa Punttis isolla P:llä, ettei tulisi niin suurta väärinkäsitystä, mutta ilmeisen väsyneenä olen sen unohtanut. Onneksi teksti sentään selkeyttää asian, eli en ole punttitreeniä kokonaan jättämässä! 🙂

 2. Sori muttamä en kehtais noin säälittävää gunshowta vetää :’D vähän systemaattisuutta bodailuun eikä mututuntumaa niin on jotain tuloksiakin esiteltävänä…

  1. Huoh. Minä taas en kehtaisi noin säälittävää kommenttia jättää. Luitkohan Natalian kuvatekstiä….siinä kun näyttää minusta ainakin lukevan ”pakollinen kuva lähtökunnosta”.

   1. Samaa mieltä nimimerkki ”Huutelijat ottaa tunteisiin” kanssa. Kerta osaat lauseita muodostaa niin suosittelisin seuraavaksi luetunymmärtämisen harjoittelemista. Tai sitten vain tekstin lukemista, riippuen siitä että missä ongelma on.

 3. Säälittävää että ihmiset kehtaa kirjoittaa tommosta paskaa! Ja vielä anonyyminä. Todennäköisesti on kyse heikosta ja epävarmasta ihmisestä. Vaihtoehtoisesti kateellinen. Mutta mitään järkevää selitystä tommosiin kommentteihin ei ole olemassa. Skäms!!

 4. Paluuviite: air max 2015
 5. Paluuviite: 360 frontal
 6. Paluuviite: betterscooter.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.