Äiti katso, olen lehdessä!

Posted on Posted in Kuvaukset, Motivaatio, Muoti, Punttimimmi, Ruokavalio, Treeni, Yleinen

Tiistai oli todella jännittävä päivä, ainakin sen jälkeen kun huomasin uusimman FitBODY:n ilmestyneen postiluukusta. Ei mennyt monta sekunttia ennen kuin olin heittäytynyt sängylle lukemaan sitä. Tai lukemaan on väärä sana, äkkiä selaamaan missä oma juttuni olisi! 😀

Ennen lehden julkaisua ei oltu sen kummemmin puhuttu kolumnin pituudesta, tekstin olin kuitenkin saanut luettavakseni oikolukemisen jälkeen ennen kuin se meni painoon. Kuvia en ollut nähnyt ollenkaan, en kamerassa enkä valmiina. Eli pikkasen jännitti nähdä mitä olisi luvassa! Aloitin lehden selaamista viimeiseltä sivulta, koska ajattelin että juttu on varmaan joku puolikas sivu jossain lehden lopussa. Eihän kokematon silmä osaa arvioida että minkä verran tilaa tietyn pituinen teksti vie. Aloin jo huolestua kun sitä ei tullut vastaan, eikö sitä julkaistukaan? Sitten se oma naama tulikin vastaan, mikä fiilis! 😀

fitbody

Nyt voisin toki leikkiä coolia ja esittää että ihan normi päivä, mutta minulle tämä ei todellakaan ole. En ole ikinä ollut mikään julkkis, joten olihan se todella hämmentävää nähdä oma naama A4 kokoisella sivulla! Positiivisella tavalla siis! 🙂 Eikä siinä vielä kaikki, juttu minusta on kaikenkaikkiaan kahdeksan sivua pitkä! Ihan hullua, alkuun en edes pystynyt lukemaan tekstiä, koska olin niin innoissani! 😀

Haaveenani on pitkään ollut kirjoittaa kolumnia lehteen ja vihdoinkin tämä haave on toteutunut! Ennen kun näin tekstin edessäni mustaa valkoisella en edes uskaltanut kunnolla innostua, nyt vasta tajusin että se on oikeasti siinä eikä ole pelkkä uni! 🙂

Kun vihdoinkin sain itseni koottua luin tekstin ja katsoin kuvia. Mä tykkään ihan älyttömästi näistä Petri Mastin ottamista kuvista! En viitsinyt hehkuttaa heti kuvausten jälkeen, sillä vaikka kuvaustilanteesta jäi hyvä fiilis, kuvat olisivat voineet olla kova pettymys. Nyt ei onneksi niin käynyt vaan lehden selaaminen oli todella positiivinen yllätys! 🙂

kuva (2)Siinä mun nimi Jutta Gustafsbergin vieressä!

Lehti ilmestyi tilaajille tiistaina ja ilmestynee lehtipisteisiin lähipäivinä, FitBODY:n facebooksivujen mukaan on ollut jotain häikkää sen suhteen. Joko olette lukeneet tekstin? 🙂

26 thoughts on “Äiti katso, olen lehdessä!

  1. Lehden kannen mukaan näyttäisi olevan muutakin mielenkiintoista luettavaa. Täytyykin ”uhrata” tuo seitsemän euroa ja rapiat ja hakea lehti sieltä mistä sen nyt sitten sattuu saamaan.
    Kiva kun infosit lehden ilmestymisestä.

  2. Ihan huippua!!! Ja tuo kuva on tavattoman kaunis <3

    myprojectisme.fitfashion.fi

  3. Vautsi! 🙂 Täytynee käydä tuo lehti hakemassa, vaikken muuten sitä luekaan 😉

    1. Nyt on sitten hyvä syy! 😀 pienenä juonipaljastuksena niin Oulun reissukin mainitaan! 😉

  4. Ihan mieletön juttu! 🙂 Pitääpä käydä itsekin ostamassa uus Fitbody. Hetken jo ootellut että koska se uus painos tulee 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.