Treenaamassa ilman kompressiosäärystimiä + alennuskoodi

Posted on Posted in Kamppailulajit, Muoti, Punttimimmi, Treeni, Yhteistyöt, Yleinen

Fitnessblogeja selaamalla on helppo päätellä mikä on tällä hetkellä muodissa. Ja ellei niitä selaa niin ei muuta kuin lähimmälle kuntosalille niin aivan varmasti iskee silmään; nimittäin kompressiosäärystimet! Itse olen käyttänyt kompressiosäärystimiä aktiivisesti yli vuoden verran. Aktiivisesti on vähän alakanttiin, fanaattisesti voisi olla parempi sana! 😀

Mulla oli pinkit kompressiosäärystimet päällä kaikkialla! Salilla, töissä ja vapaa-ajalla, käytännössä aina kun eivät olleet pesussa. Huomasin kuitenkin, että jos pidin niitä päällä pitkään ilman treeniä, jalkoja alkoi pakottamaan ja piti saada ne heti pois.

Tälle löytyi selitys, kun juttelin puhelimessa Tritaniumstoren Veskun kanssa ja kerroin ongelmastani. Ilmeisesti uskoni, että niitä kannattaisi käyttää kokoajan oli harhaluulo. Kompressiosäärystimissäni oli sen verran kova paine, ettei niitä ole suotavaa käyttää muuten kuin treeneissä.

Sen sijaan Vesku kertoi että Tritaniumilta on tulossa uutuus, jota ei ole missään päin maailmaa ennen ollut! Tai ei ole ainakaan jääneet taustatutkijoiden haaviin! 😉 Nimittäin matalapaineiset Tritanium eXtend -kompressiosäärystimet! Ja nyt ne ovat vihdoinkin myynnissä!

kuva 3Valkoiset säärystimet palautumiseen ja mustat joissa korkeampi paine treeniin.

 Sain kokeiluun sekä korkealla että matalalla paineella varustetut säärystimet ja olen niitä nyt pari viikkoa kokeillut. Treenien jälkeen on ollut ihana vetää matalapaineiset säärystimet jalkaan nopeuttamaan palautumista, ne eivät ole pakottaneet ollenkaan, niin kuin korkeapaineiset väärin käytettynä. Nämä matalapaineiset säärystimet ovat siksi juuri optimaaliset myös esimerkiksi seisomatyössä ja pitkäkestoisessa matkustamisessa.

extend_matala

Kuten jo mainitsinkin niin olen käyttänyt kompressiosäärystimiä todella aktiivisesti, joten alkuun kun otin uudet korkeapaineiset kompressiosäärystimet käyttöön treeneissä, oli vaikea ottaa kantaa toimivuuteen. Viimeeksi kun kävin nyrkkeilemässä kuitenkin erehdyin unohtamaan säärystimet kotiin ja silloin niiden teho varsin hyvin konkretisoitui minulle. Ai, että oli ikävää pitää paino päkiöillä ilman säärystimiä ehkäisemässä pohjekramppia! 😀

Ei siis enää pystytreenejä ilman säärystimiä, kiitos! 😀 

calf_sleeves_blackValitsin treeniin nämä musta-limet Tritanium eXtend -säärystimet. Saatte tyytyä mainoskuvaan kun mulla ei ole mitään kivaa kuvaa missä mulla säärystimet päällä!

Tritaniumstoren kanssa ollaan jo pitkään tehnty yhteistyötä ja he tarjoavat nyt teille blogini lukijoille alennusta. Koodilla ”Punttimimmi” saatte -15% alennusta kaikista Tritanium-merkkisistä tuotteista. Koodi täytetään ostoskorissa kohtaan ”Onko sinulla alennukseen oikeuttavaa koodia”, niin nettisivut laskevat suoraan alennetun hinnan ennen ostoa! 🙂 Koodi on voimassa helmikuun loppuun asti.

kuva 1Kuvan Shapeshifter-treenihousut myös Tritaniumstorelta!

Viimeeksi kun treenasin kävin toista kertaa Mikon kanssa katsomassa mun nyrkkeilytekniikkaa. Olin salaa harjoitellut otteluasentoa kotona ja bussipysäkillä ja oikeastaan aina kun vain olen muistanut. Varjonyrkkeily julkisella paikalla vaatii vielä vähän rohkeutta, sillä pelkään vähän miten ihmiset reagoi siihen. Ottaen huomioon miten outoja katseita olen nyt jo saanut kun olen harjoitellut painonsiirtoa! 😀

Sainkin kehuja että olin kehittynyt paljon sitten viimekerran ja vaikuttaa lupaavalta. Tykkään aina treenien välissä kotona pohtia liikeitä ja tehdä niitä mielessä, sillä tavalla tuntuu, että hahmoitan paremmin mitä pitää tehdä, ellen mä heti opetusvaiheessa onnistu. Sama juttu kun koulustakin saadut läksyt opetellaan kotona. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

85 thoughts on “Treenaamassa ilman kompressiosäärystimiä + alennuskoodi

 1. Oon kyllä huomannut kompressiosäärystinten hyvät puolet jalkatreeneissä! Ehdottomasti kokeilemisen arvoista.

  Nuo shapesifterssit on ollu mielessä pitkään, osaatko sanoa miten hyvin vastaavat kokoaan? Alessa olevista oli koko m/L loppunut, mietin miten pientä mitoitusta s/M on… Mitä kokoa itse käytät näissä?

  1. Heippa, kiva että olet pitänyt kompressiosäärystimistä! Itselläni on käytössä koko M/L, suositeltavaa on että jos empii kahden koon välistä niin ottaa sen pienemmän! 🙂

 2. Myyty 😉
  (kiva, että tuli sitä rehellistä käyttäjäkokemusta. Itsellä näiden hankinta on ollut pitkään mielessä, mutta olen vielä tuumannut).

 3. Paluuviite: yoga pad tumblr.com
 4. Paluuviite: plata kobe 9 low
 5. Paluuviite: harden vol 2 on sale
 6. Paluuviite: womens soccer team
 7. Paluuviite: heart lace up sweater
 8. Paluuviite: what are damage caps

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.