Fitbodyn kuvaukset – behind the scenes

Posted on Posted in Kamppailulajit, Kuvaukset, Punttimimmi, Tapahtumat, Treeni, Yleinen

Sunnuntaina kuvattiin matskua FitBODY-lehden seuraavaan numeroon. Kuten varmaan jo tiedätte, olen tämän vuoden alusta kirjoittanut kolumnia lehteen. Nyt otettiin kuvia jotka julkaistaan seuraavan tekstini yhteydessä!

Siitä tekstistä sen verran, että odotan jo nyt julkaisua ihan hirveästi. En ole tosin vielä saanut sitä katsottavaksi oikolukemisen jälkeen, mutta toivottavasti ei pahemmin muutu. Tekstissä on vähän perspektiiviä treeniasioihin ja tuon omat mielipiteeni esiin. Jännitti ihan hirveästi kun olin sen kirjoittanut, että onko siitä nyt mihinkään, mutta pyysin pari ihmistä joiden mielipiteeseen luotan lukemaan läpi ja peukku tuli! 🙂

image imageBehind the scenes, unohdettiin ottaa kuvia ennen kuin kuvaukset oli jo pulkassa! 😀

Kuvattiin Helsingin ju-jutsuklubilla, Petri Mast oli kuvaajana. Tämä ei ole mitään sponsoroitua hehkutusta, mutta siinä on kyllä valokuvauksen ammattilainen. Pari kuvaa kun ottaa per liike ja se on siinä, ei tarvinnut koko päivää hikoilla! Ja ainakin viime lehden perusteella, vielä erittäin hyvät ne parit kuvat! 😀

Dima tuli mun sparrikaveriksi kuviin! Otettiin muun muassa sekä nyrkkeily- että painikuvia, meikäläinen kun on niin kovakuntoinen, niin mähän olin aivan hiestä märkä ja naama punaisena, jo siitä että 10 minuuttia painittiin! 😀

imageKuten hammassuojasta voi arvata, oli niin kova meininki että Dimalta aukesi huuli! 😀

Viime numerokin on muuten nyt vihdoinkin tullut myyntiin! Mun isoäiti on juossut joka päivä kaupoissa kyselemässä, että josko se olisi tullut, niin nyt hänelläkin on vihdoin oma kappale! 🙂

fitbodyJee!  🙂

3 thoughts on “Fitbodyn kuvaukset – behind the scenes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.